Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orangefox yükleyince sistem bootlop oluyor pbrp denedim aystem has been destroyed oldu normal twrp çalışıyor fakat oda şifre çözmüyor çalışan twrp var mı?
Lucky patcher uygulamasında miui uygulamalarının güncellemelerini sisteme entegre edebiliyorum fakat Google uygulamaları olmuyor priv/app dizininde olduğu için sanırım başka yöntemi var mı?
Redmi note 8 de mi kumandayı çalıştıramadım cihaz ekle deyince tv açık mı diye soruyor açık veya kapalı deyince bilgi alınamadı diyor. Eklenmiyor cihaz.
Son zamanlarda farkettim ekranın 1mm kadar iç tarafında beyaz çizgi şeklinde bir ışık var ekranı tamamen çevreliyor çizgi ekran görüntüsü alınca çıkmıyor panel tianma değil shenchao panel daha 6 aylık cihaz
Bazı cihazlarda miui 11 de arama ve mesajlaşma uygulaması google uygulamaları ile değişmiş ses kaydının yasaklı olmasından bizim cihazlarda da değişecek mi merak ettim