iso_manyak kullanıcısının son içeriği

1. I

MIUI 13 Poco X3 NFC (surya) Hindistan Kararlı Rom V13.0.1.0.SJGINXM İndirme Bağlantıları

bunu mi flash ile mi yüklüyoruz twrp ile mi
  2. I

Rom POCO X3 NFC (surya) Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SJGIDXM

bu ekran bir türlü dolmuyor. şimdide böyle bir hata verdi telefon güncelleme aldıktan sonra fastboot modunda kaldı açılmadı twrp yükledim format data yaptım fasboot a aldım yüklemeye çalışınca da böyle hata verdi
  3. I

Rom POCO X3 NFC (surya) Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SJGIDXM

merhaba bunu twrp ile nasıl yükeleybilirim mi flash yükleme esnasında çok uzun beklesemde yüklemedi
  4. I

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

boşuna poco x3 için twrp aramayım o zaman. bir kaç kişi farklı dedi ama ne linkk gönderdi nede dosya :)
  5. I

Bizim telefon Poco x3 6/64 acaba NFC olmadığı için mi sorun yaşıyorum
  6. I

sizin dediğiniz video da anlattığınız gibi turuncu twrp yi kurdum ama magisk i atamıyorum pc telefonu görmüyor. sdkartta magisk vardı onu telefona kopyalayım diyorum yeniden başlatman gerekiyor diyor başlattım yine magisk dosyası görünmüyor ama sd kartta görünüyor. ordan kurduğum zaman kurulum...
  7. I

bunun kurulum rehberi var mı üstadım. daha önce manuel twrp yüklemedim
  8. I

tek tuşla kurulum yapıyorum twrp ekranı geliyor ama magisk i tel hafızasına atmam izin vermiyor. teli normal açıp atıyorum o zaman da görmüyor nedendir?
  9. I

İnceleme Xiaomi mijia Car DVR Kamera İncelemesi

arkadşalar merhaba. ürünü 11.11.2017 de aldım daha takmak yeni nasip oldu. hafıza kartı hatası alıyorum üstünde ünlem işareti çıkıyor. pc de fat32 formatında biçimlendirdim yine olmadı. telefonun hafıza kartını taktım oda olmadı. açma kapama tuşuna basılı tutuyorum kapanıyor açarken 1 saniye...
Üst Alt