irfangktrk1 kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım xioami airtag

merhaba xioami cihazlarda çalışan airtag var mi önerebileceginiz
  2. I

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

merhaba hocam 2. kez denedim yine 10gun sonrasina attı beni ne yapmam gerek. mi hesabi ve community hesabım eski
  3. I

Soru Hızlı şarjı deneyen var mı?

sarj dolum animasyonu çıkıyor 120w hızlı sarj diye bildirim panelinde ama 19dkda full sarj abartı herhalde
  4. I

yd aldım ben 120w yanında gönderdiler ama bilmiyorum 2-3 gun daha kullanip test edicem
  5. I

Yardım Bluetooth kulaklık bağlı ancak ses hoparlörden geliyor

mi14t pro cihazim var kulaklığı bağlandığımda ilk 5dk sorun yok ama ondan sonra ses durduk yere hoparlöre geçiyor çözümünü bile var mı
  6. I

19dkda sarj olma süresi vardı bugün denedım hızlı sarjı falan ayarladım gelen bildirimden etkinleştirdim ama 30+ dakikada sarj oldu
  7. I

Yardım 10t pro veri kurtarma

forumda var mıdır yapabilecek biri
  8. I

Yardım 10t pro veri kurtarma

anakartı bozuk hiçbir tepki vermeyen telefondan veri kurtarılabilir mi
  9. I

Uygulama WhatsAppin kendi galerisine giremiyorum

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi WhatsAppin kendi galerisine giremiyorum beni diğer galeri uygulamalarına yönlendiriyor çözümü var mi
  10. I

Yardım Mİ 10T PRO TWRP HATA

cok sagolun verdıgınız twrp ıle tekrar kurdum duzeldı
  11. I

Rom mi 10T pro için sürüm tavsiyesi

Hocam ben bugun sizin tavsiyeniz üzerine 12.0.12yi kurdum ancak Bluetooth durduruldu hatasi aliyorum ve Bluetooth calismiyor tekrar temiz kurulum yapayim mi en sonki konumda twrpde çıkan sorunu belirttim bi bakar misiniz
  12. I

Yardım Mİ 10T PRO TWRP HATA

Merhaba twrp uzerınden rom atıyordum kurulum aşamasında herhangı bır hata vermedı ancak kurulum bıttıkten sonra failed to mount system_ext boyle bır hata aldım telefona rom kurulmus telefon açılıyor ama hata sebebını cozemedım yardımcı olur musunuz
Üst Alt