İnshew kullanıcısının son içeriği

1. İ

Yardım Twrp İsimler Karışık

Bende de aynı şekilde oldu. 3 tane aynı telefondan var 2 tanesinde hiç sorunsuz yüklendi twrp fakat 3. de isimler karışık görünüyor. 3 telefonda poco x3 ve MIUI sürümleri android sürümleri her şeyleri aynı. Telefonu fabrika ayarlarına dönderdim hard reset attım sorun hala devam ediyor. Çözümü...
  2. İ

Yardım Poco X3 OEM kilit kaldırma yapamıyorum

BL kilidi açık olduğu için bazı uygulamalar Google Play'de yok, en basiti netflix.
  3. İ

Yurt içi değil cihaz.
  4. İ

Telefonumun OEM kilidini açmıştım şu an kapatmak istediğimde kapatamıyorum çünkü açık bir şekilde pasif halde duruyor. 2. bir sorunum ise magisk yüklemiştim root için root kaldırmak istediğim için twrp ekranına gitmek istediğimde twrp ekranına gidemedim telefonun kendi boot menüsü geliyordu root...
  5. İ

Yardım Netflix

Dediğiniz şeyi yaptım fakat herhangi bir çözüm olmadı.
  6. İ

Yardım Netflix

Hocam APK yüklemek istemiyorum direkt Play Store dan indirmek istiyorum.
  7. İ

Yardım Netflix

Hocam aynı sorun bende de oluştu telefonu rootladım ama herhangi bir rom kurmadım. Magiske girin demişsiniz magiske direkt telefondan mı giriyoruz? Eğer PC den giriyorsak tam olarak nasıl yapıyoruz bu işlemi biraz daha açıklayabilir misiniz bilmeyen birisi için.
  8. İ

Yardım POCO X3 IMEI Atma ve Bazı Sorular

Nasıl bir yardım?
  9. İ

Teşekkür ediyorum. 1615286194 Tecrübe zaten denenerek kazanılır. Gidip dışarıda birilerine 50 100 TL vermek istemiyorum kendim uğraşmak istiyorum.
  10. İ

POCO X3 telefonuma nasıl IMEI atabilirim. İnternette bir çok video var fakat hiçbirinden tam cevap alamadım izlediğimde. IMEI atma ile repair aynı şeyler mi? IMEI attım diyelim telefona ROM yüklemek istedim veya sıfırlamak istedim IMEI gider mi? Giderse gitmemesi için yapılacak bir şey var mı...
  11. İ

Araçlar Poco x3 nfc Fingerprint Mod

Herhangi bir şey yüklemedim hocam ben geldiği şekilde kullanıyorum.
  12. İ

İndirdim programı ve Magisk üzerinden dosya seçin ve yamalayın kısmını işaretleyip sizin dosyanızı seçtim fakat yükleme başarısız hatası aldım.
  13. İ

Hocam bu modu nasıl yapıyoruz? İndirdikten sonra ne yapacağız?
Üst Alt