Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masik P kullanıyorum hiç bir kernel olmuyor 9,5 9,9 10 hep wifi ve kamera hatası veriyor patch yüklemem rağmen. Hangi kerneli yükleye bilirim acaba? Teşekkürler....
Son bir kaç rom değiştirmemde (eu, greeshan vb şu an masik p) predator kernel yamasını yüklememe rağmen açınca kamera ve wifi hatası veriyor, önceden normal yükleniyordu. acaba şimdi niye hata veriyor olabilir?
Note 7 ile 3D çekim yapabiliyor muyuz? Yapıyorsak da hangi programı kullanıyorsunuz, ya da yama var mı? Standart kamera 3D çekim yapmıyor. Teşekkürler...
Corvus rom kullanıyorum son uygulamalarda Mifit i kilitlemek istiyorum ama bir türlü bulamadım tümünü temizle deyince bağlantı kopuyor. Mifit i arka planda çalıştırıp kilitlemek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Oksijen rom kullanıyorum kendi kamerası telefon hafızasına kaydediyor malum sıkıldıkça rom değiştiriyoruz her seferinde fotoları aktar zor oluyor. Sd karta kayıt yapacak iyi bir kamera önerisi olan var mı? Bu arada OrangeFox tan ANX kamera yükledim romun kendi kamerası bile açılmadı kastı telefonu.
Vodafone den turkcell e geçiş yapmıştım geçen hafta dün akşam masik x rom u yükledim sim kart etkinleştirilemedi diyor yedeklerim gelmiyor ne yapmam gerekir. Teşekkürler...