iquique 'in en son etkinliği

• iquique
    iquique Soru Vodafone kullananlar konusundaki Skorpi mesajınıza Şaşkın Şaşkın tepkisini verdi.
    Hocam, okudum, teşekkür ederim.TR de şimdilik 3 operatör var, ben İstanbuldayım ve çekim sorunu yok ve en uygun fiyatlı operatör de...
  • iquique
    iquique , Soru Vodafone kullananlar başlıklı konuya cevap yazdı.
    hadi zammımız hayırlı olsun. https://btdunyasi.net/cep-telefonu-faturalarina-yuzde-32-zam/ 1760775777 5G ihalesinin kazananı hazine...
  • iquique
    iquique Soru Vodafone kullananlar konusundaki Skorpi mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Onu kim dediyse, bence işkembeden atmış, bende hiç bir fark olmadı, yani olumsuz anlamında Mi11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  • iquique
    iquique , Soru Vodafone kullananlar başlıklı konuya cevap yazdı.
    vodafone'lu arkadaşlar; telefonunuzun bataryası nasıl? eski operatöre göre daha hızlı bittiğini hissettiniz mi?
  • iquique
    iquique Soru Vodafone kullananlar konusundaki Koçara mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Vodafone biz emekliler için böyle uygun paketler verdiği, bizler de ( bağımsız araştırma şirketi Umlaut ' a göre Vodafone' un en...
  • iquique
    iquique Soru Vodafone kullananlar konusundaki Skorpi mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Sayın hocam, ihale bugün yapıldı, 3 operatör de teklif vermiş ve bazı paketler alınmış...haberleri takip edip okudum ama hiç bir şey...
Üst Alt