incekara64 kullanıcısının son içeriği

1. I

Çözüldü mesaj arka plan

Eyvallah kardeşim sağol hallettim sayende teşekkür ederim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. I

Çözüldü mesaj arka plan

İyi geceler arkadaşlar mesajlaşma programınin arka planını resimdeki gibi yaptım şimdi düzeltmek istiyorum ama nasıl yaptığımı bilmiyorum bunu geri nasıl duzeltebilirim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. I

Yardım dosya yoneticisi

iyi aksamlar arkadaslar sd kartimi degistirdim degistirdikten sonra arada bir bildirim ekraninda resimdeki gb isaret cikiyor ve dosya yoneticisini acmak icin dokunun yaziyor bu neden kaynaklaniyor acaba Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. I

Soru ses seviyesi

mrb arkadaslar son guncellemeden sonra kulaklik sesi baya bir dustu sebebi nedir cozum bulan oldumu Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. I

Yardım Ses seviyesi

iyi aksamlar arkadaslar son guncellemeden sonra telefonun ses seviyesinde azalma oldu bunun cozumunu bulan varmi ayri bir uygulamayla ses seviyesini yukseltebilirmiyiz ve iyi bir kulaklik onerisi olan varmi bas agirlikli Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. I

Çağrı Kayıtlarını ve Mesajları Tek Başlık Altında Toplama

evet daha önce ayni yerde gorunuyordu mesela ben birisine mesaj attigimda cevap gelince ayni yerde gorunuyordu simdi giden gelen ayri gorunuyor Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. I

Çağrı Kayıtlarını ve Mesajları Tek Başlık Altında Toplama

slm arkadaslar redmi not4 sahibiyim mesajlarim ve cagri kayitlarim ayri ayri gorunuyor nedeni nedir ve nasil duzeltebiliriz number fixer kullaniyorum Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. I

Yardım Mesajlarda rehber kayıtları çıkmama sorunu

cok acelecisin[emoji16] daha yeni yaptim ilkinde olmadi ikincide yapabildim simdi tesekur ederim [emoji3] Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. I

Yardım Mesajlarda rehber kayıtları çıkmama sorunu

iyk aksamlar arkadaslar rehberimde kayitli olan birinden mesaj aldigimda sadece numara cikiyor kisi ismi cikmiyor bu sorun hakkinda bilgisi olan varmi Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. I

Yardım Görüntü aktarma

n11 de var bunlardan ama guvenemedim kasma donma yapar diye siz kullaniyormusunuz Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. I

Yardım Görüntü aktarma

tamam hocam bende zaten sadece hdmi var kablosuz bagkanti kurabikecegim bir ozelligi yok tv nin ekstra birsey kullanarak nasil yaparim diye sordum[emoji23] Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. I

Yardım Görüntü aktarma

tv de sadece hdmi girisi var Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. I

Yardım Görüntü aktarma

mrb arkadaslar redmi note4 den tv ye kablolu yada kablosuz goruntu aktarimini nasil yapariz Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. I

Yardım Otomatik saat geri alma

TESEKUR ederim oldu simdi agin saatinimi kullaniyor sonradan bisey olmaz insallah ise felan gec kalmayalim[emoji16] Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. I

Yardım Otomatik saat geri alma

valla hocam agla alakali diyecem ama esimde ayni hatti kullaniyor yanliz tel markasi farkli Onda herhangi bir degisiklik yok Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt