inadina27 kullanıcısının son içeriği

1. I

Soru Redmi Note 14 4G için HyperOS 2 Güncellemesi Hâlâ Gelmedi

aynen katılıyorum size,bende çok pişman oldum kapısından geçmem bir daha bu xiaomi redmi zart zurt telefonlarının.Hakkımı da ayrıca haram ediyorum son kuruşuna kadar.
  2. I

HyperOS Redmi Note 14 Pro 4G HyperOS 2.2 gelmedi

yok azizim, ordakini bende denedim, orjinal degil, uyumsuz vs bisiler diyor olmuyor, hüsrana uğradık, xiaomiden artık uzak duracağım, marka değisikligi tek çözüm:)
  3. I

HyperOS Redmi Note 14 Pro 4G HyperOS 2.2 gelmedi

Azizim bende redmi Note 14 var, Türkiye cihazı onada gelmedi, birkaç kişi daha ayni dertten muzdarip. Türkiye rom hyperos OS1.0.6.0.UOGTRXM bu şekilde nisanda vermiş bunuda o günden beri güncelleme alamıyoruz.
  4. I

telefon garantili pazartesi xiaomi yetkili servisine verdim güncelleme gelmedigini anlattım iki gün sonra aradılar telefon hazır alın diye,bugün gittima ldım aynın geri iade etmişler,denilen şu: bu modelin yüklü olan rom güncel romdur güncelleme geldiginde otomatik alır dediler:) bu marka çöp...
  5. I

daha iki üç aylık redmi not 14 üm biraz eskisin birine hediye ederiz, geçeriz birine ve tiksindirdi artık beni ,yıllardır bunu kullandım bu markayı, artık gözümde çöp oldu.
  6. I

rom türkiye rom olunca ne yapsak boş anladığım bu,bende bölge değiştim vs işe yaramadı garantili telefon almakta iş değilmiş :) hemde iki tane v ehemde türkiye üretimi ,herifler fabrika açmış birde gelip memlekete romu güncellemeyen telefona artık elveda iyi bi marka ya geçiş yapacağım biraz...
  7. I

değerli hocam redmi 13 ve note 14 4g bende de aynı telefonlar var ve ikisi de Tr ürünü ve romları tr rom redmi 13 e gelmişti hyperos 2 ama not14 e gelmedi kafamı yormayacağım artık gelmezse canı cehenneme, başka markaya gececeğim.ben ki yıllardır sanırım note 2 den beri hemen hemen hepsini...
  8. I

Türkiye cihazı olması bizimkinin suçu geç gelmesi veya belkide gelmemesi ,çünkü değer vermemesi bize çınlının. ben türkiyede üretilmis oldugunu görmeden aldım yoksa bilsem almazdım. recovery rom indiriyoruz güncelleme yapalım diye onada resmi olmayan rom yüklenemez diyor ula sitenizden...
  9. I

ayni telefon bendede var banada gelmedi müşteri hizmetlerine mail attım yanıt olarak : cihaz güncellemesi için güncelleme sırası cihazınıza geldiginde otomatik olarak güncellemeyi alacaktır yazmışlar. Daha güncellemeden haberleri yok bize yardımcı olacaklar.
  10. I

Çözüldü Redmi note 10S model numarası farkı

çok teşekkürler..nfc yok evet benim cihazda 1714849760 sagolasın hocam çok teşekkürler.
  11. I

Çözüldü Redmi note 10S model numarası farkı

hocam benimkinde M22101K7BI (secret_in) yazıyor. bu hindistan cihazmi oluyor? Global 14.0.9(TKLINXM) sürüm yüklü mi update sitedeki romlarda Rosemary geçiyor benikki Secret o romları yüklesem hata verirmi?
  12. I

Çözüldü bootloader kilidi

yapmaya çalisayim umarim yapabilirim. teşekkürler 1677355439 çok sagol kardeşlik halloldu sayende teşekkürler
  13. I

Çözüldü bootloader kilidi

kardeşlik aynısı bendede oldu nasıl düzeltebilirim o yazılardan kurtulmanın yolu nedir yardım edermisin? 1677345387 telefonun oldugu aynı sürüm romu atarsam düzelirmi o açılıştaki yazılarda takılma sorunu acaba?
  14. I

Çözüldü Redmi 8 "Sim kart etkinleştirilemiyor. Hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun." hatası.

yapamayacağım iş imei atma böle kullanalım canı cehenneme note 8 pronun :) garibanlığın gözü kör olsun al orjinalini para kazan dimi :)
  15. I

Çözüldü Redmi 8 "Sim kart etkinleştirilemiyor. Hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun." hatası.

gardaşım ben anlamiyorum ki imei atma isini telefoncu yaptı iki hattimiz tek hata düstü hafiza karti takamaz olduk pisman oldum aldığıma resmen
Üst Alt