İsacan kullanıcısının son içeriği

1. İsacan

Yardım Epilasyon kerneli nasıl kaldırabilirim ve eu rom miui 13 güncellemesini nasıl kurabilirim

İyi akşamlar redmi not 10 pro kullanıyorum cihazda epilasyon kernel mevcut kerneli atmadan önce yedek almıştım kerneli nasıl kaldırabilirim ? şarj konusunda herhangi bir artısını görmedim de ondan dolayı ve 13 sürümü geldi mi eu roma geldiyse nasıl yüklerim twrp mevcut bootloder açık. Efs yedek...
  2. İsacan

Soru Redmi not 10 pro hareketli aod

Redmi not 10 pro için aod ekranında sürekli dönen sabit kalmayacak şekilde önereceğiniz uygulama var mı Eu rom kullanıyorum gif ekledim ama oda belli bir süre sonra sabit kalıyor
  3. İsacan

Soru Redmi not 10 pro şarj süresi iyi olan akıcı rom tavsiyesi

Redmi not 10 pro kullanıyorum global sürüm yüklü batarya performansı iyi olan eu rom gibidir özeleştirmesi bol rom arıyorum var mı tavsiyesi olan
  4. İsacan

Yardım redmi note 9 pro EU rom proplem

iyi günler redmi note 9 pro cihazıma eu rom kurdum ama çok kasıyor arama yapmıyor ve arama ekranında donup kalıyor telefon kendini resetliyor varmı bir çözümü?
  5. İsacan

Yardım Note 8 pro bootloader kilidi sorunu

İyi forumlar Note 8 pro var elimde IMEI atacaktım ama bootloader klidi başvurusu her yaptığım zaman çok uzun süreler veriyor Bir defa 27 gün süre verdi bekledim Süre doldu yine başvurdum bl açmak için açmak yerine 34 saat verdi 34 saatide bekledim sonra yine başvurdum bu seferde 888 saat verdi...
Üst Alt