Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V11.0.2.0 ile benim için en büyük sorun vowifi nin çalışmaması oldu. Yazı kalınlaştırma çok güzel ve ekran içinde ekran düzelmiş yoksa anında geri eski sürüme dönerdim.
Sen söyleyince C2api yi hiç twrpden yüklemeden, sadece build prop a
# Enable Camera2API
persist.camera.HAL3.enabled=1
persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1
Yükledim ve kamera direk çalıştı.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bende dört gözle küçük ekran sorunu düzelmiştir diye sevinmiştim.
Romu kuran arkadaşlar sadece romu silip mi kurdunuz, full wipe ile mi yaptınız.
Arkadaşlar şu konuya bende ne zamandır uğraşıp kuramayanlardandım. Çok şükür kurmayı başardım.
Daha önce c2api kurmuştum ve kontrol programında hiçbir seçenek yeşil olmamıştı.
Bugün tekrar Twrp ile kurulum yaptım. yine olmadı daha sonra c2api içeriğini kendim manuel kontrol edeyim dedim...
Kusura bakmayın tatil dolayısıyla geç gördüm. Evet magisk hide yapınca aynı şekilde root çalışıyor ve proğramlardan kendini gizliyor. Netflix denemeden bişey diyemem ama world mobilde Turkcel tv+ da gizleme yapıyor.
Ek olarak bazen hide yapsak bile girebiliyor. Ayarlardan magisk hide yaparak programın kendisinide gizleyebilirsiniz. İsim olarak manager oluyor.
Turknette yim neredeyse 2 3 haftadır Vowifi hizmeti çalışıyordu. Üstelik güvenli İnternet hizmetine de geçmemiştim. Şimdi tekrar bağlanamıyorum. Belki telefon ayarların da sıkıntı oluştu. Tam destekli bir telefon ile tekrar deneme yapacağım.
Ustad bu apk yı0 paylaşabilirsiniz mi note 3 10.4.1 eu global kararlı da yok, deneme amaçlı yoksa ben zaten efs ile kullanıyorum.
Üstad akşam sana bir kez daha teşekkür ettim. Yeni format atıp 10.4.1 kurdum. Daha sonra yine duramayıp gcam yüklemeye çalıştım. tabi yine yükleyemedim ve telefonun ön kamerasına geçemez oldum. Tekrar format yapayım derken senin konuda ki seçenek ile romu silip yeniden yükledim.
Ekran düzeni...
Aynen öyle üstad şu an turknet teyim ve cgn olayı var. Ve galiba hat düşünce sıkıntı çıkıyor. Tabi turknet te aile profiline geçince vowifi çalışıyor.