Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Framworklu whatsapp kullanın. Yada whatsapp veb
1744966469
Twain room 2 gün kullandım. Sonrasında Rus roma geri döndüm. Rus daha stabil ve başarılı geldi bana. Şuan 2.200.10 numaralı hyperosPro room var. Çin tabanlı. Düzenleyicisi İzmir li Bi arkadaş. Buda eu gibi bisey. Ama başarılı. Yüz...
Yükledim 1 gün kullanıp Rus rooma geri döndüm. Twain room attıktan sonra root ladim cihazı. Sonra hata verdi. Ekran açılmadı. Bende rusa döndüm. Çok deneyimleme şansım olmadı
Bende Rus room kullanıyordum. Şarjı hızlı bitmeye başladı. Benim cihaz rottlu. 8 tane modül var. 4 gündür eu room kullanıyorum. Şarjı daha iyi gidiyor. Buda rootlu. Eksisi sistem uygulamari yüklenmiyor. Yani update edilmiyor. Twain roomunubda denemek lazım.
Ben eu rom kullanıyorum ve gayet stabil. Problem yok. Tek eksiği global tema lar ve sistem uygulamari ln guncellemsi Manuel olarak yapılmıyor. Onun harici akıcı ve stabil. Ayrıca root da var
Bemim cihaz çin versiyonu. Efs uçuk. 2 imei atılı. Hos2 ye güncellme olmuyordu. Bir takım işlemden sonra Server kaydı yapıldı ve hos2 ye guncelmee aldı. Sıfırlanma ve güncellme sorunu yok
1743575027
Doğru bazı modellerde farklılık göstermiş.
Pil durumu değişkenlik gösterebilir. Bende kernelsu ve 10 tane modül kurulu extradan. Ama stibilite çok iyi diyebilirim. Xioami mesaj ve arama kaydı özellide çabası
Hesap cin menseili cihazla alınmış sa çine geçmiş oluyor. Artık dönüş yok. Eğer global bir cihazla heap alınırsa problem yok. 14 ultra cindi benim. Hesap açtım cin olarak kaldı. Şimdi 15 ultra global kullanıyorum hesabımı ekledim halen çin görünüyor
Bende 15 ultra ve rus romla beraber rot ve modüller var. Akıcı ve stabil çalışıyor. Telefona gelecek olursam 14 ultra ya göre daha iyi. Ondeki ağırlık alınmış. Batarya artmış ama ekran süresi halen aynı. Klasik ximi diyebilirim.
Muhtemelen cihazınız Çin modeli. Önce fake room dan kurtarma operasyonu yapıyor lar. Sonra Server kaydı yapılıyor. Daha sonra hos2 ye güncelleme yapabiliyorsunuz
Hayırlı olsun. Bende 15 ultra kullanıyorum. Bootloader kilidini açık şekilde. Bazı uygulamarda bildirim sorunu var demissiniz. Bildirimi kısıtlı gelen uygulamanın üzerine uzun tıklayıp uygulama bilgisine girin ve en altta kısıtlanan ayarlara izin verin yaptıktan sonra o uygulama dan bildirim...