Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun hocam. Aldığınız model ile birebir aynı ve 200 tl daha ucuz olduğu için Honor magic watch 2 yi tercih etmiştim. En son ödüllendirmeyide bugün sigarayı bıraktığım için 2. telefon olarak iphone 11 ile yaptım. giggle~~
İyi akşamlar. Bu telefonu yaklaşıklaşık 2 aydır kullanıyorum. Tek sevmediğim tarafı ise arama geldiği yada yapıldığı zaman internetin kesilmesi. Online oyunda çok sıkıntı yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Konuyu açan arkadaşa en az 90 hrz ekranı olan bir telefon almasını tavsiye ettim çünkü elimdeki telefonu fd ve 60 hrze çektiğimde mi8 den tek farkı yazılım yani oxygen os oluyor.
Rom değiştirme hastalığı vardı ondan kurtuldum. Telefonumda kronik bir sorunla karşılaşmadım zaten bu şans işi ama belki ilerleyen zamanda başıma gelebilirdi. Miui son güncellemelerde sorun yaratmaya başlamıştı, ekran açık sürelerim epey düşmüştü. Şuan FHD+ ekran ve 60 herzde mi 8 e göre 2 kat...
Mi 8 i 1 sene kullandım. İlk aldığımda rom işleriyle uğraşmıyordum ama sonrasında rom yüklemeye kaptırdım kendimi. Günde 3 farklı rom kurduğum zamanlar oldu. Bende markayı değiştirdim ve oneplus a geçiş yaptım. Şuan 7t pro kullanıyorum ve son derece memnunum.
Öncelikle yeni cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben oneplus a geçiş yaptıktan sonra twrp, magisk ve rom işlerini geride bıraktım. O yüzden yardımcı olamıcam