ismail79za kullanıcısının son içeriği

1. ismail79za

Yardım Çin cihazı nasıl anlaşılır

Sertifaksyonda global gözüküyor sim 2 kayıtlı sim 1 cihaz imei var onu sorguladığımda şöyle bir ekran çıkıyor xiaomi sitesinde burda siyah diyiyor ama cihaz beyaz e devlete girip sorguladığımda model kısmı böyle Üretici: Xiaomi Communications Co Ltd, Pazar Adı: Redmi Note 13 Pro+ 5G...
  2. ismail79za

Yardım HyperOS 3 güncellemesi ve hata

Hardware version mp yazıyor yeşil
  3. ismail79za

Yardım HyperOS 3 güncellemesi ve hata

Bende Çin cihazı var fake rom kurulu hyperos 1 tek sim kayıtlı sim 2 server mi yazılımsal mi nasıl anlariz
  4. ismail79za

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus çerçeve hasarı

Bugün talihsiz bir olay yaşadım telefonum motordan düştü ekranda çok ufak parlak bir yeşil nokta belirdi üst çıta kısmı boyası soyuldu cihaz beyaz renk çıtalarda ezilme meydana geldi ne yapabiliriz araştırdım ama sadece ekran değişimi buldum çıta çerçeve kasa yok mu bu telefonun
  5. ismail79za

Yardım Redmi note 13 pro+ fake rom yardımı

aynı sorundan müzadripim bilgi alabilir miyim
  6. ismail79za

Yardım Redmi note 13 pro plus güncelleme gelmiyor

Hyperos 3 te sıkıntı var diyenler var ne sıkıntısı var hiç açıklayan yok sadece sıkıntı olur diolar hocam
  7. ismail79za

Yardım Redmi note 13 pro plus güncelleme gelmiyor

Telefonu yaklaşık alalı 1 hafta oldu server kayıtlı şuan hyperos 1 de bölge değiştirdim ama olmadı
  8. ismail79za

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus Telefonuma güncelleme gelmiyor

Bende bu hafta aldım aynı sorun mevcut hyperos 1 yüklü server kayıtlı
  9. ismail79za

Yardım Redmi note 12 pro 5g imei atmam lazim

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-12-pro-plus-5g.159392/#post-1602408 Banada yardımcı olur musunuz imei lazım bana hem rom
  10. ismail79za

Yardım Redmi Note 12 Pro Plus 5g

Merhabalar cihazı bugün aldım içinde fake rom olduğunu öğrendim anladığım kadarıyla kilit açık evde kendim global rom atabilir miyim mi firm baktım hyper os 2 var şuan ama bende miui 14 var
Üst Alt