Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben yükledim. Fakat garip buglar var mesela hem chrom hemde miui browser üzerinde youtube tıklayınca uygulama acılmıyor direk yotube sayfasına giriyor ya da link üzerinde bir uygulamaya tıklayınca market acılmıyor gene sayfa üzerinden devam ediyor facebook linki üzerindede o şekilde...
zaten çokta öenmli değil :) ekte resim gelirse açıyor ama konu içinde resim varsa göstermiyor. ben bile kullanmıyorum. :) :) :) maksat bilgi paylaşaımı olsun.
sunucu exchange mi yoksa pop3 mü ?? xiaomide maili kurarken iszden mail şifre ve sunucuyu ister (pop3 ya da exchange) secmeniz gerekli. diğer android cihazlarda da maili kurarken sizden mutlaka pop3 ya da exchange mi olduğunu sorar. exchange ise size gene tarifte bulunayım
Hocam merhaba senin sorunu çözmek için önce sen yardımcı ol. Daha önce exchange kurulumunu nasıl yapıyordun (eski telefonda) onu bi anlat sonra exchange mail mi yoksa pop3 mail mi onları anlatırsan daha kolay olur gibi
ben kurmayı başardım sıralama şu şekilde
mail xxxxx@sirket.com
şifre xxxxx
sunucu: xxx.sirket.com ya da herneyse
kullanıcı adı: şirket politikasına göre değişiklik gösteriyor bendeki şu şekilde xxxx(şirketismi) \ kullanıcı adı yani örnek canon\abc
bende bu şekilde çalıştı fakat global...
merhaba bekleyipte gelip gelmeme meselesi için birşey diyemem ama mi flash ile direk global romu yükleyebilirsiniz forumda anlatımları var bu şekilde bootloader kilidiniz unlock olmaz aynı şekilde lock olarak gözükür. Olurda yüklüyemediniz cihazı unlock yapıp global roma gecip mi flash ile lock...
arkadaşlar merhaba,
dün akşam global roma geçiş yapayım dedim mi flash ile fastboot üzerinden global roma gectim. fakat flash seceneklerinde dikkatsizlik sonucu clean all yerine clean all and lock seceneğini işaretledim. rom yüklendi fakat telefonu fastboot üzerinde oem kontrol yaptığımda çihaz...
sanırım işi zorlaştırdım. çin globnal roma gecip google gapsleri kurup global rom kullanmak istiyorum. bunu yaparkende gene güncellemeri alabileyim istiyorum. aynı zamanda telefon üzerinden çok fazla banka işlemleri yaptığım için root twrp vs orjinal haricinde bir yazılım olsun istemiyorum. Bu...
anladım hocam o zaman son bir soru sorayım. telefonu bootlader ile resetledim. sonrasında pc ye bağlayıp mi yazılımı ile yazılımı indirdim ve kurdum telefon kutudan ilk çıktığı konuma geldi ve imeler silinmedi değil mi anladığım bu oldu. kusura bakmayın imeleri atmayı başardım ama o stresli...