Impheatus kullanıcısının son içeriği

1. Impheatus

Yardım Mi 9t Pro - Efs yedeği yardım

Merhaba arkadaşlar. Telefonuma yakın zamanda IMEI repair yapılacak. Ve benimde 2 sene içersinde temelli yurt dışına çıkma ihtimalim var. Bu kesinleştiği zaman telefonun IMEI'sini orjinal haline döndürebilmek için Efs yedeğimi aldım(Biraz uğraştırdı twrp yükleyince rom gitti,buradan MIUI 11...
  2. Impheatus

Çözüldü Mi 9t pro MIUI 11

Merhaba arkadaşlar. Mi 9t pro telefonuma işyerindeyken MIUI 11 güncellemesi geldi fakat eve gideceğim zaman indiririm diyerekten beklettim. Fakat eve vardığımda güncellemelerde gözükmedi. Bir kaç gündürde gelmiyor. En son paketi indir dediğim zaman mevcut sürümü indiriyor. Geri çekilme gibi bir...
  3. Impheatus

Sohbet Imei Klonlanmış Cihaz Almak

Çok teşekkür ederim hocam. Şuan MIUI 11 gelmedi ama açar açmaz 10.3.3. güncellemesi geldi.
  4. Impheatus

Sohbet Imei Klonlanmış Cihaz Almak

Bende doğubanktan 2 gün önce aldım mi 9t pro. 1 ay içerisinde birebir değişim, 3 ay donanımsal , ömür boyu da yazılım ve IMEI garantili. Yorumları iyiydi baya ve WhatsApp üzerinden sıkılmadan yardımcı oldular. Bende senin gibi k20 pronun 8/128 lik olanını alacaktım fakat Stoya üstad Çin ve...
  5. Impheatus

Yardım Redmi Note 8 pro IMEI repair...

Bende dostum bende. Çıkmazsa ne olacak bende merak içindeyim...
  6. Impheatus

Yardım Redmi Note 8 pro problemlerim

Öyle bir imkânınız varsa değiştirin. Kafanız rahat eder. Mi 9t felan bakın olmadı
  7. Impheatus

%15 kullanıyor şuan
  8. Impheatus

Yardım Redmi Note 8 pro IMEI repair...

Merhaba arkadaşlar. Note 8 pronun IMEI repair sorunu hakkında bir bilgisi olan var mı? Hala bekletiliyoruz. Çıkmama gibi bir durumu söz konusu mudur? Bilgisi olan üstatlar yardımcı olabilir mi?
  9. Impheatus

Oyun oynamazsam 2 gün çok rahat yetiyor ki sık sık telefon görüşmesi yapıyorum. Oyun oynarsam pubg full grafik 4 5 saat götürüyor. Tek sıkıntım IMEI benim atılamıyor şuan inşallah çözerler
  10. Impheatus

Hocam bende kullandım bir ay boyunca fakat telefonun ne çok ısındığını gördüm ne de sarjinin çabuk bittigini. Bir önce ki telefonum mi 6 idi, onun ısınmasının yanında bu nefes ısısı gibi kalır. Ve oyunu hangi ayarda oynadığına göre de değişeceğini düşünüyorum. Ben orta ayar pubgyi 6 7 saat...
  11. Impheatus

Yardım Note 8 Pro Kullananlar Tavsiye Ediyor Mu?

Oyun oynarken ısınma normal sıcaklıkta. Hatta bazen şarja takılı oynuyorum eski telefonum mi 6 nın yarısı sıcaklıkta bile değil. Performans çok iyi. Arkadaşın dediği gibi yazılımsal bi kaç hata var ama düzelir. Oyun performansı çok iyi pubg full grafik sorunsuz oynatıyor. Onun dışında benim gibi...
  12. Impheatus

Yardım WhatsApp is using microphone in the background hatası.

Hocam sürekli çıkıp duruyor bütün izinleri açtım kapatım fayda etmedi tıklayınca da hata veriyor..
  13. Impheatus

Yardım WhatsApp is using microphone in the background hatası.

Merhabalar. Bluetooth kulaklıkla konuşunca Redmi Note 8 pro telefonumda sürekli bu hatayı alıyorum ve tıklayınca bir sonuç yok. Sürekli çıkıp duruyor. Daha sonra hata raporu gönder diyor. Bu hatayı alan bilgisi olan üstadlar yardımcı olabilir mi?
  14. Impheatus

Yardım Redmi Note. 8 pro imei

Garantisiz kayıtsız fiyatı 1600 - 1800 TL aralığında olduğunu düşünürsek telefon inanılmaz. Kamerası, oyun performansı, hızı 3000 - 4000 lik diğer markalara kafa tutar. Zaten garantili 2200 şuan. Almayı düşünüyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin..
  15. Impheatus

Yardım Redmi Note. 8 pro imei

Tamamdır hocam o zaman 9t pro alacağım. K20 pronun 8 GB olması cezbetti ama bir bildiğin vardır kesin
Üst Alt