ismail.erdogan1 kullanıcısının son içeriği

1. ismail.erdogan1

Yardım Note 8 pro sarj sorunu

5 gün önce sarji az almaya başladı 2 gün sonra yeni sarj aleti aldım sorun çözüldü 1 gün geçti sarz almamaya başladı şimdi hiç sarj almıyor neden olmuş olabilir (rootsuz imei tamiri yapıldı rom atıldı)
  2. ismail.erdogan1

Yardım Instagram tam ekran sorunu

Aynen Instagram ile alakalı yüksek ihtimal
  3. ismail.erdogan1

Yardım Instagram tam ekran sorunu

Dün hiçbir sorun yoktu bugün alt taraf beyaz kalıyor niye olabilir yeniden başlattım telefonu düzelmedi cihaz resmi 7 rootlu
  4. ismail.erdogan1

Yardım Redmi 7 Dokunmatik sorunu başladı

Yaklaşık 4 gün önce durduk yere tarayici ve bazı uygulamalarda dokunmatik bozukuyor telefonu kitleyip yeniden açtığımda düzeliyor yardımcı olur musunuz (rootlu)
  5. ismail.erdogan1

Yardım Redmi 7 internet sorunu

Redmi 7 cihazimda son 1 aydır Pubg Mobile de internet hatası alip oyundan atiyor iyice canımı sıkmaya basladı ne yapabilirim.
  6. ismail.erdogan1

Sohbet Turkcell

05/04/2021 tarihinde hattıma paket yukletim bana Turkcell den gelen mesajda 45₺ yaziyor ama benden 48₺ alındı normalmi 3tl fazla alması?
  7. ismail.erdogan1

Yardım Msa hatası uygulamalardan atma hatası

hayrı sorun gün içerisinde düzelmişti
  8. ismail.erdogan1

bende güncellemeleri kaldır kısmı yok sorun da o
  9. ismail.erdogan1

daha düne kadar hiç bir problem yokken şuan çoğu uygulamaya giremiyorum ve durduruldu hatası alıyorum android system webview de güncellemeleri kaldır seçeneğide yok nasıl çözebilirim acil yardım
  10. ismail.erdogan1

Yardım Meuzi M5s Ekran Kilidi

Elimde m5s telefon var telefonun ekran kildi var 6 ay önce tamire gitmişti şifresini unuttuk format atıcam wipe data seçiyorum format içinde şifre istiyor nasıl açabilirim?
  11. ismail.erdogan1

Yardım Magisk AÇILMA EKRANINDA KALIYOR

Magisk açılma ekranında kalıyor.
  12. ismail.erdogan1

Yardım Telefonum kendi kendine kapanıyor

Telefonum kendi kendine kapanıyor 2-3 kere redmi yazısında kapanıyor sonra açılıyor neden olmuş olabilir herzaman olmuyor yardım edermisiniz
  13. ismail.erdogan1

Çözüldü Magisk Güncelledim Telefon Açılmıyor

reis yazı geldikten sonra fastbootamı atıyor benim bugün telefonum aynı şekil oldu rom kurdum root kalktı düzeldi
  14. ismail.erdogan1

Yardım redmi 7

telefon açılmıyor panda işareti var telefonda lütfen yardımcı olun
  15. ismail.erdogan1

Yardım redmi 7

telefon açılmıyor panda işareti var telefonda lütfen yardımcı olun
Üst Alt