isaeksici kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Eu Romda Bölge Değiştirme Seçeneği Çıkmıyor.

Merhaba Arkadaşlar, Mi 9 Cihazımda 12.0.3.0 Stabil eu.rom yüklü, bölge değişimi yapmak istiyorum, ancak ayarlar bölümünde arama çubuğuna "bölge" yazdığımda her hangi bir sonuç vermiyor. Manuel olarak ta ulaşmaya çalıştım fakat bölge değişikliği kısmını bir türlü bulamadım. Şu an telefonum...
  2. I

Uygulama Müzik Kayıt APK

Merhaba arkadaşlar telefonda her hangi bir yayın sitesi üzerinden (Facebook tiktok vb) müzik dinlerken, dinlediğimiz müziği net bir şekilde kayıt etmemizi sağlayan bir APK var mıdır. Teşekkürler.
  3. I

Rom Eu rom yükleme sorunu

Merhaba arkadaşlar, mi 9 telefonumda (IMEI 2 manuel kayıtlı), ekte belirttiğim eu rom kurulu ve sorunsuz kullanıyorum. Sonra ki çıkan eu rom (zip dosyasını) dosyasını twrp ile yüklüyorum, yükleme aşaması sorunsuz bitiyor, ancak cihaz açılışta direkt twrp menüye düşüyor. Bir kaç defa 20.4.30 eu...
  4. I

Çözüldü Dev Code nedir?

Merhaba arkadaşlar, eklediğim resimde görülen Code satırı, mevcut ekrana 8-10 defa tıkladığımda açılıyor. Nedir, ne işe yarar, bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen. Teşekkürler...
  5. I

Çözüldü fastboot ile kurabileceğim güncel eu room

Merhaba Arkadaşlar, Mi 9 kullanıyorum ve twrp/magisk ile bir türlü room yükleyemedim, ancak fastboot ile yükleyebiliyorum. Baya aramama rağmen, cihazım için uygun eu room (fastboot ile yüklenecek) bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Not: cihazımda imei repair işlemi mevcut.
  6. I

Yardım Xiaomi Önerisi Hk.

Merhaba Arkadaşlar, 2 yıllık bir birliktelikten sonra efsane (Mi Max 2) ile yollarımız ayrıldı... Şimdi yine xiaomi marka, daha üst bir model almak istiyorum ama malum, çok farklı serileri ve modelleri var xiaominin. Bütçem 2.500-3.000 civarında, tercihen ; işlemci ve kapasite olarak sorun...
  7. I

Satış Mi Max 2 Satılık

Ağustos 2020 ye kadar garantisi devam ediyor, yurt içi kayıtlı. En ufak bir çizik veya kozmetik hatası yok. Yazılımsal veya donanımsal hiç bir hatası, eksiği yok. Yeniden farksız. Alıcı adayına diğer resimlerini de gönderebilirim. 2 adet kılıf ve bir kulaklık yanında hediye olarak verilecektir.
  8. I

Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

Merhabalar, aranıza kısmen katıldım bende :) (Tahmini kargoya veriliş tarihi 27.08.2018). Mesajların tamamına yakınını okudum ve çok ilgisi olmasa da dreambox 500 cihazıma yazılım yüklediğim günler geldi aklıma. Forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Üst Alt