IPersonality kullanıcısının son içeriği

1. IPersonality

Diğer Kendimi GT 2 ile ödüllendirdim :-)

Sağolun hocam, teşekkür ederim.
  2. IPersonality

Diğer Kendimi GT 2 ile ödüllendirdim :-)

Hayırlı olsun hocam. Aldığınız model ile birebir aynı ve 200 tl daha ucuz olduğu için Honor magic watch 2 yi tercih etmiştim. En son ödüllendirmeyide bugün sigarayı bıraktığım için 2. telefon olarak iphone 11 ile yaptım. giggle~~
  3. IPersonality

Rehber 7T Pro Unbrick Dosyaları / Firmware İsimlendirmeleri

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
  4. IPersonality

Volte, vowifi açıkmı peki hocam.
  5. IPersonality

Oyun modunda fanatic modunu açıyosun tmm ama arama geldiğinde telefon çalmasada lag giriyor yine oyunun tadı kaçıyor. Birde volte yi deneyim.
  6. IPersonality

Çarem volteymiş demek ki. Yarın denerim. İnşallah sorunu çözer. Teşekkür ederim hocam sağolun.
  7. IPersonality

İyi akşamlar. Bu telefonu yaklaşıklaşık 2 aydır kullanıyorum. Tek sevmediğim tarafı ise arama geldiği yada yapıldığı zaman internetin kesilmesi. Online oyunda çok sıkıntı yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
  8. IPersonality

Soru Mi 8 hala alınır mı? (3000 sınırlı telefon tavsiyesi)

Vallahi hocam ekran özelliklerini kıstığımda telefondan soğumaya başladım haha--
  9. IPersonality

Konuyu açan arkadaşa en az 90 hrz ekranı olan bir telefon almasını tavsiye ettim çünkü elimdeki telefonu fd ve 60 hrze çektiğimde mi8 den tek farkı yazılım yani oxygen os oluyor.
  10. IPersonality

Sağolun hocam. Yaklaşık 40 gündür kullanıyorum ve son derece memnunum. Mantıklı bir şeçim yapmışım 8=)
  11. IPersonality

Rom değiştirme hastalığı vardı ondan kurtuldum. Telefonumda kronik bir sorunla karşılaşmadım zaten bu şans işi ama belki ilerleyen zamanda başıma gelebilirdi. Miui son güncellemelerde sorun yaratmaya başlamıştı, ekran açık sürelerim epey düşmüştü. Şuan FHD+ ekran ve 60 herzde mi 8 e göre 2 kat...
  12. IPersonality

Mi 8 i 1 sene kullandım. İlk aldığımda rom işleriyle uğraşmıyordum ama sonrasında rom yüklemeye kaptırdım kendimi. Günde 3 farklı rom kurduğum zamanlar oldu. Bende markayı değiştirdim ve oneplus a geçiş yaptım. Şuan 7t pro kullanıyorum ve son derece memnunum.
  13. IPersonality

Sohbet Alırım Bir Hayırlı Olsun

Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  14. IPersonality

Soru Onu plus cihazlarda root rom vs

Öncelikle yeni cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben oneplus a geçiş yaptıktan sonra twrp, magisk ve rom işlerini geride bıraktım. O yüzden yardımcı olamıcam
  15. IPersonality

İnceleme OnePlus 6T İnceleme

Mi 8 den 7t pro ya geçtim ve pişman değilim hocam :D
Üst Alt