Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben de buna benzer bir sıkıntı ile karşılaştım daha önce. Telefonu kapatıp açtıktan sonra bağlanıp hangisi aktif ise onu silmeniz gerekiyor. Ben sildikten sonra düzelmişti durum.
Gerçekten tebrik ediyorum. Ben bir defasında beta'dab stabil'e geçtim tüm veriler göçüp gitti. Siz romlar arası nasıl bu kadar hızlı geçiş yapabiliyorsunuz? :)
Bir problemim var çözemedim.
EU ROM'un son betasından MI8_V12.5.1.0.QEACNXM Eu Rom'un Mi 8 için son Stabil sürümüne geçtim fakat telefon açılıyor daha sonra kendini yeniden başlatıyor. Ve TWRP sayfası açılıyor. Birkaç defa denedim ama sürekli aynı şeyi yapıyor. Çözümü var mı?
Oncelikle Türk Telekom'un Online İşlemler uygulamasından telefonunuz ne görünüyor ona bakın ve orada Volte ve Vowifi destekliyor mu emin olun. Değilse kartınızı Türk Telekom'un sitesinde yazılan cihazlardan birine takıp, müşteri hizmetlerini arayıp telefonunuzun ne olduğunu söyleyin sisteme...
Turkcell'e geçtim daha once buraya da yazmıştım VoWifi kullanıyorum.
Yeniden "
Critical error. Değer null olamaz.
Parametre adı: PortName" hatası almaya başladım.