ismailkonuk kullanıcısının son içeriği

1. I

Soru IMEI Atılmış Mi 10T'nin BL Kilidini Açmak.

ben bootloader yanlışlıkla kapatmıştım tekrar açtım uçmadı. Mi 10T proda ne yaptımsa uçmadı. Sıfırlama rom değişimi hiçbirinde gitmedi.
  2. I

Rom Mi 10T/ Pro [Apollo/ApolloPro] Pixel Experience AOSP A12

pixel experience android 13 L olan romda kamera özellikleri nasıl? Miui 13 gibi çalışıyor mu kamera yoksa bazı özelliklerden yoksun muyuz? Eğer her şeyiyle iyiyse bende geçeceğim. Bankacılık uygulamalarında falan problem yaşama olasılığımız var mı? Deneyen varsa ve bilgilendirirse sevinirim...
  3. I

MIUI 13 Mi 10T Pro (Apollo) EEA Avrupa Kararlı Rom 13.0.10.0.SJDEUXM İndirme Bağlantıları

Bu güncellemeyi yapınca sanki telefon daha akıcı oldu. Mi 10T Pro.
  4. I

Soru Bootlooader kilidini hata ile kapattım. Tekrar açmak IMEI sorunu yaratırmı?

tekrar bootloader kilidi açsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  5. I

Soru Bootlooader kilidini hata ile kapattım. Tekrar açmak IMEI sorunu yaratırmı?

Şanslıyım sanırım. Yazılan IMEI duruyor fabrika IMEI sine dönmedi geri.
  6. I

Yurt dışı Mi 10T pro cihazıma Mi Flash ile rom atarken hata ile bootloader kilidi kapandı. Kilidi tekrar açmak IMEI sorunu yaratırmı? Yorum yapacak kişilere şimdiden Teşekkürler.
  7. I

Yardım Xioami Mi 10T Pro Cihazım Kapandı Ve Açılmadı Tekrar

Konu hakkında herhangi bir uzmanlığım yok fakat eski mi 6 telefonumun power tuşu arızalanmıştı oda aynı şekilde hızlı şekilde açılıp kapanma yapıyordu (Tuş basılı kaldığından ekran siyah kalıyor her açılış kapanışta titreme oluyor). Power tuşu ve ses tuşları bağlantılıdır. Eğer sıkıntı oradaysa...
  8. I

MIUI 13 MİUİ 13 Mi 10T Pro (Apollo) ÇİN Kararlı Rom (13.0.1.0) 28 ŞUBAT

günlük beta 22.2.25 denicem bakalım belki onda kamera çalışır. mi 10t pro gibi bir telefon güncelle konusunda sıkıntı yaşamamalı. kenara atılacak bir model değil ki :)
Üst Alt