invisibleblue kullanıcısının son içeriği

1. I

Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

arkadaşlar ben yükledim. Fakat garip buglar var mesela hem chrom hemde miui browser üzerinde youtube tıklayınca uygulama acılmıyor direk yotube sayfasına giriyor ya da link üzerinde bir uygulamaya tıklayınca market acılmıyor gene sayfa üzerinden devam ediyor facebook linki üzerindede o şekilde...
  2. I

Yardım Mi 5s e-posta kurulumu

zaten çokta öenmli değil :) ekte resim gelirse açıyor ama konu içinde resim varsa göstermiyor. ben bile kullanmıyorum. :) :) :) maksat bilgi paylaşaımı olsun.
  3. I

Yardım mi 5s için ses yükseltme

peki kulaklıktan gelen sesi arttırmanın yolu var mı ??
  4. I

tamam işte bazen mail ismin yerinde kullanıcı @ şirket.com yap illa olması gerek yaaa
  5. I

sunucu exchange mi yoksa pop3 mü ?? xiaomide maili kurarken iszden mail şifre ve sunucuyu ister (pop3 ya da exchange) secmeniz gerekli. diğer android cihazlarda da maili kurarken sizden mutlaka pop3 ya da exchange mi olduğunu sorar. exchange ise size gene tarifte bulunayım
  6. I

Hocam merhaba senin sorunu çözmek için önce sen yardımcı ol. Daha önce exchange kurulumunu nasıl yapıyordun (eski telefonda) onu bi anlat sonra exchange mail mi yoksa pop3 mail mi onları anlatırsan daha kolay olur gibi
  7. I

ben kurmayı başardım sıralama şu şekilde mail xxxxx@sirket.com şifre xxxxx sunucu: xxx.sirket.com ya da herneyse kullanıcı adı: şirket politikasına göre değişiklik gösteriyor bendeki şu şekilde xxxx(şirketismi) \ kullanıcı adı yani örnek canon\abc bende bu şekilde çalıştı fakat global...
  8. I

Rehber Mi5s Cihazlara Orijinal Global Rom Yükleme

merhaba bekleyipte gelip gelmeme meselesi için birşey diyemem ama mi flash ile direk global romu yükleyebilirsiniz forumda anlatımları var bu şekilde bootloader kilidiniz unlock olmaz aynı şekilde lock olarak gözükür. Olurda yüklüyemediniz cihazı unlock yapıp global roma gecip mi flash ile lock...
  9. I

mi 5s bootloder tekrar lock oldu.

arkadaşlar merhaba, dün akşam global roma geçiş yapayım dedim mi flash ile fastboot üzerinden global roma gectim. fakat flash seceneklerinde dikkatsizlik sonucu clean all yerine clean all and lock seceneğini işaretledim. rom yüklendi fakat telefonu fastboot üzerinde oem kontrol yaptığımda çihaz...
  10. I

Yardım bootloader ile sıfır kurulum

sanırım işi zorlaştırdım. çin globnal roma gecip google gapsleri kurup global rom kullanmak istiyorum. bunu yaparkende gene güncellemeri alabileyim istiyorum. aynı zamanda telefon üzerinden çok fazla banka işlemleri yaptığım için root twrp vs orjinal haricinde bir yazılım olsun istemiyorum. Bu...
  11. I

anladım hocam o zaman son bir soru sorayım. telefonu bootlader ile resetledim. sonrasında pc ye bağlayıp mi yazılımı ile yazılımı indirdim ve kurdum telefon kutudan ilk çıktığı konuma geldi ve imeler silinmedi değil mi anladığım bu oldu. kusura bakmayın imeleri atmayı başardım ama o stresli...
  12. I

peki hoçam ne yaparsam imei uçar. bileyimde onu yapmıyayaım. :)
  13. I

arkadaşlar merhaba. Konuyu doğru yeremi actım bilmiyorum. ben bootloader ile telefonu resetleyip twrpyi kaldırım orjinal çin romuna gecersem imeler uçar mı?
  14. I

XIAOMI MI 5S

Maalesef tüm yazılar cince şimdi baktım kutuya yazmıyor.
Üst Alt