İsmaillusul kullanıcısının son içeriği

1. İ

Soru Mi 11T MIUI 13.0.5.0 Kamera problemi!

Herkese selamlar arkadaşlar telefonu yeni aldim. önceki sürüm 13.0.2 idi gece fotoğraf hiç çekmeden direk 13.5 e güncelledim. Fark ettim ki gece kamera donuyor? Sizlerde de durum aynımı acaba ?
  2. İ

Soru Xiaomi 11T Root kaldırma ?

Herkese selam arkadaşlar yurtdışı 11 t aldım cihaz geldiğinde rootlu olarak geldi. Ben bunu nasıl kaldırırım ? Magisk menager yükledim kurdum. Tam kaldırma yaptım cihaz yeniden başladı ama root checker uygulaması root buluyor. Yardımcı olur musunuz ?
  3. İ

Yardım Redmi 9a Root atma işlemi nasıl yapılır ? MTK işlemci!

Arkadaşlar selam hafıza yetersizliğinden dolayı SD kart aldım uygulama falan taşıyamıyorum boş boş duruyor kart. Biraz baktım sanırım root işlemi gerekli bu cihaza sağlıklı bir şekilde nasıl root atılır bilen yardımcı olabilir mi ? cihaz mtk işlemcili daha önce imei atıldı 1 hafta sonra...
  4. İ

Çözüldü İmei silinmeden telefonu sıfırlama.

Herkese selamlar imei silinmeden telefonumu sıfırlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Birkaç yorum okudum tvrp üzerinden format data yaparak sıkıntısız sıfırlanıyormuş doğru mu? Telefona daha önce IMEI attırmıştım. Hangi adımları uygularsam problemsiz bir şekilde telefonu sıfırlayabilirim ...
  5. İ

Yardım Redmi 9A Güncelleme sonrası imei silinmesi

İyi forumlar arkadaşlar kıbrısta askerken alıp türkiyeye getirdiğim redmi9a cihazına 1 ay önce İMEİ attırdım. Telefon gece saatleri oto güncelleme yaptı ve fark ettim ki şebeke yok. sim1 ve sim2 İMEİ sorguladığımda kayıt bulunamadı yazısı ekranımı süslüyor. Bu sorunun bir çözümü yok mu...
  6. İ

Soru Bootloader işlemim doğrumu ?

Arkadaşlar merhaba videodaki işlemleri sırasıyla yaptım ve adamdaki saatin aynısını yani 168 saat verdi. Şimdi ben 168 saat sonra tekrar mi aynı işlemleri yapicam bilen var mı ? İlgili video;
  7. İ

Yardım Recovery şifre sorunu ve Dahili depolama (0mb) !

Sevindim çözelebildiğine en yakın zamanda bunu deneyeceğim. Biraz geç gördüm cevaplarınızı k.bakmayın lütfen.
  8. İ

Bu twrpler nin farklı altarnatifleri yokmu acaba yoksa buna mecburmuyuz. Umarım halledersiniz bu arada.
  9. İ

Evet orası doğru ama işte bir işi yarım yamalak bırakmak hoşuma gitmiyor.
  10. İ

Evet güncel bir twrp çıkana kadar bekleyeceğim eski sürümden tutun karanlık model twrp lere redwolfa kadar hepsini denedim.
  11. İ

Hayır sorun benim telefondadır diyip aynı model 32 GB versiyon telefona twrp flashladım her şeyi en baştan büyük titizlik ile yaptım malasef yine aynı.
  12. İ

Çok saol birde şu 0 mb sorununu çözebilsem iyice rahatlayacağım :)
  13. İ

Bilmiyordum maalesef önüme çıkan bilgiler doğrultusunda ve deneme yanılma yoluyla hareket ettiğim için farkına varamadım.
  14. İ

18.1 flashlamistim ve şuan telefonda root izni var ben magisk manageri daha önceden indirip kurmuştum çok kurcalamadan silmiştim program olmadan root check yaptığımda root gözükmüyordu ama magisk M. Kurup root check programı ile aratinca root olduğunun farkına vardim. Her şey için çok sağol...
Üst Alt