Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar ön camı çatlattım, sorduğu tamirciler kalsın hiç değiştirme diyorlar.
Satılanlara da pek güvenemedim daha önce değişim sağlayan ve memnun olan var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.
Batarya değişimini de deji ile gerçekleştireceğim, daha iyi bir alternatif ?
Selamlar mi9t cihazımda dotOs kullanıyordum fakat pil performansından memnun kalmadığım için orjinal roma dönüp bl kilidini tekrar kapatmak istiyorum.
Cihazım global davinci sürümüydü.
Nasıl yapılacağına dair bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. :)
cihazın kilidini açmaya ve twrp kurmaya çalışıyorum ancak cihaz fastbootta restart atıyor kendisine konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba kaç gündür çözemedim bu durumu
Arkadaşlar ekleyeceğim ekteki fontu kullanıyordum mi 9t cihazımda normal tema mağazasından kurmuştum cihaz garantiye gitti geldi ve aynı fontu bulamıyorum adını bilen ya da buna yakın bir font bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler
Mi 9t global cihazımda bir süredir parlak temalı uygulamalarda, video izlerken bazen klavye tuşları aşırı saydam şekilde görünüyor bazen önceki uygulamadan bir kısım Instagram on dm kutusu simgesi tarzında ekranda belli oluyor bir anda çıktı ghost screenden şüphe ediyorum ama emin de olamadım...
forum üzerinden yayınlanan linkler ile ota üzerinden cihazı miui 12 sürümüne güncelledim ancak ekran süresinde bir düşüş farkettim cihazı tekrar miui 11e almak istiyorum bunu yine ota üzerinden güncelleme paketi seçerek sıkıntısız halledebilir miyim mi9t global versiyon cihazım (davinci)