isakose kullanıcısının son içeriği

1. I

Soru Redmi 9A Farklı Stock Rom Yükleme Sonrası IMEI Görünmüyor Fakat Arama, 4g vb Çalışıyor

Sorunu hallettim. Yöneticiler konuyu silebiir misiniz?
  2. I

Soru Redmi 9A Farklı Stock Rom Yükleme Sonrası IMEI Görünmüyor Fakat Arama, 4g vb Çalışıyor

Redmi 9A için bazı kaynaklarda 2 sim de aktif edilebilir diyor. Bazılarında ise sadece sim2 aktif edilir diyor. Hangisi doğru acaba? Bu kullanılan program ve yönteme göre değişiyor mu yoksa? Örneğin, modem meta ile yapılınca tek sim aktif, dft pro ile yapılınca 2 sim aktif edilebilir gibi...
  3. I

Wifi listesinde "NvRAM Warning Err" yazısı da var. Araştırdığımda bunun da nvram dosya sorunu olduğunu okudum. IMEI ler silindiyse nvram da silinmiş galiba. Yeniden IMEI yazılınca bu da düzelir mi acaba? Bu işlemleri ücretsiz bir program olan Modem Meta ile yapmak mümkünmüş. Denesem brick...
  4. I

Yurtdışı Redmi 9A'da MIUI 12.5.7 Global rom vardı. IMEI görünmüyor ve sim kart takılınca şebeke vb çalışmıyordu. Mi Flash ile clean all seçerek MIUI 12.0.22 Rom yükledim. Yükleme sonrası IMEI yine görünmüyor fakat arama, 4g vb şebeke normal çalışıyor. IMEI için *#06# yi denediğimde IMEI...
Üst Alt