Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5G den bağımsız söylüyorum: Vodafone pişmanlıktır. telefonun şarjını daha çabuk bitirir, çekme problemleri yaşatır. Dünyada çok iyi seviyede olan bu operatör, türkiyede yeterli yatırımı yapmadığı için ülkemizde kötü durumdadır.
haklısın. 5G'ye geçen dünyada 173 mü 167. mi ne ülkeymişiz. diğer ülkeler 5-6 yıl önce geçmişler, bizimkiler ise sanki bu geçişi başarıymış gibi sunuyorlar. her şeyleri algı boş reklam. gerçekler çok farklı.
yıllar önce dirençlettiğim 11 lite telefonumun NFC'ni bozmuşlardı. nfc denen zımbırtı ince kağıt gibi bir parça. kapak açılınca bozmadan iş yapmak için çok titiz davranmak lazım.
ben de buradan her gün kontrol ediyordum:
https://xmfirmwareupdater.com/hyperos/rothko/
1768140855
pardon ya, ben 14T pro için yazmıştım. meğer 15 konusuymuş burası :D
ama bana henüz gelmedi Hyper OS 3. OTA ile güncelleme yaptım şimdiye kadar.
edit: resmi olarak geldiği hiç bir yerde yazmıyor. fastboot halini birisi sızdırmış olabilir mi acaba?
hocam tayland değil taiwan olacak adı. neyse neden memnun kalmadın? ben de taiwan rom kullanıyorum, güncellemeyi geç alması dışında gayet iyi bence. çağrı kaydı, mi mesaj/arama var.