İSMAİL KERMAN kullanıcısının son içeriği

1. İSMAİL KERMAN

Diğer mi a3 kullanıcılarının dikkatine

dün sordum kimse bilmediği için yardım edemedi telefonumu yeni almıştım eski samsung telefonumda kullandığım hafıza kartını yeni telefona içindeki fotoğraf vs ulaşmak için takmıştım hatla beraber hafıza kartı bazı uygulamaları açmamaya yada çok geç açmaya başlamıştı hafıza kartını çıkardım...
  2. İSMAİL KERMAN

Yardım mi a3 telefonumda uygulamalar çalışmıyor yardım edebilecek biri yok mu ?

telefonu yeni aldım mi hesabı girebileceğim hesap ekleyeceğim bir yer yok baya bi kurcaladım cebelleştim ama bulamadım face instagram whatsap çalışıyor ama mi uygulamaları ve play store den indirdigim başka uygulama ve oyunları açmıyor beyaz ekranda bekletiyor. yardım edecek biri yok mu ?
  3. İSMAİL KERMAN

Yardım telefonum mi uygulamalarını açmıyor

telefonum mi uygulamalarını açmıyor yardım beyaz ekranda bekliyor ve yanıt vermiyor hatası veriyor
  4. İSMAİL KERMAN

Soru YARDIM XİAOMİ Mİ A3 TELEFONUM Mİ UYGULAMALARI VE BAZI ANDROİD UYGULAMARINI AÇMIYOR YARDIMM?

XİAOMİ Mİ A3 TELEFONUM Mİ UYGULAMALARI VE BAZI ANDROİD UYGULAMARINI AÇMIYOR YARDIMM?
  5. İSMAİL KERMAN

Yardım XİAOMİ Mİ A3 TELEFONUM Mİ UYGULAMALARI VE BAZI ANDROİD UYGULAMARINI AÇMIYOR YARDIMM?

Mİ UYGULAMALARIN HİÇBİRİNİ AÇMIYOR VE BAZI PLAY STORE DEN İNDİRDİĞİM UYGULAMALARI AÇMIYOR UYGULAMAYI AÇMAYI DENEDİĞİMDE BEYAZ BOŞ EKRANDA BEKLİYOR
Üst Alt