intibak kullanıcısının son içeriği

1. I

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

BL kilidini cihazım aldığım zaman açmıştım kapatmadım daha sonrasında.
  2. I

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba Poco X3 NFC 8/128 cihazımın kapanmasına 1 ay kaldı. Henüz Miui 13 geçişini yapmadım. Güncellemeden sonra mı yoksa yapmadan öncemi repair yapmak gerekir ? Cihaz için gerekli işlemler ve fiyat hakkında DM alabilir miyim, teşekkürler.
  3. I

Satış Endonezya üretimi global cihazlar

Bilgi almak için Dm attım ancak geri dönüş alamadım. Satış kapandı mı acaba ? loof
  4. I

Video Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)

Stoya hocam, MiFlash20210226 sürümünü kullandım. Yükleme sonlara yaklaşırken cihaz kendini yeniden başlattı ve açıldı. Ancak Mi flash üzerinde resimdeki hatayı verdi. Bu bir sorun yaratır mı acaba ?
  5. I

Video Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)

Stoya hocam linkten indirdiğim MiFlash20160401 dosyası içerisinde olan MiPhone.exe açılmıyor. Hata da vermiyor tıkladığım zaman işlem yapacak gibi gözüküyor sonrasında hiçbir pencere açılmıyor. Windows defender kapatıp denedim gene olmadı. Sizce sorun ne olabilir. Farklı bir sürüm mü denemeliyim ?
  6. I

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Merhaba Stoya # 295 mesajında ki önerileriniz hala geçerli mi acaba ? Ben en az sorunlu bir rom kullanımı istiyorum ve sürekli rom değiştirmek istemiyorum. Bunun için sizin önerilerinizden en mantıklısı V12.0.7.0.QJGIDXM bu gibi. Daha önceki önerilerinize ekleyebileceğiniz seçenekler varsa...
  7. I

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Ben şahsen çok oyun oynamıyorum ve haliyle denemedim ona bir şey diyemem. Ancak bildirimler zamanında gelmiyor . kilit ekranı uyanmıyor hatta kilit ekranı üzerinden wp mesajına tıkladığımda takılma oluyor ve cihazla gelen roma göre ciddi şekilde tutarsız bir güncelleme olmuş. Ben bunların...
  8. I

Aradan çıksın sonrasında onunla uğraşmak durumunda kalmayım diye düşünmüştüm. Acele etmeyin diyorsanız bir bildiğiniz olduğu için diyorsunuz. Acaba yasal kullanım süresi bittikten sonra imei işini halletmemin bana nasıl artıları olur bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz ?
  9. I

Benim cihaz Global Indonesia 8gb versiyon. Cihaza gelen son güncelleme olan V12.5.1.0.RJGIDXM yüklüyorum. Cihazın imei olayını hallettikten sonra sizin önerdiğiniz romları deneyerek seçmeye karar verdim. Bütün bilgilendirme ve yönlendirmeler için teşekkür ederim.
  10. I

Merhaba an itibariyle BL kilidini açmış bulunmaktayım. Cihaz sıfırlandı, şu anda daha öncesinde PC suite 3 ile aldığım yedeği geri yüklüyorum. Bundan sonra tavsiyeleriniz neler olur ?
  11. I

Rehber Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Yardım ve yönlendirmeler için teşekkür ederim. Bu maddeleri bir tanesi dışında uygulayabilirim. Haftaya bu işlemi tamamlamak için giriş yapacağım zaman çok büyük bir ihtimalle başka bir PC kullanmak durumunda kalacağım. Bu durum sorun yaratır mı acaba ?
  12. I

Rehber Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

O sürüm ile denedim usb portuda 2.0 ama başka bir usb de deneyebilirim. Siz cevap verirken ikinci resimi ekledim düzenleme yapıp ama gene olmamış sanırım
  13. I

Bu hatanın aynısı alıyorum tek fark 100 olduktan sonra bu hatayı veriyor. Stoya Nescafe656 kapatıp tekrar açtık ve sonrasında aynısı oldu Unlock Again dediğim zaman ise bu ekran çıktı karşıma. Sanırım geri sayım başladı, siz ne dersiniz ?
  14. I

BL kilit açma başvurusu yapman lazım gibi bir şeyler söyledi cihazı aldığım arkadaş. Sizin bahsettiğiniz şekilde işlem yaptığımda başvuru falan yapmama gerek kalmıyor değil mi ?
  15. I

Sim 1 e takacağım kartı. İlk 4 ay dolmadan Sim 1 üzerine eski cihazımın kaydını yaptıracağım. Sim2 yi sadece hafıza kartı için kullanmayı düşünüyorum. BL açın dediniz, yani standart güncellemesi kötü sanırım. Anladığım kadarıyla BL açtıktan sonra stabil bir rom önereceksiniz. BL açma işlemi...
Üst Alt