iquique kullanıcısının son içeriği

1. iquique

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

çağrı kaydı ve klon uygulama başka bir android markasında olsun bir daha xiaomi kullanmam. ama bu iki özellik aynı xiaomide olduğu gibi olacak. çağrı kaydı ve klon uygulama mesela samsungta da var ama yeterli değil. kayıttan önce uyarı veriyor, her uygulamanın klonu yok.
  2. iquique

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

burada olan xiaomiye olur. global satışları düşer. türkiye'de kimse gidip garantili xiaomi almaz. ıraktan gelen kaçak xiaomiler çöp olur.
  3. iquique

Sohbet 12 Lite satılmaya başladı

Nihayet sahibinden sitesinde 12 Lite global cihaz satılmaya başladı. 8/256 olan versiyonu 8500 lira. Bu fiyata resmi, garantili 8/256 11 Lite 5G NE alınabiliyor.
  4. iquique

Rom K20 & MI 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.2.0 PFJEUXM İndirme bağlantısı

hem global Miui 11.0.1 hem de avrupa Miui 11.0.2 kullanıp aradaki farkı gören arkadaş var mı? hangisini tavsiye edersiniz?
  5. iquique

Soru Ankamall Açılışta olan var mı ?

iptal edildiğinden habersiz olan yüzlerce kişi daha gelmeye çalışıyordur.
  6. iquique

bizim halka bedava taş versen ona bile koşa koşa gider. maalesef halkı kötü şekilde bedavacılığa alıştırdılar.
  7. iquique

panorada yapılsaydı bu kadar kalabalık olmazdı.
  8. iquique

aynen bedava telefonları duyan koşup gelmiştir. ankamall zaten ankaranın en işlek, en kalabalık avm'sidir. bir de bu etkinlik olunca yoğunluğu 3le çarp.
  9. iquique

Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

adodizayn bizi engelleyen kız arkadaşımıza mesaj yazabiliyor muyuz bu programın sayesinde? :D
  10. iquique

Sohbet İlk Forum Sitesi.? Hey gidi eski günler.!

Eskiden otomobil, modifiye forumları çok revaçtaydı. Ben de onların sıkı bir takipçisiydim. 2000'li yılların başları. hondam.com, modifiyem.com vs ne günlerdi be. eskiden benzin de ucuzdu, polisler modifiyeli araçları bu kadar sıkı denetlemezdi.
  11. iquique

Haber Redmi Note 8T NFC Desteği ile Geliyor! (Süreyya Hanım Kadar Bile Değişmemiş)

Süreyya Hanım da ne çekti be bu sosyal medyanın elinden :P kadıncağız telif hakkı istese zengin olurdu
  12. iquique

Haber Mekanın Sahibi Geldi! Xiaomi Mi CC9 Pro Tanıtıldı!

espri yapayım dedim canım, tabi ki biliyorum onlar olduğunu :?
  13. iquique

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

eyvallah onu biliyordum da bu root olayı kafamı karıştırıyordu. yıllar önce Samsung S4 Mini'ye kendim root amıştım ama yıllar geçince o konulara uzak kaldım biraz. Eskiden Samsung'lara özel rom atabilmek için root yapmak gerekiyordu. edit: zaten imei işlemi için BL'yi mecbur açacağım. 4+4 ü...
  14. iquique

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

paylaşım için çok teşekkürler. arkadaşlar acemiliğimi mazur görün ama; Custom Rom yüklemek için telefona root atmak gerekli mi? (BL kapalı Mi 9T)
Üst Alt