iquique kullanıcısının son içeriği

1. iquique

Soru Vodafone kullananlar

vodafone'lu arkadaşlar; telefonunuzun bataryası nasıl? eski operatöre göre daha hızlı bittiğini hissettiniz mi?
  2. iquique

Yardım Xiaomi 15 şarj çok hızlı bitiyor gibi hissediyorum

vay be eskiden Xiaomiler uzun şarj süresiyle övülürdü, iphonelar ise tam tersi yanlarında şarj cihazı taşıyorlar diye dalga geçilirdi. şimdi iphonelar şarj konusunda xiaomiyi geçti.
  3. iquique

Haber Xiaomi 16 Serisini Atlıyor, Doğrudan Xiaomi 17 Serisi Geliyor

apple şu ios yazılım hakkının kullanımını xiaomiye verse, bence iphone'dan daha güzel telefon üretirdi. ios yazılımlı bir xiaomi, çağrı kaydı olan, apk yüklenebilen..
  4. iquique

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

evet memnunum.. Yes~~
  5. iquique

Skorpi abi nasıl vodafone? memnun musun? bataryada erken tükenme durumunu yaşadın mı?
  6. iquique

bataryanın çabuk bitmesi konusu donanım haber dahil bilinen bir gerçek. sanırım vodafone'nun kullandığı simkart'lardan kaynaklanıyor. bir ihtimal 5G'ye geçildiğinde bu sorun ortadan kalkabilir. sırf batarya sorunu yüzünden ben vazgeçtim vodafone'dan.
  7. iquique

Abi sakın ha, Vodafone pişmanlıktır. Bataryayı çabuk bitirir. İnternet hızı yavaştır. Turk Telekom çok daha iyi vodafone'dan.
  8. iquique

Uygulama Reklamsız YouTube (ReVanced) Kurulum Rehberi ( Sorunsuz)

mantıksız olan sensin. yıllardır kullanıyorum bir kez bile takılmadı.
  9. iquique

Yardım Xiaomi 14T Pro NFC çalışmıyor

kullanırken kılıfı çıkartıyor musun? kılıf olumsuz etkiliyor
  10. iquique

Yardım Poco X3 Pro Kendini Kapattı ve Tepki Vermiyor – Çözüm Var mı?

neden poco alınmayacağının bir nedeni. redmi ve poco'lardan uzak durmak lazım.
  11. iquique

Satış Vodafone 5 Günlük 5 GB 60 TL / Hepsiburada 12 AY Premium / Otokonfor iç / dış yıkama

hepsi burada premium kupon kodunu aldım. kullanmaya başladım. teşekkürler.
  12. iquique

Soru Hangi cihazı alayım

server kayıtlı 14T pro al. ben 2 aydır kullanıyorum. memnunum. kağnı şarjlı samsungu boşver hocam. 14T pro 20 dk'da %100 şarj oluyor.
  13. iquique

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Tayvan rom.. 👍
  14. iquique

Yardım Bootloader Ki̇li̇di̇ Kapalıyken- Oriji̇nal Global Romdan Tayvan Rom Geçme Yardım

njlos53 kardeşim senin global romunda çağrı kaydı yok, mi mesaj ve arama yerine berbat google mesaj ve arama var. tayvan rom global romdan çok daha iyi. ben 14T proda tayvan rom kullanıyorum, memnunum.
  15. iquique

Uygulama Reklamsız YouTube (ReVanced) Kurulum Rehberi ( Sorunsuz)

bulamayacak bir şey yok googlea yazınca zaten sayfa çıkıyor. reklam da yok takılmada yok. sen kullanmasını bilmiyorsan program ne yapsın dostum https://rvx.to/tr/
Üst Alt