ismailhakkiii kullanıcısının son içeriği

1. ismailhakkiii

Yardım mi 9 mobil veri sorunu

Türk telekom hocam benimde ama yurtdışı pasaport kayıtlı olunca şühelendim
  2. ismailhakkiii

Yardım mi 9 mobil veri sorunu

Daha yarım saat önce arama yapabiliyordum şuan ne arama yapıyorum ne de insanlar bana ulaşabiliyor mobil veri vs de yok yardımcı olur musunuz
  3. ismailhakkiii

Yardım Xiaomi mi 9 kırılmaz cam

ben iki tane aldım mi 9 için ama ekranda baya boşluk kalıyor pek memnun kalmadım
  4. ismailhakkiii

Satıldı 8/128 Mi9 Mavi Renk Pasaport Kayıtlı

Cihazım 2,3 aylık tek hat kanundan önce pasaport kayıtlı herkes kullanabilir. Cihazda hiçbir sorun hiçbir çizik yoktur Ankara,İstanbul ve Bursa da elden teslim olabilir. Aldığım günden itibaren kılıf ve hem ekran hem kamera kırılmaz ile kullandım. Satma nedenim op 7pro almak.
  5. ismailhakkiii

Yardım Mİ 9 Şarj sorunu

Hiç oynamassan çıkarıyor hocam
  6. ismailhakkiii

Yardım Mİ 9 Şarj sorunu

Sizce nasil bu değerler ben mi takıntılıyım acaba
  7. ismailhakkiii

Alış Mi 9 128gb

Merhaba 8/128 versiyon var bende iki aylık mavi renk tek hat pasaport kayırlı ankarada'yım hala arıyorsanız görüşelim
  8. ismailhakkiii

Yardım Mİ 9 Şarj sorunu

Benim bi çok soruma cevap oldular ama anlayan kişi denk gelmemiştir belki biraz daha sabredin cihaz gayet iyi ama işte pil sorunu var
  9. ismailhakkiii

Yardım Mİ 9 Şarj sorunu

Dediğinize göre cihaz iki katı performns vermeye başlıyor yardımcı olursanız çok büyük sevap işlemiz olursunuz
  10. ismailhakkiii

Yardım Mİ 9 Şarj sorunu

Yardımcı olmaya çalışıyorlar. Nereye ne kadara satacaksınız ? bende satmayı düşünüyorum
  11. ismailhakkiii

Yardım Mİ 9 Şarj sorunu

bende 8/128'lik modeli kullanıyorum global beta yüklü ve 3.5 saat ekran süresini çok zor alıyorum durup dururken kendi kendine sarj yiyor gibi hissediyorum xiaomi.eu gibi custom romlar işe yarar mı gerçekten
  12. ismailhakkiii

Yardım Mi 9 Navigasyon tuşları...

İyi günler ben Mi9'dan önce Samsung s8plus kullanmaktaydım navigasyon tuşları sürekli gizleniyordu şimdi kullandığım programlarda video izlerken bile sabit kalıyor gitmiyor yardımcı olabilecek biri var mi.?
  13. ismailhakkiii

Diğer MiUi Türkiye etkinliğindeydik

Çok teşekkür ederim ürün elime ulaştı çok beğendim hediye paketi hoş olmuşparty~~clap~~
  14. ismailhakkiii

Diğer MiUi Türkiye etkinliğindeydik

Gönderildiğine dair herhangi bir bilgi verilmedi hocam gönderiyoruz tarzı bi mesaj atılsa daha iyi olmaz mıydı iyi akşamlar angel~~
Üst Alt