insmuh32 kullanıcısının son içeriği

1. I

Soru güncelleme sonrası ara ara ekran sararması

herkese merhabalar 12.1.1.0 güncellemesinden sonra face,twit,watsup girdiğimde ekran hafif sararıyor uygulamadan çıkınca eski haline geliyor,bu durumla karşılaşan arkadaşlar vamıdır,garip bir sorun gibi
  2. I

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Redmi note 7 yazmaya üşendim ayrıca mi 5 değil redmi 5 plus.gerisi mi serisi.
  3. I

Arkadaşlar ben bu sayfayi miui 11 ile ilgili paylaşımlara bakmak için açıyorum iPhone muhabbeti sıktı artık.konu gereksiz ve dağılmış...ben mi 4 den itibaren 5 6 7 8 9t ile yola devam ediyorum araya başka modeller girsede xiaomiden yıllardır vazgeçemiyorum tavsiyeme uyup alan çok arkadaşım oldu...
  4. I

mi 9t global kararlı PFJEUXM sürümü şuan baktım indiriyorum.Ben bu kadar çabuk beklemiyordum hayırlısı herkes için.
  5. I

Çözüldü Mİ 9T Cep Modu Sorunu

Ben cep modunu kapattım sorun çözüldü gibi.sanirim yazılımsal birşey.
  6. I

Çözüldü Mİ 9T Cep Modu Sorunu

Herkese selamlar mi 9t global kararlı 10.3.12 sürümlü telefonum cep modu açık olmasına rağmen cebimde açılıyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum
  7. I

Haber miui10 china çıktı

1530801531 1530801565 Tamam teşekkürler
  8. I

Haber miui10 china çıktı

bu yükleme işini kısaca anlatacak arkadaş varmıdır zip li dosyanın adını update.zip yaptım ama recovery modda install seçeneği yok pcsuitede bağlanamıyorum
  9. I

İnceleme MIUI 9 7.8.10 Global Beta ROM Güncellemesi ve Değişiklikler;

merhabalar.ben daha önce mi 4 telefonuma bootloader kilitli olup olmadığına bakmazsızın global beta yüklemiştim.şimdi mi 6 global stable telefonuma yine bl kilidine bakmazsızın fastboot yükleme yapsam sıkıntı olurmu. teşekkürler
Üst Alt