intibak kullanıcısının son içeriği

1. I

mi3 kamera sorunu

5.4.17 di sanırım önceki rom ve bu romda bi sıkıntı var sanırım .  Bizim biradere anı sey oldu   [font='Open Sans', sans-serif]5.4.24 multi rom kurduk geçti şuan çalışıyor @oruba
  2. I

mi.com alışveriş yardım

Merhabalar hocam. Ben bir kaç bilgilendirme yapayım size işinize yarayacaktır.  Öncelikle tabi ki siteden almanız en iyisi olur.   Dışardaki telefoncular dan da alabilirsiniz ancak biraz fark koyuyorlar cihazlara ama pazarlık ile nerdeyse 100 yuan fazlaya veriyorlar :D  Telefonda sahte...
  3. I

COLOR OS TÜM DİLLER ANDROİD 4.3 EN STABİL ROM

Cvp: COLOR OS TÜM DİLLER ANDROİD 4.3 EN STABİL ROM Eline sağlık hocam
  4. I

Oneplus One Color Os 2 Türkçe

Bende şuan bu romu kullanıyorum sağolsun testimo kardeşim yardımları ile yükleyebildik . Arayüz çok hoşuma gitti yalnız çok ram harcıyor .
  5. I

2014 MIUI Küresel Fan Site Ödül Yarışması

Cvp: 2014 MIUI Küresel Fan Site Ödül Yarışması şuan 12. yada 13. sıradayız :(
  6. I

Mipad nasıl

K1 tegra kendini kanıtladı bence . Ya K1 tegra 64 bit cihazlar beklenir yaklaşık bir 6 ay kadar . Ya da 32 bit tegra k1 cihaz alınır oda mipad oluyor Ayrıca evet cihaz rootlaniyor.
  7. I

Mi Pad Tablet Kutu Açılışı.

Cvp: Mi Pad Tablet Kutu Açılışı. Hayırlı olsun hocam.  Çok uğraştıracağını sanmıyorum. Multi rom ile sıkıntısız çalışıyor hepsi . Tabletin için yeni surumu atıp sonrasında  update.zip haline getirip recoveryden güncelliyorum.
  8. I

Mi 4 LTE

Ynt: RE: Mi 4 LTE bence yetisiriz hocam bu telefonlarla
  9. I

Mi 4 LTE

Cvp: Mi 4 LTE Peki ülkemize  4G geldiğinde uyumlu kullanılması için LTE FDD versiyon olması lazım değil mi hocam ?  Ayrıca LTE FDD nin çıkış tarihi belli oldu mu bilen var mı arkadaşlar ?
  10. I

İnstagram problemi

Re: RE: İnstagram problemi Ayarlardan kamera kismina girip yuksek kalite yazan tiki kaldir sorun cozulur
  11. I

Satılık MiPAD 16 GB

Cvp: Satılık MiPAD 16 GB Hocam ben daha önce indirip denemiştim bu programı sanırım MiPad ler için uygun değil program .  Root işlemi yapmadım ama rom değiştirdim evet Multi Lang rom yüklemiştim Türkçe olur diye olmayınca http://en.miui.com/download-229.html   Stabil olan romu yükledim hala...
  12. I

Hugo Barra, NTV'de

Yayinlandiginda izleyememistim paylasim icin tesekkurler .
  13. I

MI4 Kutu Açılışı.

Güzel telefon yaa ama cidden tasarım olarak mi3 daha güzel bence . Antutu skoru az gibi geldi bana .
  14. I

MI4 Kutu Açılışı.

Güzel telefon yaa ama cidden tasarım olarak mi3 daha güzel bence . Antutu skoru az gibi geldi bana .
  15. I

Satilik Mi3 16 GB siyah

Teşekkürler arkadaşlar satın alan arkadaş forum dışıydı forumumuza davet ettim gelirse iyi eder [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Üst Alt