Isamu kullanıcısının son içeriği

1. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Hocam, şifreli olsa twrp üzerinde data dosyalarını göremem gerekir. Ama görüyorum. MİUİ neden şifreli diyor.
  2. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Tamamdır, pekii şimdi ne yapmam lazım? Custom rom istediğim gibi yükleyebilir miyim? Nelere dikkat etmem gerekir? 1752693583 Hocam şifreli yazıyor, olmamış sanırsam.
  3. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Wipe data değilde, format data yapıyorum.
  4. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Root sonrası ve dfe sonrası ne yapmam gerekecek, şuanda magisk yükleniyor kısımındayım, twrpden hallettim sonra dfe yi flashlayacağım. 1752692284 Ve bu işlemleri yapınca, bundan sonra rom yükleyebilecek miyim?
  5. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Magisk manager uygulamasında, zorla şifrelemeyi koru diye seçenek var hocam. Onu nasıl yapalım?
  6. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Tamamdır anladım, ancak halen aklımda soru var. Acaba, dfe kısımında no magisk included mi yoksa normal olanını mı indireyim? Çok soru soruyorum ancak affedin.
  7. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

O zaman magisk olmayan dfe'yi indirip magisk'i ondan sonra aynı şekilde twrp'den flashlayacağım. Magisk 20.4 var olur sanırsam.
  8. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Hayır, ben bu xda'nın içinde göremedim ve arama motorumdan kaynaklı bu sayfayı bulamadım sanırsam.
  9. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

İkiside aynı şey değil mi? Ama sanırsam birisi magisk entegreli. Hangisini önerirsiniz?
  10. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Attığınız linkte DFE'nin indirme linkini göremiyorum. İyice bakıyorum ama.
  11. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

DFE Sürümünü bulamadım hocam.
  12. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Şimdi kurdum sistemi ve açıldı. Bundan sonrasında ne yapmam gerekir? Yeni romları yükleyebilir miyim? Yoksa, dfe gerekli mi?
  13. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Tamamdır, ancak dfe dosyasını internette bulamadım. Nereye baktı isem bulamadım.
  14. Isamu

Yardım Error 255 Sorunu

Tamamdır hocam, yardım etmenizi isteyeyim o halde. Ama burası çok yavaş, acaba başka bir yer var mı?
  15. Isamu

Yardım Uygun DFE nasıl bulunur?

Poco F1 crDroid için uygun dfe nasıl bulurum? Android 15.
Üst Alt