ilyascakir kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Mi 11t Kamera kaydında ses yok

Merhaba arkadaşlar. Mi 11t miui 12.5.3 kullanıcısıyım. Dün telefondan video çektim. Sonra izlediğimde ilk 10 saniye ses var sonrasında ses yok. İlk defa karşılaştım böyle birşeyle benzer sorun yaşayan varmı aranızda nasıl çözebilirim bu sorunu. Tşk.
  2. I

Çözüldü Mi 11 t Ekran Görüntüsü gönderme problemi

Selamlar arkadaşlar. Ne olduğunu bilmiyorum ama daha önce ekran görüntüsü aldığımda ekranda gönder tuşuna basınca direk whatsaptan gönderilebiliyordu. Şimdi ekran görüntüsü alıyor ekranda kaydır ve gönder var. Göndere basıyorum ama hiç birşey yapmıyor? bu sorunu nasıl düzeltebilirim. bilgisi...
  3. I

Çözüldü Mİ flash tool success in 1 second SORUNU!!!

Selamlar Miui 13 den 12 ye dönmeye çalışıyorum flaslama esnasında mi flash tool success in 1 second hastası veriyor sıfır saniye yada 1 saniye diyor ama flaslamıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Ekte resim temsili olup aynen bu hatayı veriyor.
  4. I

Yardım Miui 13 den Miui 12 ye Dönüş!

Arkadaşlar telefon redmi note 10. Güncelleme geldi miui 13 e geçmiş bulundum. Kullandığım ve sevdiğim 5 uygulama android 12 de çalışmıyor ve telefon saçmalıyor. 12 ye dönmek istiyorum yotube da bulunan bir kaç videoda yapılanları denedim fakat başarılı olamadım. Bunun kolay bir yolu yokmu...
  5. I

Yardım Redmi Note 10 Karanlık Mod Kapanmıyor

Merhabalar telefona ne oldu bilmiyorum ayarlara tıklayınca siyah ekran bildirimler siyah ekran oldu. Ben birşey yapmadım baktım miui 12.5.4 olmuş, onunla bir ilgiisi varmı bilmiyorum. Karanlık mod kapalı olduğu halde an ekran beyaz fakat ayarlara tıkladığımda siyah bildirimler siyah. Sonra...
  6. I

Çözüldü Sms alındığında karşıya okundu raporu gönderilmesin?

Merhaba arkadaşlar telefon redmi note 10. Birisi bana sms gönderdiğinde sms bana geldiğinde karşıya okundu raporu gitmesin istiyorum böyle birşey mümkünmü? Teşekkürler.
  7. I

Yardım Whatsapp Yedek Geri Yüklemede Yedeği Görmüyor?

Arkadaşlar problemi bir türlü çözemedim birşeyi kaçırıyorum sanırım. Normal Whatsappı google drive yedeklemesi olmadan cihaza yedekliyorum yani whatsapp database klasörüne. Daha sonra bu database klasörünü komple başka bir klasöre kopyalıyorum. Whatsapp siliyorum. Sonra tekrar kuruyorum...
Üst Alt