incimsi01 kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım mı mıx twrpden rom yükleme hatası

Suan ayni romdayiz :) bende aynı şekilde son care bunu flashladim :) MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. I

Yardım Mİ MİX ANDROİD 8 MİUİ 10 GLOBAL 8.7.12 BETA

Ben dün 12 saat ugrastim sonuc husran beceremedim hocam MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. I

Twrpyi dun ucurdum telefon elimde kalmıştı hocam developer romdayim cihazi kolay yoldan nasil rootlarim twrp filan ugrasmadan MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. I

Mi flash tool ile fastbootta kalan cihazima yeni global developer yukledim. Ben bunu nasıl rootlarim hirs yaptjm ne forum ne xda dun bakmadığım konu dosya kalmadi olmuyor artık MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. I

malesef hala aynı hata hocam
  6. I

bırde frkettım kes yapıstır yapmama ragmen rom osy malesef bu yontemler ıse yaramadı hocam
  7. I

lınk verebılır mısınız yaklasık 8 saattır telefonla ugrasıyorum ılgım dagılmıs duyrumda bulamadım vıdeoları ızleyerek duzeltmeye calıstım metaınf klasorlerındekı scrıptlerı duzenleyerek ama olmadı bır turlu tesekkur ederım bu saatte cevap verdıgınız ıcın :)
  8. I

merhaba , twrp kurulumunu sonudna sağladım ama yüklemeye çalıştığım romların tamamında "updater process ended with ERROR:7 Error installing zipo file'sdcard/romismi.zip" şeklinde hata almaktayım sans eserı kurabıldıgım lonage romda esır kalmıs durumdayım nasıl mıuı kurup rootlayabılırım twrp...
  9. I

Rehber Mi Mix TWRP Yükleme ve Root Yapma

Hocam acilis kapanista twrp kaybolma olayinu nasil çözdün ? MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. I

Rehber Mi Mix TWRP Yükleme ve Root Yapma

Hocam bulduğun twrp linkini atabilir misin ? MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. I

Yardım mı mıx twrp yüklendikten sonra recoverye geçiyor

suan deneyecegı8m hocam bıldırımı farkedememısım saclarımı yolacak duruma geldım mahvoldum artık 1531762748 yo hayır olmadı hocam bu komutla hıc erısemedım twrpye ben su komutları verıyorumn sırayla ardından twrp acılıyor fastboot flash recovery twrpmrraines.img fastboot boot twrpmrraines.img...
  12. I

Soru Mi Mix TWRP Kurdum Recovery Moda Nasıl Girilir

aynı şekilde bende burdan kurabıldım dokunmatık calısanı fakat sımdı twrp ılk acılıs harıcı gelmıyor ılk acılısta sıfırlamadan hafıza gelmıyor sıfırlayınca supersuyu attırmıyor bana adbden rootlayamadım bır turlu cıhazı
  13. I

Yardım mı mıx twrp yüklendikten sonra recoverye geçiyor

merhaba neredeyse forumdaki butun twrpleri mı mıx 128 gb modelıme yuklememe ragmen ılk yuklemede twrp acılıyor daha sonra twrpye gırmeye calıstığımda recovery moda giriyor sebebi ne olabilir ,?
  14. I

Mod Xiaomi'de Dolby Atmos kullanmak isteyenler için kurulum

Mi mixdeki o boğuk kısık sese yardimci olur mu acaba ? Birde ben genelde fizyden dinliyorum onda etku eder mi bilgisi olan var mi ? MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. I

Tema İos 11 V3 (VSM MOD) Tema Alakadarnya Miui 9 Uyumlu

Olabilir hocam miui 10 kullanıyorum şuan MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt