Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çağrı kaydı ve klon uygulama başka bir android markasında olsun bir daha xiaomi kullanmam. ama bu iki özellik aynı xiaomide olduğu gibi olacak. çağrı kaydı ve klon uygulama mesela samsungta da var ama yeterli değil. kayıttan önce uyarı veriyor, her uygulamanın klonu yok.
Nihayet sahibinden sitesinde 12 Lite global cihaz satılmaya başladı. 8/256 olan versiyonu 8500 lira. Bu fiyata resmi, garantili 8/256 11 Lite 5G NE alınabiliyor.
aynen bedava telefonları duyan koşup gelmiştir. ankamall zaten ankaranın en işlek, en kalabalık avm'sidir. bir de bu etkinlik olunca yoğunluğu 3le çarp.
Eskiden otomobil, modifiye forumları çok revaçtaydı. Ben de onların sıkı bir takipçisiydim. 2000'li yılların başları. hondam.com, modifiyem.com vs
ne günlerdi be. eskiden benzin de ucuzdu, polisler modifiyeli araçları bu kadar sıkı denetlemezdi.
eyvallah onu biliyordum da bu root olayı kafamı karıştırıyordu. yıllar önce Samsung S4 Mini'ye kendim root amıştım ama yıllar geçince o konulara uzak kaldım biraz. Eskiden Samsung'lara özel rom atabilmek için root yapmak gerekiyordu.
edit: zaten imei işlemi için BL'yi mecbur açacağım. 4+4 ü...