Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Not düşmek isterim. Kara listeye alınan numaranız varsa inatla mailleşin whatsapp ile. Ben bir kaç kez açtırdım. Yazılımcıyım, program deniyorum falan diyin. Bir şekilde açıyorlar.
Bununla ilgili bir kaç çalışma oldu. Tabi cihaza göre değişik işlemler gerekiyor. Son 2 yıldır ise bununla ilgili hiç çalışma görmedim. Yani yok diyelim
Yazmaya izin vermemiş. Yani hocam çok uzun zaman oldu o cihazı kullanmayalı. Twrp kurma şansınız olsa firmware kurabilirdik. Greeshan rom gibi romlar eksik dosyaları tamamlıyor. Diğer türlü stok rom için farklı mi flash gerekiyor. 64 olan nedense tamamlamıyor eksik olanı
Biliyorum. konuları genelde ben açtım hocam. miflash64 o zamanlar en iyisi idi. Ama geçen gün x6pro flashlaması esnasında bende de wifi ve bluetoth çalışmadı. Normalde stok rom kurdum. Şuan firmware eksik cihazınızda. Onu kuramıyor mu mi flash bilemiyorum.
Bu tür durumlarda ben bölgeyi değiştiriyorum. Telefonum 1.0.13 de iken uzun süre güncelleme gelmedi. Bölgeyi ispanya yaptım sonra düştü. Ama dediğiniz gibi maalesef bir iphone, samsung değil. Kişiyi delirtecek düzeyde güncelleme politikası var.
Ekran kaydınızı açamadım. Yüklenmiyor. Fakat...
Hyperos bl açmak baya zahmetli
Hesabınızı xiaomi community uygulamasında aktif kullanın. En az 30 günlük bir erişim sağlamalısınız. Burada günde çözüm değil. Benim hesabım 3500 günlük ama her akşam 7 de yenilenen server, benim hesabımı sürekli 30 gün ileri atıyor. Buda eski hesaplar yerine yeni...
BL kilidi için slot ayrımı yok hocam. Tekdir. Açarsanız açılmıştır.
Slot terimi ota güncellemelerini yaparken cihazın yeni güncellemeyi cihazı kapalı yüklemek uzun sürdüğü için, cihaz açıkken yüklemek için tasarladılar. Her sürüm yeni gelen güncellemeyi alıp var olan yedeklerle diğer slota...
Son sürümlerde bazı sorunlar çıkabiliyor. Bende wifi ve bluettoth çalışmadı. Nedeni ? Bilemiyorum. Güncellemeleri sırasıyla ve atlamadan yapmak gerekiyor olabilir.