Ironsides kullanıcısının son içeriği

1. Ironsides

Soru Mediatek İşlemcilere Karşı Neden Önyargı Var?

Son kullanıcı için bence MTK daima daha iyi. Performans bakımından hep stabil kalabiliyor. Rom root derseniz tabi ki SD.. En sevmediğim ise Exynos ve Kirin. Bendeki ön yargılar onlara karşı nedense.
  2. Ironsides

Yardım Android 13 deki performans neden android 15 de olmuyor

Ben arayüz yada yazılım demedim ki. Kernel sürümünden bahsettim. Güncellemelerden önce ayarlardan kernel sürümünüzü not alın, güncelleyin sonra tekrar bakın aynı olduğunu göreceksiniz. Kernel ne kadar iyi organize yazıldı ise cihaz o kadar rahat ve komforlu hatta performanslı çalışır. Bu sebeple...
  3. Ironsides

Yardım Kontrol panelinde geri tuşu çalışmıyor

Video siyak çıkmış. Yazılımsal bir soruna benziyor. Güncelleme ile düzelir. Şimdilik kapatmak için yukarı kaydırabilirsiniz.
  4. Ironsides

Yardım NFC Nasıl Açılır?

Cihazda hindistan romu yüklüyse nfc görünmeyebilir. Ayarlardan hangi sürümü kullanıyorsunuz atar mısınız ?
  5. Ironsides

Yardım Redmi Note 11 pro için en son güncelleme

Mi Firm Güvenlidir. En istikrarlı ve hızlı rom indirebileceğiniz sitelerin başında geliyor.
  6. Ironsides

Yardım Android 13 deki performans neden android 15 de olmuyor

Android güncellense de kernel sürümü genelde hep aynı kalıyor. ( Yeni kernel ile kim uğraşacak diyorlar ) Sadece google o kernel sürümüne destek vermeyi kestim diyene kadar. O sebeple ilk android sürümü hep en istikrarlı olan oluyor. Biraz da ticari sebeplerle yeni sürümleri entegrede çok...
  7. Ironsides

Rehber TEE Keybox Onarma / Depolama Alanı Bozuk Hatası Çözümü

Bu yöntem persisti değişmiş yada silinmiş cihazın bilgilerini onarıyor mu ? Xml dosyası cihaza özel gibi ama sanırım aynı keybox buradan alınmış, stok halini eklemiş olalım ki diğer cihazlar da yararlansın Anlatım : GitHub - chiteroman/Reprogram-TEE-on-Qualcomm-devices: Guide to reprogram the...
  8. Ironsides

Yardım Bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uyulamanızın olması gerekiyor

Not düşmek isterim. Kara listeye alınan numaranız varsa inatla mailleşin whatsapp ile. Ben bir kaç kez açtırdım. Yazılımcıyım, program deniyorum falan diyin. Bir şekilde açıyorlar.
  9. Ironsides

Yardım Slot A Ve B Nedir

Evet aynı ama biri android one diğeri çin cihazıydı. Birine miui rom var diğerine ise sadece saf android.
  10. Ironsides

Yardım Slot A Ve B Nedir

Bununla ilgili bir kaç çalışma oldu. Tabi cihaza göre değişik işlemler gerekiyor. Son 2 yıldır ise bununla ilgili hiç çalışma görmedim. Yani yok diyelim
  11. Ironsides

Yardım Slot A Ve B Nedir

evet o dönemlerde başladı slot mevzuları :) Hatta mi a2 cihazımı mi 6x e çevirirdim, o zaman slot kaybolur tek slota dönüşürdü
  12. Ironsides

Yardım Note 8 Pro YURT İÇİ - Flash sonra imei gitti.

Yazmaya izin vermemiş. Yani hocam çok uzun zaman oldu o cihazı kullanmayalı. Twrp kurma şansınız olsa firmware kurabilirdik. Greeshan rom gibi romlar eksik dosyaları tamamlıyor. Diğer türlü stok rom için farklı mi flash gerekiyor. 64 olan nedense tamamlamıyor eksik olanı
  13. Ironsides

Yardım Slot A Ve B Nedir

Evet kurtulursunuz.
  14. Ironsides

cmd üzerinden fastboot flash modem modem.img ile deneyebilirsiniz. Adb klasörüne modem img dosyasını atmayı unutmayın.
  15. Ironsides

Biliyorum. konuları genelde ben açtım hocam. miflash64 o zamanlar en iyisi idi. Ama geçen gün x6pro flashlaması esnasında bende de wifi ve bluetoth çalışmadı. Normalde stok rom kurdum. Şuan firmware eksik cihazınızda. Onu kuramıyor mu mi flash bilemiyorum.
Üst Alt