İsacan kullanıcısının son içeriği

1. İsacan

Yardım Epilasyon kerneli nasıl kaldırabilirim ve eu rom miui 13 güncellemesini nasıl kurabilirim

Hocam güncelleme nin linki var mı miui 13 eu romun 1645830089 3 parti eu rom kullanıyorum fotoda belirttim zaten 1645830249 Hocam miui dowlander uygulamasından böyle bir güncelleme var bunu twrp okutup yapayım mı direk?
  2. İsacan

Rom RN 10 Pro Xiaomi.EU MIUI 13.0.2.0 | Android 12.

Hocam şöyle bir sorunum var bakabilir misiniz? redmi not 10 pro kullanıyorum cihazda epilasyon kernel mevcut kerneli atmadan önce yedek almıştım kerneli nasıl kaldırabilirim ? şarj konusunda herhangi bir artısını görmedim de ondan dolayı ve 13 sürümü geldi mi eu roma geldiyse nasıl yüklerim...
  3. İsacan

Yardım Epilasyon kerneli nasıl kaldırabilirim ve eu rom miui 13 güncellemesini nasıl kurabilirim

İyi akşamlar redmi not 10 pro kullanıyorum cihazda epilasyon kernel mevcut kerneli atmadan önce yedek almıştım kerneli nasıl kaldırabilirim ? şarj konusunda herhangi bir artısını görmedim de ondan dolayı ve 13 sürümü geldi mi eu roma geldiyse nasıl yüklerim twrp mevcut bootloder açık. Efs yedek...
  4. İsacan

Soru Redmi not 10 pro hareketli aod

Redmi not 10 pro için aod ekranında sürekli dönen sabit kalmayacak şekilde önereceğiniz uygulama var mı Eu rom kullanıyorum gif ekledim ama oda belli bir süre sonra sabit kalıyor
  5. İsacan

Kernel [KERNEL](UPDATED)(25/8/2021) Epsilon 4.14 + (Sweet/SweetIN)

Teşekkürler hocam sayenizde sorunsuz bir şekilde kurdum, bu kernel özellikle batarya konusunda cihazda fark yaratıyor değil mi ve 120 hz fark var mı batarya konusunda
  6. İsacan

Kernel [KERNEL](UPDATED)(25/8/2021) Epsilon 4.14 + (Sweet/SweetIN)

Eu stabil rom dayım İyi günler hocam eu rom kullanıyorum yükleme adımlarını anlatabilir misiniz ve hangi adımları seçerek yedekleme almam gerekiyor detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz ilk defa kernel yükleyeceğim ondan dolayı yabancısıyım ve eu roma güncelleme geldiğinde bu kerneli yükleme...
  7. İsacan

MiUI VN (Stabil Sürüm ve Haftalık Beta Port) 21.9.1 Redmi Note 10 Pro

Hocam ips kullanırken de çizgiyi gizliyordum nefret alıyorum
  8. İsacan

Stabil sürümde ekran kapatıp açıldığında parlaklık en düşük seviyeye geliyor o yüzden eu stabile geçtim 1 2 saat kullandıktan sonra eu rom efsane sadece telefonu tamamen kapatıp açtığında lag oluşuyor ama 1 2 dakika sonra sistem kendine geldiğinde akıcı oluyor kesinlikle global romdan eu roma...
  9. İsacan

Teşekkürler hocam magisk ihtiyacım yok kurmasam olur mu
  10. İsacan

Hocam kernel kurmak istiyorum romu kurdugumda ama magisk gerek yok diye düşünüyorum (eğer gerek varsa magisk se hangi magisk sürümünü önerirsiniz/ magisk olmadan kernel kurabilir miyim daha doğrusu kerneli nasıl kurabilirim bu romun stabil sürümünü kurucam da birde stabil sürümde beta gibi...
  11. İsacan

Tamamdır hocam emeğinize sağlık pazar günü klidi açayım direk stabil sürüme gececm bildirim paneli eu rom gibi veri kullanımı gösteriyor mu
  12. İsacan

Teşekkürler hocam 1630576427 Hocam engell atsanız haklısınız valla çok yordum sizi bu romda yani stabilde Türkçe dil mevcut mu
Üst Alt