Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba evet cihazı aldım o moda 4 seçenekli mebu geldi rebort safemode filan yazıyor buradan nasıl ilerlerim lütffen ayrıntılı yazın bende halledeyim adb fast filan var pc de yardımlarınızı talep eder iyi çalışmalar dilerim bu arada boot loader klidi açık
ustam öncelikle cevap için teşekkür ederim fakat imei le daha gündüz baktım vardı ve e devlet ten bir durum için kontrol ettim cihaz kayıtlı diye karşıma cıktı sonrasında farklı bir ilşlem yapmadım sadece şarj bitti ve şarj taktım kendi imkanlarım ile birşeyler yapamazmıyım sıkıntı şu yarın...
arkadaşlar merhaba konu ile alakası varmı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var akşam saatlerinde sarj bitti yetişmedim kapandı sonrasında evde şarj taktıgımda cihaz açıldı fakat hyperos yazısından ileri gitmedi cihaz drenç kayıtlı hyperos 2 güncellemesini almış bulundu nasıl çözerim acil...
arkadaşlar merhaba konu ile alakası varmı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var akşam saatlerinde sarj bitti yetişmedim kapandı sonrasında evde şarj taktıgımda cihaz açıldı fakat hyperos yazısından ileri gitmedi cihaz drenç kayıtlı hyperos 2 güncellemesini almış bulundu nasıl çözerim acil...
ACİL ACİL ACİL mi13tpro cihaz Xiaomi HyperOS yazısında kalıyor kesinlikle açılmıyor aç kapa yapıyor fakat yazıdan ileri gidemiyor. yardım edin en son şarj bitmişti sonrasında şarj taktım kendiliğinden açıldı fakat ileri gitmedi yazıda kaldı açma kapama tuşuna basıyorum kapanıyor ve tekrar aynı...