insmuh32 kullanıcısının son içeriği

1. I

Soru güncelleme sonrası ara ara ekran sararması

herkese merhabalar 12.1.1.0 güncellemesinden sonra face,twit,watsup girdiğimde ekran hafif sararıyor uygulamadan çıkınca eski haline geliyor,bu durumla karşılaşan arkadaşlar vamıdır,garip bir sorun gibi
  2. I

Rom Mi Note 10 Lite - Global Kararlı V12.0.2.0.QFNMIXM İndirme Bağlantısı

Cihazım 6/128 global.miui 12 yükledim sonra sıfırlama yaptım.kamera ağır çekim ve hızlı çekim modlarında donuyor.sizlerde varmı böyle birsey
  3. I

Rom Mi Note 10 Lite - Global Kararlı V12.0.2.0.QFNMIXM İndirme Bağlantısı

bende bizim şehirdeki yerel bi mağazadan aldım türkiye garantili 6/128 gri renk olanı,ilk açtığımda 11.0.5 di sanırım sorun yoktu sonra hemen 11.0.8 kurdum sıkıntı hiç yaşamadım ve bugün miui 12 kurdum sıkıntı yok,çok garip bir durum.
  4. I

İpucu Mi Note 10 Lite / Sık Karşılaşılan Problemler ve Çözümleri / Tüyolar

merhabalar, daha önce mi 9t de başıma geliyordu şimdi mi note 10 lite dada oluyor,cepte açılıyor telefon,sizler bunu nasıl çözüyorsunuz zira bu sorun hakkında pek paylaşım yapılmamış demekki çok rastlanmıyor.
  5. I

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Redmi note 7 yazmaya üşendim ayrıca mi 5 değil redmi 5 plus.gerisi mi serisi.
  6. I

Arkadaşlar ben bu sayfayi miui 11 ile ilgili paylaşımlara bakmak için açıyorum iPhone muhabbeti sıktı artık.konu gereksiz ve dağılmış...ben mi 4 den itibaren 5 6 7 8 9t ile yola devam ediyorum araya başka modeller girsede xiaomiden yıllardır vazgeçemiyorum tavsiyeme uyup alan çok arkadaşım oldu...
  7. I

mi 9t global kararlı PFJEUXM sürümü şuan baktım indiriyorum.Ben bu kadar çabuk beklemiyordum hayırlısı herkes için.
  8. I

Çözüldü Mİ 9T Cep Modu Sorunu

Ben cep modunu kapattım sorun çözüldü gibi.sanirim yazılımsal birşey.
  9. I

Çözüldü Mİ 9T Cep Modu Sorunu

Herkese selamlar mi 9t global kararlı 10.3.12 sürümlü telefonum cep modu açık olmasına rağmen cebimde açılıyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum
  10. I

Haber miui10 china çıktı

1530801531 1530801565 Tamam teşekkürler
  11. I

Haber miui10 china çıktı

bu yükleme işini kısaca anlatacak arkadaş varmıdır zip li dosyanın adını update.zip yaptım ama recovery modda install seçeneği yok pcsuitede bağlanamıyorum
  12. I

İnceleme MIUI 9 7.8.10 Global Beta ROM Güncellemesi ve Değişiklikler;

merhabalar.ben daha önce mi 4 telefonuma bootloader kilitli olup olmadığına bakmazsızın global beta yüklemiştim.şimdi mi 6 global stable telefonuma yine bl kilidine bakmazsızın fastboot yükleme yapsam sıkıntı olurmu. teşekkürler
Üst Alt