ismail68 kullanıcısının son içeriği

1. ismail68

Tavsiye Mi serisi olmak kaydıyla

Selamlar mi serisi bir telefon alayım dedim letgodan baktım marketplacen baktım yav arkadaş hemen hemen hepsi dolandırıcı sahibinden güvenli ödeme deyipde başka link vermeler telefon konusunda fiyatlara hakimim adam yazmış mi 11 ultra 10299 mi 11 ultra 20 bin civarı inanin eğlenmek için...
  2. ismail68

Yardım xiaomi telefonlardan ne almalıyım

Arkadaşlar telefonum redmi not 9 pro artık değiştirmek istiyorum telefon çekiminde sıkıntı yapmayan haliyle yurt dışı almak zorundayım öneriniz nedir mi serisi düşünüyorum en iyi seri diye biliyorum ne dersisiniz
  3. ismail68

Soru YouTube uygulaması

Selamlar telefonu açıp kapattigimda varsayılan uygulamalar da YouTube her zaman aç ayarından her zaman sor ayarına geliyor yokmu bu un çözümü
  4. ismail68

Yardım Uygulamalar sıfırliyor

Telefon açıp kapatınca bunayarlar herzaman sor oluyor girip duzelmem gerekiyor yokmu bunun bir ayarı
  5. ismail68

Çözüldü Eu rom

Arkadaşlar eu rom arıyorum fasboot olarak redmi note 9 pro için Eea değilde eu rom deniyor indirmek için link alsam forumda baktım kafam karıştı
  6. ismail68

Yardım Redmi note 9 pro uygulamalar neden sifirliyor

Redmi note 9 pro telefonumu Endonezya Miui 23 romuna yükselttim telefonu kapatıp açınca uygulamalar da varsayılan uygulamaları neden sifirliyor bunun bir ayarı olmalı yaptığım ayarı tekrar eski haline getiriyor YouTube vanced aç işaretliyorum kapatıp açınca her zaman sor oluyor birde sesize...
  7. ismail68

Yardım note 9 pro Endonezya rom yükledim yapı kredi uygulaması calismiyor

Biraz önce Miui 13 yükledim Endonezya rom Yapı Kredi uygulaması çalışmadı
  8. ismail68

Yardım Gelen Arama bildirimi

Redmi not 9 pro Benim telefon gelen aramaları bildir açık olduğu halde konuşurken aramaları bildirmiyor ayarları açık olmasina ragmen
  9. ismail68

Soru 5000 bandında hangi telefon önerirsiniz

Selamlar ben hangi telefon önerirsiniz o onu sormak istedim diğer konu acanlarida okudum aradığım cevaplar yok haliyle yurt dışı cihaz alacağız öneriniz nedir imei atılan veya atılmış olan aklımda redmi not 11 pro var bende pro hastaligi var nerdesiniz kamera olsun ses olsun işyerinde ses iyi...
  10. ismail68

Yardım Redmi not 10 pro

Selamlar redmi not 10 pro almak istiyorum hesaplida 2300 lira global ama 64 mg piksel olanindan biri yardım edermi 2300 nasıl fiyat olarak Mardin'den birine aldircam bulursam bunun 108 mg piksel olanı ne diye adı geçiyor yardım ederseniz sevinirim
  11. ismail68

Soru tüm platformların ücretli olanı vede yasal olanı

Arkadaşlar merhaba ben bütün bu platformların netflix exxen blu tv gibi hepsinin bulundugu bir platform yokmu ben bunu ücretli almak yasal olanından almak istiyorum ip tv istemiyorum iptv ler hakkında hiç iyi yorum yok yani yokmu hepsinin oldugu bir uygulama ve yasal olan
  12. ismail68

Soru İp tv alacagım öneriniz nedir

selamlar yurt diışı ip tv alacagım öneriniz nedir acaba saglam donmayan
  13. ismail68

Yardım Ses bir çalıp bir calmama

Arkadaşlar 2gundur birisi aradığında ses ilk çalmıyor 5 sn sonra çalıyor 3 sn kadar çalıyor tekrar kesiliyor daha sonra tekrar çalıyor sanırım kesik kesik olmaya başladı ama nedir bu sorun
  14. ismail68

Yardım Beni arayanlar mesgulsun diyor

Arkadaşlar kaç gündür ayarlarinida karıştırdım bulamadım çözüm ben biriyle konuşurken başka biri beni aradığı zaman ya meşgul yada kapalı diyormuş banada bildiri gelmiyor bu hatayı nasıl buluruz nedir bunun çözümü
  15. ismail68

Soru TURKCELL de bedava GB olmuyormu

Turkcell GB larim bana yetmiyor 22 GB paket var yetmiyor 4.5g yi çok çektiği için herhalde sala kazan zaten fasa fiso yokmu başka yolu
Üst Alt