Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba.
Bizde altyapı olmadığı için internetimiz baya kötü. Bundan ötürü yüklü uygulamaların apk yedeğini aldım. Ancak geri yüklerken tek tek yüklemek gerekiyor.
Root olmadan nasıl yapabilirim toplu yüklemeyi? Android'in önceki sürümleri için kullandığım araç vardı ama o işe...
Arkadaşlar EU rom kuruluydu ve sorunsuz kullanıyordum. İlk olarak 1-2 gün önce sabah videoya benzer davrandı ama uyku halinde olduğum için emin değildim. Demin de böyle davranınca hemen farklı rom kurdum. (Burada roma laf atmıyorum bu arada magisk ile bir sürü modül de kurmuştum.)
Sebebi nedir...
Merhabalar. Ben telefondaki tüm resimleri sildim. Yedekleri de sildim. Ama açmamama rağmen (sanırım default ayarda açıkmış) google foto yedeği almış(çok şükür). Hepsini yedeklememiş ama benim için önemli olanlar duruyor. Yalnız klasör halindeydi fotoğraflarım 5-6 tane. Google klasörlere göre...
Merhaba arkadaşlar. Haftaya bir aksilik olmazsa telefonun bootloaderini açıp greeshan rom yükleyeceğim. Bulunduğum bölgede internet çok kötü olduğu için, uygulamaları yedekleyip sonra o yedekleri kurmak istiyorum. Önceden Titanium Backup vardı. Hâlâ böyle kullanılan uygulama var mı?