Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pytonu sil tekrar kur.. kurarken sonda bir kutucuğu işaretlemen gerekiyor. Anlatımlarda çözümler mevcut..
1623862338
sanırım senin sorununda usb sürücüsü sürekli takıp çıkarmandan dolayı bozulmuş. bilgisayarı kapat yeniden başlat büyük ihtimal sorunun çözülür. aynı sorun devam ederse başka usb...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-pro-yetkili-hesabi-atlamak-unbrick.104415/
Konunun başında da belirttim.
1619631858
HalabTech_Tool_V1.0_Install.zip birde bununla dene 2 türlü auth dosyası var
Twrp ile yüklediğine göre BL açık olmalı. O yüzden telefonu ses kısma ve power tuşuna basarak Fastboot moduna alıp global fastboot rom yükleyebilirsin.
Öncelikle ilk baştaki bu adımları yaptın mı
9. Ardından Bypass dosyasına geçip brom.bat komutunu çalıştırıyoruz. (Bu arada cihaz hala kapalı olmalı.)
10. Kapalı telfonun ses artı tuşunu basılı tutarak telefonu bilgisayara bağlıyoruz. (Açılan Pencerede işlemin gitdiyi gözükecek)
Kaçıncı com olduğunu aygıt yöneticisinden yada brom.bat dan bakıp ayarlıyorsun.
1617501996
5. 6. ve 7. adımları tekrar deneyiniz. telefonu libusb filtere tanıtmanız lazım.. bunu yaparak 12. adımı rahat geçersin.
Flash.rar bu flash toollarla dene.. ben bunlarla yüklüyorum. Ama şu var Eng Romdan globala dönüş yapacaksan Mi flashtool ile atmayı dene Fastboot modunda.
Rar şifresi : 12345