Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam güncelleme nin linki var mı miui 13 eu romun
1645830089
3 parti eu rom kullanıyorum fotoda belirttim zaten
1645830249
Hocam miui dowlander uygulamasından böyle bir güncelleme var bunu twrp okutup yapayım mı direk?
Hocam şöyle bir sorunum var bakabilir misiniz?
redmi not 10 pro kullanıyorum cihazda epilasyon kernel mevcut kerneli atmadan önce yedek almıştım kerneli nasıl kaldırabilirim ? şarj konusunda herhangi bir artısını görmedim de ondan dolayı ve 13 sürümü geldi mi eu roma geldiyse nasıl yüklerim...
İyi akşamlar redmi not 10 pro kullanıyorum cihazda epilasyon kernel mevcut kerneli atmadan önce yedek almıştım kerneli nasıl kaldırabilirim ? şarj konusunda herhangi bir artısını görmedim de ondan dolayı ve 13 sürümü geldi mi eu roma geldiyse nasıl yüklerim twrp mevcut bootloder açık.
Efs yedek...
Redmi not 10 pro için aod ekranında sürekli dönen sabit kalmayacak şekilde önereceğiniz uygulama var mı
Eu rom kullanıyorum gif ekledim ama oda belli bir süre sonra sabit kalıyor
Teşekkürler hocam sayenizde sorunsuz bir şekilde kurdum, bu kernel özellikle batarya konusunda cihazda fark yaratıyor değil mi ve 120 hz fark var mı batarya konusunda
Eu stabil rom dayım
İyi günler hocam eu rom kullanıyorum yükleme adımlarını anlatabilir misiniz ve hangi adımları seçerek yedekleme almam gerekiyor detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz ilk defa kernel yükleyeceğim ondan dolayı yabancısıyım ve eu roma güncelleme geldiğinde bu kerneli yükleme...
Stabil sürümde ekran kapatıp açıldığında parlaklık en düşük seviyeye geliyor o yüzden eu stabile geçtim 1 2 saat kullandıktan sonra eu rom efsane sadece telefonu tamamen kapatıp açtığında lag oluşuyor ama 1 2 dakika sonra sistem kendine geldiğinde akıcı oluyor kesinlikle global romdan eu roma...
Hocam kernel kurmak istiyorum romu kurdugumda ama magisk gerek yok diye düşünüyorum (eğer gerek varsa magisk se hangi magisk sürümünü önerirsiniz/ magisk olmadan kernel kurabilir miyim daha doğrusu kerneli nasıl kurabilirim bu romun stabil sürümünü kurucam da birde stabil sürümde beta gibi...