Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi geceler arkadaşlar mesajlaşma programınin arka planını resimdeki gibi yaptım şimdi düzeltmek istiyorum ama nasıl yaptığımı bilmiyorum bunu geri nasıl duzeltebilirim
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi aksamlar arkadaslar sd kartimi degistirdim degistirdikten sonra arada bir bildirim ekraninda resimdeki gb isaret cikiyor ve dosya yoneticisini acmak icin dokunun yaziyor bu neden kaynaklaniyor acaba
mrb arkadaslar son guncellemeden sonra kulaklik sesi baya bir dustu sebebi nedir cozum bulan oldumu
iyi aksamlar arkadaslar son guncellemeden sonra telefonun ses seviyesinde azalma oldu bunun cozumunu bulan varmi ayri bir uygulamayla ses seviyesini yukseltebilirmiyiz ve iyi bir kulaklik onerisi olan varmi bas agirlikli
evet daha önce ayni yerde gorunuyordu mesela ben birisine mesaj attigimda cevap gelince ayni yerde gorunuyordu simdi giden gelen ayri gorunuyor
cok acelecisin[emoji16] daha yeni yaptim ilkinde olmadi ikincide yapabildim simdi tesekur ederim [emoji3]
iyk aksamlar arkadaslar rehberimde kayitli olan birinden mesaj aldigimda sadece numara cikiyor kisi ismi cikmiyor bu sorun hakkinda bilgisi olan varmi
tamam hocam bende zaten sadece hdmi var kablosuz bagkanti kurabikecegim bir ozelligi yok tv nin ekstra birsey kullanarak nasil yaparim diye sordum[emoji23]
valla hocam agla alakali diyecem ama esimde ayni hatti kullaniyor yanliz tel markasi farkli Onda herhangi bir degisiklik yok