immortal26 kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Miui 13 yükleme esnasında birşeyler ters gitti hatası?

Bl kilidi kapalı orjinal cihaz tr rom
  2. I

Yardım Miui 13 yükleme esnasında birşeyler ters gitti hatası?

Yaklaşık 1 haftadır aynı uyarıyı almaktayım. Karşılaşan veya çözümünü bilen varmıdır?
  3. I

Soru Kamera Vlog modu

Merhabalar. Kamerasında vlog modu olan varmı acaba. Cihazım tr rom 12.0.1 miui android 11 kullanıyorum benim telefonumda yok ama arkadaşımın oppo 12.0.5 miui android 10 tr rom telefonunda mevcut.
  4. I

Yardım Note 9 Pro Sensör Sorunu

Aynı sorun bendede var. Telefonum orjinal bl kilidi kapalı hiç rom atılmamış tr romlu cihaz. Telefonla görüşürken telefonu kulağımdan uzaklaştırdığımda ekran ışığı yanmıyor karanlık kalıyor ancak güç tuşuyla kendine getirebiliyorum
  5. I

Yardım Kulaklık Takılı İken Sesle İlgili Sorunlar

Başka bir kulaklıkla deneyin kulaklığın tuşu takılı kalmış olabilir.
  6. I

Yardım Call of duty oyununda özellikle battle Royal de sürekli siyah ekrana düşüyorum

Aynı sorun bendede mevcut maalesef herhangi bir çözüm bulamadım
  7. I

Yardım Arayanın İsmini Söylemesi

Takip.
  8. I

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Aynen note 9pro.
  9. I

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Şuan için animasyon kasma sorununu çözmüş gibiler. Gözle görülür bi hızlanma mevcut.
  10. I

Soru Şebeke üzerinden görüntülü konuşma

Global versiyon kullanıyorum herhangi bir rom atmadım cihaza orjinali neyse öyle. Hayırlısı diyelim o zaman teşekkürler ilgine
  11. I

Bende durum böyle.
  12. I

Arkadaşımda mi9tpro mevcut roomlu o şebeke üzerinden arama yapabiliyor ? Bende pasif olan görüntülü konuşma butonu onda aktif ve kullanabiliyor.
  13. I

S.aleyküm. Fotoğrafta göründüğü gibi görüntülü konuşma butonu pasif durumda. Şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorum. Volte aktif hat vodafone miui sürümü 11.0.2. Sorun ne olabilir ?
  14. I

Soru Çağrıda tam ekran fotoğraf

Teşekkürler true phone uygulamasıyla istediğim gibi oldu.
Üst Alt