ilyascetin kullanıcısının son içeriği

1. ilyascetin

Yardım Kapatıp Açınca Ekran Gelmemesi

Merhabalar, Mi 11 Lite 4G cihazımda enteresan bir sorun var başına gelen olup çözüm bulabilen varsa yardımlarınızı rica ediyorum. Telefonu kapatıp açmak istediğimde açılış logosundan sonra ekran kapanıyor herhangi bir şekilde görüntü gelmiyor fakat telefon çalışıyor çağrı geldiğinde cevap...
  2. ilyascetin

Soru MIUI 12'den MIUI 10'a düşürme.

Şu an telefonumda Miui 12 Mi Globe 20.7.16 yüklü ben mi flash tool ile Miui 10 a düşürmek istiyorum cihaz brick olur mu? Konuları inceledim Miui 11 den Miui 10 a düşürme var ama Miui 12 den Miui 10 yada Miui 11 e düşürme bulamadım. Buradaki sorun şu Miui 12 Android 10, diğerleri Android 9...
  3. ilyascetin

Alış Redmi 5 Plus Pil Konnektörü Var Mı?

Konu başlığında belirttiğim gibi pil konektörü ihtiyacım var elinde olan varsa almak istiyorum.
  4. ilyascetin

Yardım Kendi kendine gelen müzikler

Müzik uygulamasını açıp sol üstte bulunan çizgileri tıklayın. Oradan gelişmiş ayarlar'a girin gelen ekranda klasöre göre yazan yerden müziklerinizin olduğu klasörü işaretleyin. Reklamları kapatmak için aynı yerde tavsiyeleri al var onun yanındaki işareti kapatın.
  5. ilyascetin

Yardım Mıuı 10 Beta ama hiç kimsede bu sorun yok

Aynı sorun bende de olmuştu. Bölgeyi Endonezya yaptıktan sonra dili de Indonesia yapınca bölgeye girebiliyorsunuz. Ondan sonra bölgeyi Türkiye dili de Türkçe yaparsınız.
Üst Alt