Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.4.17 di sanırım önceki rom ve bu romda bi sıkıntı var sanırım .
Bizim biradere anı sey oldu [font='Open Sans', sans-serif]5.4.24 multi rom kurduk geçti şuan çalışıyor @oruba
Merhabalar hocam.
Ben bir kaç bilgilendirme yapayım size işinize yarayacaktır.
Öncelikle tabi ki siteden almanız en iyisi olur. Dışardaki telefoncular dan da alabilirsiniz ancak biraz fark koyuyorlar cihazlara ama pazarlık ile nerdeyse 100 yuan fazlaya veriyorlar :D
Telefonda sahte...
K1 tegra kendini kanıtladı bence . Ya K1 tegra 64 bit cihazlar beklenir yaklaşık bir 6 ay kadar . Ya da 32 bit tegra k1 cihaz alınır oda mipad oluyor
Ayrıca evet cihaz rootlaniyor.
Cvp: Mi Pad Tablet Kutu Açılışı.
Hayırlı olsun hocam.
Çok uğraştıracağını sanmıyorum. Multi rom ile sıkıntısız çalışıyor hepsi . Tabletin için yeni surumu atıp sonrasında update.zip haline getirip recoveryden güncelliyorum.
Cvp: Mi 4 LTE
Peki ülkemize 4G geldiğinde uyumlu kullanılması için LTE FDD versiyon olması lazım değil mi hocam ?
Ayrıca LTE FDD nin çıkış tarihi belli oldu mu bilen var mı arkadaşlar ?
Cvp: Satılık MiPAD 16 GB
Hocam ben daha önce indirip denemiştim bu programı sanırım MiPad ler için uygun değil program .
Root işlemi yapmadım ama rom değiştirdim evet Multi Lang rom yüklemiştim Türkçe olur diye olmayınca http://en.miui.com/download-229.html Stabil olan romu yükledim hala...