İsildur97 kullanıcısının son içeriği

1. İ

Çözüldü Downloaded__rom klasörü

Merhaba, telefon dahili hafızasında 2.5 gb boyutunda dowloaded_rom diye bir klasör var içinde ise curtanatrglobal diye bir dosya var. Silsem birşey olur mu? Rom'la ilgili birşeymis fakat ben indirmedim telefon indirme yöneticisindne kendi indirdi, romla ilgili olması telefonun garantiden...
  2. İ

Yardım Fotoğrafların galeride görünmemesi

Hocam teşekkür ederim cevap için ama malesef olmadı, zaten kapalıymış aç kapa yaptım aynı.
  3. İ

Yardım Fotoğrafların galeride görünmemesi

Merhaba, Hafıza kartını tak çıkar yaptığımdan beri sd kart içinde bulunan resimler galeride görünmüyor. Sadece albüm adı görülüyor ama klasör boş, ekte resmini koydum. Dosya yöneticisinden klasörde herhangi bir değişiklik yapınca ( örnek olarak boş klasör açıl silmek) klasör içinde ki dosyalar...
  4. İ

Sohbet Telefon kendi kendine root mu atıyor

Arkadaşlar şimdi farkettim dosya downladed_rom adlı klasörde duruyor zaten indirme işleminden yarım saat önce güncelleştirme yapmıştı telefon , güncellemenkn parçası mıdır indirmeye devam etmem bir sorun teşkil etmez değil mi?
  5. İ

Sohbet Telefon kendi kendine root mu atıyor

Merhaba, sd kartı tak çıkar yaptığımda dosyaları galeride görmüyordu. Onlarla ugraşırken yukarıda CURTANATRG...10.0 diye bir dosya indirme uyarısı çıktı. Tıkladığımda indirmeye başladı 2.5 gb boyutu var. zip dosyası. Araştırdığımda root ile ilgili bir dosya diyor. 250 mb iken indirmeyi...
Üst Alt