Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de aynı şekilde oldu. 3 tane aynı telefondan var 2 tanesinde hiç sorunsuz yüklendi twrp fakat 3. de isimler karışık görünüyor. 3 telefonda poco x3 ve MIUI sürümleri android sürümleri her şeyleri aynı. Telefonu fabrika ayarlarına dönderdim hard reset attım sorun hala devam ediyor. Çözümü...
Telefonumun OEM kilidini açmıştım şu an kapatmak istediğimde kapatamıyorum çünkü açık bir şekilde pasif halde duruyor. 2. bir sorunum ise magisk yüklemiştim root için root kaldırmak istediğim için twrp ekranına gitmek istediğimde twrp ekranına gidemedim telefonun kendi boot menüsü geliyordu root...
Hocam aynı sorun bende de oluştu telefonu rootladım ama herhangi bir rom kurmadım. Magiske girin demişsiniz magiske direkt telefondan mı giriyoruz? Eğer PC den giriyorsak tam olarak nasıl yapıyoruz bu işlemi biraz daha açıklayabilir misiniz bilmeyen birisi için.
POCO X3 telefonuma nasıl IMEI atabilirim. İnternette bir çok video var fakat hiçbirinden tam cevap alamadım izlediğimde. IMEI atma ile repair aynı şeyler mi? IMEI attım diyelim telefona ROM yüklemek istedim veya sıfırlamak istedim IMEI gider mi? Giderse gitmemesi için yapılacak bir şey var mı...