Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar mi serisi bir telefon alayım dedim letgodan baktım marketplacen baktım yav arkadaş hemen hemen hepsi dolandırıcı sahibinden güvenli ödeme deyipde başka link vermeler telefon konusunda fiyatlara hakimim adam yazmış mi 11 ultra 10299 mi 11 ultra 20 bin civarı inanin eğlenmek için...
Arkadaşlar telefonum redmi not 9 pro artık değiştirmek istiyorum telefon çekiminde sıkıntı yapmayan haliyle yurt dışı almak zorundayım öneriniz nedir mi serisi düşünüyorum en iyi seri diye biliyorum ne dersisiniz
Redmi note 9 pro telefonumu Endonezya Miui 23 romuna yükselttim telefonu kapatıp açınca uygulamalar da varsayılan uygulamaları neden sifirliyor bunun bir ayarı olmalı yaptığım ayarı tekrar eski haline getiriyor YouTube vanced aç işaretliyorum kapatıp açınca her zaman sor oluyor birde sesize...
Selamlar ben hangi telefon önerirsiniz o onu sormak istedim diğer konu acanlarida okudum aradığım cevaplar yok haliyle yurt dışı cihaz alacağız öneriniz nedir imei atılan veya atılmış olan aklımda redmi not 11 pro var bende pro hastaligi var nerdesiniz kamera olsun ses olsun işyerinde ses iyi...
Selamlar redmi not 10 pro almak istiyorum hesaplida 2300 lira global ama 64 mg piksel olanindan biri yardım edermi 2300 nasıl fiyat olarak Mardin'den birine aldircam bulursam bunun 108 mg piksel olanı ne diye adı geçiyor yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar merhaba ben bütün bu platformların netflix exxen blu tv gibi hepsinin bulundugu bir platform yokmu ben bunu ücretli almak yasal olanından almak istiyorum ip tv istemiyorum iptv ler hakkında hiç iyi yorum yok yani yokmu hepsinin oldugu bir uygulama ve yasal olan
Arkadaşlar 2gundur birisi aradığında ses ilk çalmıyor 5 sn sonra çalıyor 3 sn kadar çalıyor tekrar kesiliyor daha sonra tekrar çalıyor sanırım kesik kesik olmaya başladı ama nedir bu sorun
Arkadaşlar kaç gündür ayarlarinida karıştırdım bulamadım çözüm ben biriyle konuşurken başka biri beni aradığı zaman ya meşgul yada kapalı diyormuş banada bildiri gelmiyor bu hatayı nasıl buluruz nedir bunun çözümü