isa_cheff kullanıcısının son içeriği

1. I

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

Sim 1 de kayıt oluyor artık.
  2. I

Soru Xiaomi 15 Ultra ROM önerisi

Framworklu whatsapp kullanın. Yada whatsapp veb 1744966469 Twain room 2 gün kullandım. Sonrasında Rus roma geri döndüm. Rus daha stabil ve başarılı geldi bana. Şuan 2.200.10 numaralı hyperosPro room var. Çin tabanlı. Düzenleyicisi İzmir li Bi arkadaş. Buda eu gibi bisey. Ama başarılı. Yüz...
  3. I

HyperOS Mi 14 Ultra HyperOs 2.0 Güncellemeye Çözüm Üretilsin..

Server kaydına cevirceksiniz
  4. I

Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

Yükledim 1 gün kullanıp Rus rooma geri döndüm. Twain room attıktan sonra root ladim cihazı. Sonra hata verdi. Ekran açılmadı. Bende rusa döndüm. Çok deneyimleme şansım olmadı
  5. I

Bende Rus room kullanıyordum. Şarjı hızlı bitmeye başladı. Benim cihaz rottlu. 8 tane modül var. 4 gündür eu room kullanıyorum. Şarjı daha iyi gidiyor. Buda rootlu. Eksisi sistem uygulamari yüklenmiyor. Yani update edilmiyor. Twain roomunubda denemek lazım.
  6. I

Soru Xiaomi 15 Ultra ROM önerisi

Ben eu rom kullanıyorum ve gayet stabil. Problem yok. Tek eksiği global tema lar ve sistem uygulamari ln guncellemsi Manuel olarak yapılmıyor. Onun harici akıcı ve stabil. Ayrıca root da var
  7. I

Yardım Mi 14 Ultra Server Kayıt

Bemim cihaz çin versiyonu. Efs uçuk. 2 imei atılı. Hos2 ye güncellme olmuyordu. Bir takım işlemden sonra Server kaydı yapıldı ve hos2 ye guncelmee aldı. Sıfırlanma ve güncellme sorunu yok 1743575027 Doğru bazı modellerde farklılık göstermiş.
  8. I

Yardım Mi 14 Ultra Server Kayıt

14 ultra ya Server kayıt yaptırdım. Dirençli cihazıma uzaktan Server yapıldı. Server için direnç değeri takılmasını sizden duydum.
  9. I

Rom Xiaomi 15 Ultra Rus Rom

Pil durumu değişkenlik gösterebilir. Bende kernelsu ve 10 tane modül kurulu extradan. Ama stibilite çok iyi diyebilirim. Xioami mesaj ve arama kaydı özellide çabası
  10. I

Rom Xiaomi 15 Ultra Rus Rom

Bende kullanıyorum. Gayet stabil çalışıyor. Ayrıca root var cihazimda. Kernelsu ve lsposed.
  11. I

Yardım Mi account bölgesi değiştirme

Hesap cin menseili cihazla alınmış sa çine geçmiş oluyor. Artık dönüş yok. Eğer global bir cihazla heap alınırsa problem yok. 14 ultra cindi benim. Hesap açtım cin olarak kaldı. Şimdi 15 ultra global kullanıyorum hesabımı ekledim halen çin görünüyor
  12. I

Bende 15 ultra ve rus romla beraber rot ve modüller var. Akıcı ve stabil çalışıyor. Telefona gelecek olursam 14 ultra ya göre daha iyi. Ondeki ağırlık alınmış. Batarya artmış ama ekran süresi halen aynı. Klasik ximi diyebilirim.
  13. I

Uzaktan bağlantı ile yapılacak. Özelden yazın
  14. I

Muhtemelen cihazınız Çin modeli. Önce fake room dan kurtarma operasyonu yapıyor lar. Sonra Server kaydı yapılıyor. Daha sonra hos2 ye güncelleme yapabiliyorsunuz
  15. I

Yardım Xiaomi 15 Ultra mı, S25 Ultra mı?

Hayırlı olsun. Bende 15 ultra kullanıyorum. Bootloader kilidini açık şekilde. Bazı uygulamarda bildirim sorunu var demissiniz. Bildirimi kısıtlı gelen uygulamanın üzerine uzun tıklayıp uygulama bilgisine girin ve en altta kısıtlanan ayarlara izin verin yaptıktan sonra o uygulama dan bildirim...
Üst Alt