ilyas1212 kullanıcısının son içeriği

1. ilyas1212

Yardım Çin cihazı xiaomi 13 te 3G de internet gelmiyor

kardeşim bende de mi 13 çin modeli var hat da telekom bende kırsaldayım hiç sorun yaşamadım 3g.4g cihazda sorun olmasın
  2. ilyas1212

Yardım Xiaomi çin rom için destek bl kilit acma

yetkili hesap ile yapılıyor
  3. ilyas1212

Yardım Xiaomi çin rom için destek bl kilit acma

Bunu sadece yetkili hesap ile yine fake global rom atabilirsiniz kiliti açmanız ise baya zor ve pahalıya patlayabilir çin hesabı ve numarası bulamazsanız ki bulacağınızı da sanmıyorum kolay gelsin ben de de 13 var fake global yüklü kilidi açarsam değiştireceğim romu.
  4. ilyas1212

Yardım Xiaomi mi 14 Çin Cihazı Bootloader kilidi açılıyor mu

kardeşim bana da atarmısın mi 13 çin cihazım için günlerdir çözüm arıyorum
  5. ilyas1212

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

bende ncunlock şahıs sanıyordum meğer sitenin adı imiş şimdi paypal hesabı arıyorum yurtdışından ona göre işleme başlayacağım. teşekkürler.
  6. ilyas1212

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

kardeşim merhaba benim de cihaz mi 13 çin modeli nasıl açtın yardımcı olursan sevinirim.
  7. ilyas1212

Soru Samsung S23 Ultra server kayıtlı güncelleme alır mı?

samsung cihazlara server ile yapılan işlemde yazılan imeiler samsung markasına ait değil ise güncelleme gelmez manuel olarak yapabilirsiniz
  8. ilyas1212

Yardım BL açtım nasıl rom değişcem

bootloader kilidini tekrar kapatarak cihazı garanti kapsamına albilirsiniz
  9. ilyas1212

Yardım BL açtım nasıl rom değişcem

cihazda imei repair vs var mı yok ise yapın açılmazsa wipe data yapın açılır.
  10. ilyas1212

Soru Yazılım için Amd mı Intel mi?

3 sene önce Ryzen 7 de ne yaptıysam olmadı onu satıp Intel almak zorunda kaldım şimdi tekrar değiştiriyorum ondan dolayı son durum nedir merak ettim. Bu arada her şeyi en az 10 defa denemiştim. 1736870683 Hocam cep telefonu yazılımı IMEI repair Vs işlemleri için.
  11. ilyas1212

Soru Yazılım için Amd mı Intel mi?

Arkadaşlar PC değişikliği yapacağım o yüzden amd biraz daha fiyat performans odaklı 3 sene önce işlemci AMD olan PC de MTK driver bir türlü kurulmuyor du Intel almak zorunda kaldım driver sorunu hiç yaşamadım ama şuan işler nasıl AMD de bilgim yok. Nasıl olsa olur . 1 işlemci AMD ekran kartı...
  12. ilyas1212

Rom Mi Pad 4 Plus - Global Kararlı Miui V10.3.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

hocam bunda türkçe dil seçeneği var mı?
  13. ilyas1212

netten edl kablo yazıp bakabilirsiniz veya kendiniz yapabilirsiniz ben kendim yaptım basit bir işlem
  14. ilyas1212

bu işlem için kimseye gitmen gerekmiyor pc ve edl kablo var ise uzaktan yaparlar ücreti karşılığında.
Üst Alt