iquique kullanıcısının son içeriği

1. iquique

Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıt

aynen öyle gerekiyor. rom yüklemek için BL'nin açık olması şart
  2. iquique

Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıt

sonradan imei yüklenen cihazın 3,4,5 g olmasının önemi yok. sen 5G ye kadar kullanabilirsin. bootlader'ı açmazsan Xiaominin tadını alamazsın. çağrı kaydı olmaz, mi arama ve mi mesaj olmaz. onun yerine berbat google arama ve mesaj uygulaması olur. BL'yi açmak Xiaomi'de farzdır, sevaptır. hiç bir...
  3. iquique

Çözüldü Poco X7 Pro'ya root atmak mantıklı mı?

hiç bir cihazda sorun yok. kaç kişi yazdı buraya sorun olmadığını. google play sertifika sorunu da yaşanmaz. olmayan sorunları var gibi göstermeyin. rootlu cihazları konuya dahil etmeyin. root ayrı BL açmak ayrı.
  4. iquique

Çözüldü Poco X7 Pro'ya root atmak mantıklı mı?

whatsapp banı ile bootloader'ın ne alakası var? yıllardır BL açık cihaz kullanıyorum bir kez bile whatsapp'tan banlanmadım.
  5. iquique

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

bootloader açık 14T pro var. şu an üzerinde hyperos 2 103 uzantılı tayvan romu var. 104 güncellemesinin fboot versiyonu çıktı. 104'ü indirdim ama cmd flash kullanarak güncellemeyi telefona kuramadım. sorun nedir bilen var mı?
  6. iquique

Yardım 14T pro güncelleme OTA'dan kurulamıyor

telefonum server kayıtlı 14T pro, BL açık, 2.0.103.0.VNNTWXM (tayvan romu) yüklü, 104 güncellemesi geldi, görüyor, indiriyor ama güncelleme yüklenemiyor.
  7. iquique

Soru Poco F5 bu dönemde halen alınabilir mi?

bence alınmaz. 2 bin lira daha koy server kayıtlı 14T Pro al.
  8. iquique

Yardım Xiaomi 14 Ultra HyperOs2 EU Rom Pİl süresi.

yapay zekanın cevabı Selam! Senin gibi HyperOS 2 güncellemesini yapmış biri olarak söyleyeyim: yalnız değilsin, pek çok Mi 14 Ultra kullanıcısı da güncelleme sonrası pil tüketiminde artış hissettiğini belirtiyor. Ama birkaç önemli detaya değinmekte fayda var: 🔋 HyperOS 2 Güncellemesinden...
  9. iquique

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

wifi kullanma. hesaptan çık, telefonu kapat aç. mutlaka olacaktır
  10. iquique

o zaman sana bir soru daha: tayvan romunda "bölge" menüsü var mı? bende yok.
  11. iquique

Tayvan romunda arama ekranında numaraların altında İbranice karakterler de var. Bunu sevmedim. Rus tonunda bu yoktur sanırım
  12. iquique

ama bir konuda Tayvan romunun rus romundan daha yi batarya performansı gösterdiği yazılmıştı.
  13. iquique

arkadaşlar şimdi 14T Pro için rus romunu mu, yoksa tayvan romunu mu önerirsiniz? BL yi nihayet açtım artık özgürüm.
Üst Alt