impossible42 kullanıcısının son içeriği

1. I

Soru Yazılım desteği bitti mi?

Endonezya ve Avrupa romları temmuz güvenlik güncellemesi aldı global ve Hindistan romlarında ses seda yok.
  2. I

Soru Twrp

Orangefox yükleyince sistem bootlop oluyor pbrp denedim aystem has been destroyed oldu normal twrp çalışıyor fakat oda şifre çözmüyor çalışan twrp var mı?
  3. I

Soru Lucky patcher hakkında

Lucky patcher uygulamasında miui uygulamalarının güncellemelerini sisteme entegre edebiliyorum fakat Google uygulamaları olmuyor priv/app dizininde olduğu için sanırım başka yöntemi var mı?
  4. I

Soru Şarj

1631012025 Bir kez şarja takıyorum 5 kez yazıyor sebebi nedir
  5. I

Soru TWRP

TWRP den efs yedeği almak için root şart mıdır?
  6. I

Soru Şarj sorunu

RN8 de hızlı şarj edemiyorum sürekli gidip geliyor ama normal şarj aletlerinde sorun olmuyor.
  7. I

Soru Mi kumanda

Redmi note 8 de mi kumandayı çalıştıramadım cihaz ekle deyince tv açık mı diye soruyor açık veya kapalı deyince bilgi alınamadı diyor. Eklenmiyor cihaz.
  8. I

Soru İkonlar

Bu ikonlar neden kötü böyle.
  9. I

Soru Ekranda oluşan beyaz çizgi

Son zamanlarda farkettim ekranın 1mm kadar iç tarafında beyaz çizgi şeklinde bir ışık var ekranı tamamen çevreliyor çizgi ekran görüntüsü alınca çıkmıyor panel tianma değil shenchao panel daha 6 aylık cihaz
  10. I

Yardım 3g sorunu

Telefon 3g ye geçince internete giremiyorum H+ yazıyor ama nete girmiyor aldığımda imeileri çakılmış haldeydi
  11. I

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Bazı cihazlarda miui 11 de arama ve mesajlaşma uygulaması google uygulamaları ile değişmiş ses kaydının yasaklı olmasından bizim cihazlarda da değişecek mi merak ettim
  12. I

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Benim mi hesabı oturumu açık ama ota dan gelen giden yok
  13. I

Soru Miui 11

Ben göremedim redmi 6 pro var
  14. I

Soru Miui 11

snapdragon 625 cihazlara var bize yok 1569320535 Benim kızdığım nokta eski cihazlara varda bize niye yok
  15. I

Soru Miui 11

İnşallah öyledir
Üst Alt