Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhabalar
12.1.1.0 güncellemesinden sonra face,twit,watsup girdiğimde ekran hafif sararıyor uygulamadan çıkınca eski haline geliyor,bu durumla karşılaşan arkadaşlar vamıdır,garip bir sorun gibi
bende bizim şehirdeki yerel bi mağazadan aldım türkiye garantili 6/128 gri renk olanı,ilk açtığımda 11.0.5 di sanırım sorun yoktu sonra hemen 11.0.8 kurdum sıkıntı hiç yaşamadım ve bugün miui 12 kurdum sıkıntı yok,çok garip bir durum.
merhabalar,
daha önce mi 9t de başıma geliyordu şimdi mi note 10 lite dada oluyor,cepte açılıyor telefon,sizler bunu nasıl çözüyorsunuz zira bu sorun hakkında pek paylaşım yapılmamış demekki çok rastlanmıyor.
Arkadaşlar ben bu sayfayi miui 11 ile ilgili paylaşımlara bakmak için açıyorum iPhone muhabbeti sıktı artık.konu gereksiz ve dağılmış...ben mi 4 den itibaren 5 6 7 8 9t ile yola devam ediyorum araya başka modeller girsede xiaomiden yıllardır vazgeçemiyorum tavsiyeme uyup alan çok arkadaşım oldu...
bu yükleme işini kısaca anlatacak arkadaş varmıdır
zip li dosyanın adını update.zip yaptım ama recovery modda install seçeneği yok
pcsuitede bağlanamıyorum
merhabalar.ben daha önce mi 4 telefonuma bootloader kilitli olup olmadığına bakmazsızın global beta yüklemiştim.şimdi mi 6 global stable telefonuma yine bl kilidine bakmazsızın fastboot yükleme yapsam sıkıntı olurmu.
teşekkürler