Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba, yeni bir telefon almayı düsünüyorum. Redmi Note 9'a stok MIUI 12 veya MIUI12.5'ta root veya rom olmadan sadece apk ile sorunsuz sekilde GCam kurup calıstırabilir miyim acaba? Gcam kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar selamlar. Bir arkadaşıma Xiaomi Redmi 9 aldık, SIM1 SIM2'den sadece SIM2 çalışıyor. SIM1'e hattı taktığımız zaman SIM1'in aktivasyonunu yapmıyor telefon. İlk sorun buydu normalde ancak şimdi şöyle bir sorun fark ettik. SIM2'de mobil veri çalışırken yani hat çalışırken telefona ne...
Arkadaşlar merhaba. Kameramın arka kapağı düştü yani şu en alttaki gri kısım değil grinin üstündeki siyah katmanın içi yani lensin arkasındaki plastik kapak düştü ve geri taktım, sanırım yapışkanı azalmış çıkmış yerinden vs. Yalnız kameram eskisi gibi değilmiş gibi hissediyorum.
Bunu...
Hocalarım selamlar. Umarım iyisinizdir. Konuyu çok merak ettiğim için sizlere danışmak istedim. Redmi Note 7 için uyumlu gerçek 48 MP çeken rootlu rootsuz fark etmez GCam sürümü var mı acaba?
Arkadaşlar merhaba. Üniversite olarak bir bir etkinlik düzenliyoruz ve Xiaomi Türkiye'yi üniversite etkinliğimize davet etmek istiyoruz. Bunun için Xiaomi Türkiye insan kaynaklarından birine ulaşmam gerekiyor. Forumda bu konuda bilgi sahibi arkadaşımız var mı?
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım telefon alacak. Bütçesi 1700 TL civarı. Kayıtlı imei atılmış telefon arıyoruz. Esnaf arkadaşlar varsa İstanbul içi yüz yüze olmasını istiyoruz. Kayıtlı telefon olacağı için uygun modeller olması bizim için önemli. Satan esnaf tanıyorsanız forum içi forum dışı vs...
Arkadaşlar merhaba. Ben kullandığım mobil veriyi buradan takip ediyordum. Bugün kullanılan şeklinde veri kaç mb harcamıssa yazıyordu ancak bugün bir şey yaptım ve ne yaptığımı da unuttum, artık yok. Tekrar nasıl yapabilirim bunu?
Arkadaşlar merhaba. Mi 5S Plus telefonumuz var ve telefonda hiçbir sorun yok tek sıkıntısı bataryası artık çok çabuk bitmeye başladı. Değiştirme zamanı geldi. Sordum soruşturdum. Mi 5S Plus'a Mi 5S bataryası takılmazmış. Bize A+ orijinal veya orijinali ile muadil bir batarya lazım. Bilen...
Arkadaşlar merhaba. Pubg oynarken telefon fazla ısındığı için parlaklığı otomatik düşürüyor ancak otomatik parlaklık açık değil şu an. Yani tamamen kendisini korumak için düşürüyor. Ben bunun böyle olmasını istemiyorum. Parlaklığı düşünmesini nasıl önleyebiliriz? Telefon rootlu, bir ayarı var mı...
Arkadaşlar merhaba. Şarjda oyun oynarken otomatik parlaklık açık olmadığı halde parlaklık düşüyor ve direkt oyuna girer girmez oluyor. Oyunu kapatınca da düzelmiyor. Şarjdan çektiğimde ve saatlerce oyun oynamış olsam mesela ve telefon ısınmış olsa da parlaklık düşmüyor hani ısındığı için oluyor...
Arkadaşlar merhaba. Bu akşam üstü bu sorunla karşılaşmaya başladım ancak sorunun twrp olacağını düşünmemiştim. Şimdi şöyle bir şey var. Öncelikle ben EU ROM'a geçmek için twrpye girmiştim ve hafızayı 0 MB olarak gösteriyordu. EU geçtikten sonra magisk yüklemek isteyen birinin yapacağı gibi twrp...
Akşam saatlerinde EU Stable kurmuştum ve başlıkta geçen sorunu yaşadım. Dedim Beta'sını deneyim. Beta'da da aynı şeyi yaşadım. Sayfa geçişlerinde kasıyor gibi hissediyorum telefonu ama aslında yok tabii. Daha önce gözüme böyle bir şey çarpmamıştı ilk defa EU'da yaşadım. Şimdi Mi Room...
Arkadaşlar merhaba. PC'ye rom indirdim ve telefondan 5 seçeneği de seçip wipe yaptım. Şu an ROM dosyasını twrp üzerinden telefona atıp flashlamam gerekiyor ama dosyayı telefona atamıyorum. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar merhaba. RN7 kullanıyorum. Dün MIUI 11.0.5.0'a twrp ile geçtikten sonra twrp menüsü gelmiyordu ben de TWRP yükleyip Magisk ile rootladım. Magisk 20.3'tü. Şimdi kurulum bitince benden android için şifre istedi. MI şifremi girdim ancak yanlış şifre dedi. Telefonu açamıyorum, yardım lazım.