INoyaNI kullanıcısının son içeriği

1. I

Diğer Delta'nın numaraları

Mesele her servis yazabilir fakat delta servis hiçbirşeyi gram çiziği olmayan cihazları bile ćizerek geri göndermesi sanki bedava'ya (ki pek çok forumda bu tür delta şikayetleri mevcut ; ayrıca başıma geldi üstte yazdım) alınıyor bu cihazlar. Altta slopelock arkadaşımızında dediği gibi...
  2. I

Diğer Delta'nın numaraları

Daha önce mi4 4g cihazımı 3g ana kartı ile degiştirip yollayan ve kasasınida karga burun gibi bir aletle tutarken 4-5 yerinde iz(anakart olayından dolayı ücret iadesi aldım) bırakan delta . Bu sefer ghost screen hatası nedeniyle göndermiş olduğum cihazı ki cihaz 1 gün bile ekran koruma camı ve...
  3. I

Çözüldü Delta servis sorunu

Mavisular bey; Ben sunulan seçeneklere birşey demiyorum fakat telefonu herkesin alış sebepleri farklıdır kimi yazılımından tutun arayüzünden kamerasından boyutundan depolamasından tipinden güncelleme desteginden kimi der ben senede değiştiriyorum banane güncellemeden kimi yazdığım 2 kriteri...
  4. I

mavisular bey Cevap verilmesi güzel tabiki ama biz bunu bulamadık. Fakat üstte yazdığım sonuclar bizim yasadıgımız sonuclar cıkarsa böyle düşünürmüsünüz düşünürsenizde sizin taktiriniz biz yaşadıklarımızı ss'leriyle koyduk. Şu cihazları bana teklif etseler bende almam sebepler. Farklıdır. Mi6...
  5. I

Ben cihazımı 1.5 ay servisten gelmesini bekledim. Bana 1kere selam veren olmadı servisten 2.ye yolladım cihazı hala dönen yok 1 hafta sonra thhye vericem dedim. E artık verdim. 20 gün civarındada ücret iadesi aldım. Thh sonuçlanmadan ya neymiş anlayamadığım 2 ay 2.5 ay bekleme ve sonunda...
  6. I

Anlaşamadığımız konu şu işin sonunda bu cihaz olması gerektiği gibi tamir edilmişmi hayır Bende zaten sizin üst mesajınızda konuyla alakalı/sahibi ücret iadesi istemiyor demişsiniz bende istiyor demişim. Ve bu istem karşısında garanti diyorki iş süresini geçme yok olması gerektiği gibi tamir...
  7. I

Buyrun bakın diyorki bana cihaz teklif ettiler ben ücret iadesi istedim iade edemeyiz dediler. Thh'ye kaldı bizim iş yazmış. Burada kolay anlaşılması için a-b yazdım üzerindeki yazılarda ufak farklar ve içerik olarak farklı olan fakat fiziksel olarak aynı olan malzemeler. Kusura bakmayın...
  8. I

Hocam teknik bilgisi yetersiz denirse entegre vs bilmeyen birisi bile konuyu anlar a malzeme yerine b malzeme gelmiş takılmış kusura bakmayında bu bertaraf etmek için yazıya boşkonuşma demiyelim ne diyelim. Ve ben zaten mi5 için yazanların yorumlarına istinaden yazdığımı belirttim buyrun...
  9. I

Mi5 serisinin mi5- mi 5pro ların bu forumda olsun pek çok teknoloji forumunda olsun bu cihazlardan mi5s serilerine geçenlerde mi5 imde kamera çok daha iyiydileri okuyormuyuz evet ve buna mi6 ya gecenlerde dahil. Ee başka ne sunmuşlar c9 pro oldukça boyut olarak büyük bir model. Vallaha mi5...
  10. I

Pardonda benim yazdığım ne yanlış sadece bir üründe 1 cihazda olan bir durum degil bu kişilerin yazılarini bastan okuyun konu başından itibaren . Bendede mi 4 lte cihazı anakart değisti deyip mi4 3 g olarak yolladılar servis süresi geçmişti ucret iadesi istiyorum dememe ragmen . üstüne cihaz...
  11. I

Siz şimdi yanlış malzeme takınca o ürünü tamir etmişmi sayıldınız. ? Thh ile catir catir alir parasını ben aldım . Bu yaptıginiz ilk de degil vakin birsürü model için bir sürü insan yazmış burda 30 günü aşmamış diye çocuk'mu kandiriyorsunuz aklinizca. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  12. I

Yapmaları gereken süre gectimi 20 iş günü geçtiyse thh ile her türlü alırsınız parayı verdim deyince daha thh sonuçlanmadan parayı ödüyorlar zaten bende öyle oldu. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. I

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. I

Ürünü iade edin thh ne başvuru yapın delta yada başvuru yaptığınızı söyleyin alın parayı geçin bende de mi 4 LTE modeline 3 g ana kart takip yolladılar baktım 1.5 ay üzerine 1.5 ay daha bekletme hakkı yok . Alın parayı geçin cihazınızda çizmişlerdi.bunu bu kadar kişi aynı sorun dan müzdaripse...
  15. I

Yardım Xiaomi mi6 kamera berbat

Mi4'ün çekimine güvenerek aldık malesef mi5s'te bana göre mi4'ten kötü çekiyor.
Üst Alt