İsmailkara42 kullanıcısının son içeriği

1. İsmailkara42

Yardım Mi Flash ile clean all and lock yapılınca kilitlenmiş midir?

Günaydın iyi sohbetler, Geçen hafta Mi Flash ile ROM atmayı denerken Fast boot ekranında takılı kalınca biraz panik yapıp sürekli farklı ROM'lar atmaya denedim o sırada bir kere yanlışla clean all and lock seçeneğini seçtim ( tam hatırlamıyorum ya biraz ilerledi ben kapattım ya da başlamadan...
  2. İsmailkara42

Yardım Redmi Note 11 Pro 4G Fast Boot ekranında takılı kaldı

Merhaba Mi Flash'dan global ROM flaslarken telefon Fast boot ekranında kaldı uzun süre güç tuşuna basmama rağmen tekrardan Fast boot ekranı açılıyor.
  3. İsmailkara42

Soru Mi Flash'da ROM yükleyemiyorum

Cihaz modeli: Redmi Note 11 Pro 4G ( viva ) Güncel MIUI sürümüm: 13.0.6 sgdmıxm ( global ) Telefonum yurt dışı (direnç işlemi yapıldı.) Bugün telefonumum MIUI sürümünü global ROM'dan Endonezya ROM'una değiştirmek istedim. Mi Flash ile bir türlü Endonezya ROM'una geçemedim. Mi Flash uygulaması...
  4. İsmailkara42

Yardım Redmi Note 11 Pro tema dosyası yok

Telefonuma 3. Taraf mtz uzantılı istediğim bir temayı yapamıyorum. MIUI Theme Editor ile de yapamadım. Ayrıca MIUI klasörünün içinde Theme adlı dosya yok. Normal temalar da yükledim tema yedeği de aldım hiçbir türlü dosya oluşmuyor
  5. İsmailkara42

Yardım Redmi Note 11 Sürekli Açık Ekran Süre Sınırlaması

Merhabalar redmi note 11 pro kullanıyorum. Sürekli açık ekranda 10 saniye kısıtlaması var sebebi nedir ? Bu 10 saniye sınırlamasını miui optimizasyonu kapatırsak kalkıyor, bu durumda telefonun ekranına yada telefona bir zararı olur mu? Son olarak MIUI optimizasyonu kapatırsak söylenen gibi...
  6. İsmailkara42

Yardım imei işleminden sonra güncelleme nasıl yapılır

Hayırlı sabahlar. Bu soru hakkında birçok cevap olsada tam net cevabı bulamaığım için yeni konu açmaya kara verdim . ( belki cevap vardır ama bu konularda bilgisiz olduğumdan tam anlaymamış da olabilirim kusura bakmayn ) yurt dışı poco x3 nfc (global version) cihaz aldım ve imei işlemini daha...
  7. İsmailkara42

Yardım Boot.img dosyasının içindeki karnel dosyasını bulamiyorum

7.1.1 rom un Boot.img icindeki karnel i 6.0.1 rom daki karnel ile değiştirmem lazim dosyasını ama karnel dosaysini bulamıyorum Uzantisi yada ismi nedir Yoksa komple boot.img icindekleri mi degistirecegim 1604820559 Miui 8 rom kurmak isitoyordum sarj yuzdesi takili kaldı bunun icinde 7.1.1 deki...
Üst Alt