ımcaillou kullanıcısının son içeriği

1. ımcaillou

Soru Ön cam tavsiye

Selamlar ön camı çatlattım, sorduğu tamirciler kalsın hiç değiştirme diyorlar. Satılanlara da pek güvenemedim daha önce değişim sağlayan ve memnun olan var ise tavsiyelerinizi bekliyorum. Batarya değişimini de deji ile gerçekleştireceğim, daha iyi bir alternatif ?
  2. ımcaillou

Satış Note 10 Pro / Poco M3 Pro 5G

Note 10 Pro yaklaşık 7-8 aylık kozmetik olarak sorunsuz. /// 5.750TL Poco M3 Pro 5G henüz 1 aylık 0'dan farksız /// 5.750TL
  3. ımcaillou

Yardım bootloader kilidi kapatma ve stock'a dönme

Selamlar mi9t cihazımda dotOs kullanıyordum fakat pil performansından memnun kalmadığım için orjinal roma dönüp bl kilidini tekrar kapatmak istiyorum. Cihazım global davinci sürümüydü. Nasıl yapılacağına dair bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. :)
  4. ımcaillou

Yardım mi 9t fastbootta restart atıyor

cihazın kilidini açmaya ve twrp kurmaya çalışıyorum ancak cihaz fastbootta restart atıyor kendisine konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba kaç gündür çözemedim bu durumu
  5. ımcaillou

Çözüldü Font arıyorum

Arkadaşlar ekleyeceğim ekteki fontu kullanıyordum mi 9t cihazımda normal tema mağazasından kurmuştum cihaz garantiye gitti geldi ve aynı fontu bulamıyorum adını bilen ya da buna yakın bir font bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler
  6. ımcaillou

Soru Ghost Screen

Mi 9t global cihazımda bir süredir parlak temalı uygulamalarda, video izlerken bazen klavye tuşları aşırı saydam şekilde görünüyor bazen önceki uygulamadan bir kısım Instagram on dm kutusu simgesi tarzında ekranda belli oluyor bir anda çıktı ghost screenden şüphe ediyorum ama emin de olamadım...
  7. ımcaillou

Soru MIUI 12DEN 11E DÖNMEK

forum üzerinden yayınlanan linkler ile ota üzerinden cihazı miui 12 sürümüne güncelledim ancak ekran süresinde bir düşüş farkettim cihazı tekrar miui 11e almak istiyorum bunu yine ota üzerinden güncelleme paketi seçerek sıkıntısız halledebilir miyim mi9t global versiyon cihazım (davinci)
  8. ımcaillou

Soru Mi 9T MIUI 12

Temmuz sonu yaklaşmasına rağmen cihazım halen MIUI 12 güncellemesini almadıı çoktan dağıtılmış olması gerekmiyor muydu ?
Üst Alt