Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vay be eskiden Xiaomiler uzun şarj süresiyle övülürdü, iphonelar ise tam tersi yanlarında şarj cihazı taşıyorlar diye dalga geçilirdi. şimdi iphonelar şarj konusunda xiaomiyi geçti.
apple şu ios yazılım hakkının kullanımını xiaomiye verse, bence iphone'dan daha güzel telefon üretirdi. ios yazılımlı bir xiaomi, çağrı kaydı olan, apk yüklenebilen..
bataryanın çabuk bitmesi konusu donanım haber dahil bilinen bir gerçek. sanırım vodafone'nun kullandığı simkart'lardan kaynaklanıyor. bir ihtimal 5G'ye geçildiğinde bu sorun ortadan kalkabilir. sırf batarya sorunu yüzünden ben vazgeçtim vodafone'dan.
njlos53 kardeşim senin global romunda çağrı kaydı yok, mi mesaj ve arama yerine berbat google mesaj ve arama var. tayvan rom global romdan çok daha iyi. ben 14T proda tayvan rom kullanıyorum, memnunum.
bulamayacak bir şey yok googlea yazınca zaten sayfa çıkıyor. reklam da yok takılmada yok. sen kullanmasını bilmiyorsan program ne yapsın dostum
https://rvx.to/tr/