iquique kullanıcısının son içeriği

1. iquique

Soru Vodafone 5G hız berbat

5G den bağımsız söylüyorum: Vodafone pişmanlıktır. telefonun şarjını daha çabuk bitirir, çekme problemleri yaşatır. Dünyada çok iyi seviyede olan bu operatör, türkiyede yeterli yatırımı yapmadığı için ülkemizde kötü durumdadır.
  2. iquique

Sohbet 5g yalanı

haklısın. 5G'ye geçen dünyada 173 mü 167. mi ne ülkeymişiz. diğer ülkeler 5-6 yıl önce geçmişler, bizimkiler ise sanki bu geçişi başarıymış gibi sunuyorlar. her şeyleri algı boş reklam. gerçekler çok farklı.
  3. iquique

Sohbet 5g yalanı

hayatları kolpa olan bu iktidardan ne beklenir ki başka..
  4. iquique

İpucu Jtag tamir yapılmış 17 pro max

hocam hepsinde de elektrik mi kesildi? bu savunmaya kadir inanır bile inanmaz haha--
  5. iquique

İpucu Jtag tamir yapılmış 17 pro max

hangi ara aldılar, hangi ara bozdular ve hangi ara bu telefonlar tamir edilip piyasaya sürüldü? clap~~wasntme~~
  6. iquique

Mod Direnç değişmiş cihazda NFC'nin aktif edilmesi

yıllar önce dirençlettiğim 11 lite telefonumun NFC'ni bozmuşlardı. nfc denen zımbırtı ince kağıt gibi bir parça. kapak açılınca bozmadan iş yapmak için çok titiz davranmak lazım.
  7. iquique

Tavsiye Telefon Tavsiyesine İhtiyacım Var

14T pro'ya da eski diyorsan senin her 6 ayda bir telefon değiştirmen lazım.
  8. iquique

çünkü bozulsa bile garantiden yaptıramazsın. ydışı cihaz al, server kaydı yaptır. miss gibi ucuza cihaz kullan.
  9. iquique

kaçak ve kayıtlı 14T pro alsana.. xiaomi'ler garantili alınmaz. kaçak alınır. bunu bilmen lazım
  10. iquique

Yardım 2025 yılında Mi 9T

hey gidi günler hey. yıllar önce Poco F1'den sonra kaçak Mi 9T alıp, kaydını donanım haber'deki talimatlara göre kendim yapmıştım. güzel telefondu.
  11. iquique

HyperOS 14T pro Hyperos 3.0 Güncellemesi Geldi

bugün tayvan rom'a da Hyperfos 3.0 güncellemesi OTA ile geldi.
  12. iquique

Soru Hyperos 3 de Taiwan mı Rus mu?

ben de buradan her gün kontrol ediyordum: https://xmfirmwareupdater.com/hyperos/rothko/ 1768140855 pardon ya, ben 14T pro için yazmıştım. meğer 15 konusuymuş burası :D
  13. iquique

ama bana henüz gelmedi Hyper OS 3. OTA ile güncelleme yaptım şimdiye kadar. edit: resmi olarak geldiği hiç bir yerde yazmıyor. fastboot halini birisi sızdırmış olabilir mi acaba?
  14. iquique

ben tayvan romu kullanıyorum. hala güncelleme gelmedi. en geç alacak bölge sanırım tayvan.
  15. iquique

Yardım Rom önerisi

hocam tayland değil taiwan olacak adı. neyse neden memnun kalmadın? ben de taiwan rom kullanıyorum, güncellemeyi geç alması dışında gayet iyi bence. çağrı kaydı, mi mesaj/arama var.
Üst Alt