immortal_plt kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Mail bildirimlerini anlik almak

benimde SerdaR ile aynı şekilde ayarlarım. dediğiniz gibi geri bildirime arada bir yazayım. teşekkürler
  2. I

Pil tasarrufu kapalı
  3. I

Senkronize ve data surekli acik ama gelen mail bildirimlerini anlik alamiyorum. Bazen 10dk sonra bazen 2-3 saat sonra bazende programi açtığımda alabiliyorum. Whatsapp ta sorun yok bildirimler anlik geliyor. Mail disindada bazi programlarda yine ayni sorun var. Bu durumu nasil cozebilirim.
  4. I

Posta uygulamasi exchange mail hatasi

Cevap icin teşekkürler Ama otomatik secenegi yok. 3 secenek var. Pop3 IMAP Exchange Ve mail exchange olarak kuruluyor. Simdiye kadar format attigimda hep exchange olarak kuruldu. Romda gelen posta uygulamasini kullanıyorum. Farkli posta uygulaması ile denedim sorun yok. Ama ben orjinal rom...
  5. I

Posta uygulamasi exchange mail hatasi

mi4 telefonumda xiaomi.eu 6.9.1 rom kurulumunu sifirlayip yaptim. Takiben her zaman ayarlarini yaptigim posta uygulamasina exchange olarak mail adresimi kurarken kullanici adi veya sifre hatasi deyip kurmuyor. Sifre de bir problem yok. Baska bir mail programi uzerinden hatasiz kuruluyor. Ama ben...
  6. I

Rom Android 6 Marshmallow Based MIUI China Stable ROM V7.3.3.0.MXDCNDD For Mi 4/3

sayfada rom Mi 4 LTE-CT için yazılmış. Mi 4 LTE-CU da denemeyin diye belirtilmiş. benim telefonumun modeli CU olarak gözüküyor. global stable çıktığında uyumlu olacak mı acaba? CT ile CU arasında ne fark var?
  7. I

Rom Android 6 Marshmallow Based MIUI China Stable ROM V7.3.3.0.MXDCNDD For Mi 4/3

http://en.miui.com/thread-290153-1-1.html Android 6 Marshmallow China Stable Rom yayınlanmış. acaba yakın zamanda global stable rom yayınlanır mı? china stable romu deneyen oldu mu? china rom da ingilizce dil seçeneği mevcut mu? (eğer paylaşıldıysa kusura bakmayın)
  8. I

Soru mi4 4Gden 3Gye düşme

hattımı turkcell e taşıdım ve şuan otomatik olarak 4g ye bağlanıyor. sorun vodafone kaynaklıymış. cevaplar için teşekkürler.
  9. I

Soru Batarya tüketimi

Telefonu full sarj edip mobil veri acik birakarak aksam yatiyorum. Sabah kalktigimda yaklasik saatte %1 sarj harcamis oluyor. Bu durum normal mi? Bana biraz beklemede fazla tuketiyor gibi geldi.
  10. I

Yardım Uygulama kendi kendine kayboluyor

Evet google play store dan yukluyorum. Dediginiz gibi oradan bu durumu yazayim. Tesekkurler.
  11. I

sorunun bu akşam virus taramasından kaynaklı olduğunu gördüm. miui nin kendi güvenlik programı ile virus taraması yaptığımda virus buluyordu. bende virüsü temizle diyordum. az önce farkettimki virüs olarak gördüğü dropbox programıymış. o yüzden siliyor. gerçekten dropbox ın virüslü olma ihtimali...
  12. I

Soru Mi remote

mi4 telefonda lg'lerdeki gibi uzaktan kumandadan direk komut kopyalama ozelligi ile kendi kumandani olusturma ozelligi var mi?
  13. I

Mi4 telefonumda miui v7.1.2.0 stable surum yuklu. Telefona dropbox programini kuruyorum. Ertesi gun program kendi kendine kayboluyor. Tekrar yuklemek zorunda kaliyorum. Sonra tabi tekrar ediyor bu durum. Bu durumun sebebini bilen var mi?
  14. I

yalnız şöyle bir durum var. aynı yerde bulunan arkadaşımın telefonu 4G iken benim telefonum 3G. ikimizin hattıda vadafone. arkadaşımın telefonu iphone. bu durumda sorunun benim telde olduğunu düşünüyorum. vede telefonum hiçbir zaman otomatik 4G ye geçmedi.
  15. I

cevap için teşekkürler. evimde manuel 4G ye geçtiğimde full çekiyor. zaten 3G ye düştükten sonra evim dışında da, işe gidip gelirkende, hiçbir yerde 4G ye tekrar otomatik geçmiyor. sorun simkart ile alakalı olabilir mi?
Üst Alt