Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.EDL moda girip yetkili hesapla yazılım atarak istanbulbalisi sorunu çözdü. Hızlı geri dönüş için Zenex'e de teşekkürler.Forumda böyle insanların olması çok iyi.
hayır ben açmadım cihazı hepsiburada'dan aldım açık olarak gelmişti.Ben kapatmak istedim ama cihaz brick oldu.Sorunu istanbulbalisi uzmanlığıyla çözdü.Aynı gün içinde götürdüm ve 45 dakika gibi bir sürede işlemi bitirdi.Kendisine burdan da teşekkür ederim.
Telefon olmadığı için hattımı doğrulayamıyorum.Zenex'e mail atarak ulaşmaya çalıştım fakat henüz cevap vermedi.Forumdan başka türlü nasıl ulaşabilirim.
Merhabalar,
Aynı sorun bende de oluştu.Global rom yüklü unlocked cihazımı kitlemeye çalıştım. MiniADB tool ile komut satırından bunu yaptım ama şu an telefon açılmıyor. Yeni rom atmak için cihazı tekrar unlocked yapmam lazım ama mi hesabım bağlı olmadığı için bunu da yapamıyorum.Yardımcı...