Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, deprem için çok önerilen bir uygulama indirdik fakat stabil çalışabilmesi için uygulama ayarlarında izinleri kaldırıp yer aç seçeneğini aktif etmem gerekiyor fakat rom da bunu bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Aşağıda olması gereken yerin ss ini başka cihazdan alarak ekliyorum...
Mi 9t mi mesaj uygulaması,
Mi mesaj uygulamasını kullanıyorum rehberimden bir kişi ile konuşmamda yaklaşık 1000 küsür sms olması gerekirken sadece son 40 50 mesaj var, önceki mesajları göremiyorum. Eski mesajları tekrar nasıl görüntülüye bilirim?
Güvenlik kısmımda bulunan sms engellemeden bazı kelimeleri girip istenmeyen bet mesajlarının önüne geçecektim fakat arkadaşımda sms engelleme açık iken ben de açık değil. Buraya sms i nasıl getireceğiz?
Açık tema benim telefonum, koyu tema arkadaşımın. İki telefonda rmn8 pro. Miui 12.
Merhaba şuan 11.0.3 yüklü cihazımda. Ota yolu ile sadece rom yükleyebiliyorum. Miui12 için 3 tane ota denedim fakat olmadi. Uygun sürümü nereden bulacağım?