İsmailer kullanıcısının son içeriği

1. İsmailer

Soru xiaomi 13t arama kayıt nasıl yapılır

Sıkıntı durumunda(açılmama gibi)yetkili servis orginal rom yüklü olmadığını görecek,ve garanti yok diyecektir,syglar
  2. İsmailer

Yardım Zil Sesim Değişmiyor

Ben fabrika ayarlarına sıfırlayıp düzeltebildim
  3. İsmailer

İnceleme Xiaomi 12T PRO - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Bende 2.alan var.yüklü romla ilgilidir belki
  4. İsmailer

MIUI 13 Xiaomi 12 (cupid) – Endonezya Kararlı V13.0.2.0.SLCIDXM

S.a. Endonezya romunda call recorder varmıdır?yetkili hesapla BL lapalı rom atılacak onyüzden soruyorum.tşkler.
  5. İsmailer

Yardım Mİ 8 SE Sim kart etkinleştirme hatası.

Aynı sorun bendede var.siz çözüm bulabildininiz ise banada yol gösterebilirmisiniz?
  6. İsmailer

Yardım Sim etkinleştirme hatası

Bende etkinleştiremedim.yardımcı olurmusunuzsiz etkinleştirme yaptıysanız?
  7. İsmailer

Yardım Mi Cloud Senkronizasyon Sorunu

1648661265 S.s.soruna bir çözüm bulabildinizmi acaba? Bendede arama geçmişi ve smsler senkronize olmuyorsa, yardımcı olabilir misiniz diyecektim. 1648661384 S.a sorun bendede var siz çözebblldinizmi acaba? 1648661692
  8. İsmailer

MIUI 12.5 Xiaomi 11T Pro (Vili) Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RKDIDXM İndirme Bağlantıları

Evet call recording ve miui arama mesajlaşma uygulamaları mevcut.bilgine
  9. İsmailer

Soru Turktelekom un Mi 11 tproya volte vowifi desteği varmı? Kullanan varmı?

Cihaz Vodafone ve turkcell sim kartlarında destekliyor. Turktelekom desteklenen cihazlar listesinde Mi 11t pro var. Turktelekom sim kartıyla aktif tecrübe eden varmı diye teyit etmek istedim. 1646485976 Turktelekom da destekleyenler listesi var ve bunların dışında kalanlarıa destek vermiyor.
  10. İsmailer

Soru Turktelekom un Mi 11 tproya volte vowifi desteği varmı? Kullanan varmı?

Turktelekom un Mi 11 tproya volte vowifi desteği varmı? Kullanan varmı?
Üst Alt