ilyas1212 kullanıcısının son içeriği

1. ilyas1212

Soru Samsung S23 Ultra server kayıtlı güncelleme alır mı?

samsung cihazlara server ile yapılan işlemde yazılan imeiler samsung markasına ait değil ise güncelleme gelmez manuel olarak yapabilirsiniz
  2. ilyas1212

Yardım BL açtım nasıl rom değişcem

bootloader kilidini tekrar kapatarak cihazı garanti kapsamına albilirsiniz
  3. ilyas1212

Yardım BL açtım nasıl rom değişcem

cihazda imei repair vs var mı yok ise yapın açılmazsa wipe data yapın açılır.
  4. ilyas1212

Soru Yazılım için Amd mı Intel mi?

3 sene önce Ryzen 7 de ne yaptıysam olmadı onu satıp Intel almak zorunda kaldım şimdi tekrar değiştiriyorum ondan dolayı son durum nedir merak ettim. Bu arada her şeyi en az 10 defa denemiştim. 1736870683 Hocam cep telefonu yazılımı IMEI repair Vs işlemleri için.
  5. ilyas1212

Soru Yazılım için Amd mı Intel mi?

Arkadaşlar PC değişikliği yapacağım o yüzden amd biraz daha fiyat performans odaklı 3 sene önce işlemci AMD olan PC de MTK driver bir türlü kurulmuyor du Intel almak zorunda kaldım driver sorunu hiç yaşamadım ama şuan işler nasıl AMD de bilgim yok. Nasıl olsa olur . 1 işlemci AMD ekran kartı...
  6. ilyas1212

Rom Mi Pad 4 Plus - Global Kararlı Miui V10.3.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

hocam bunda türkçe dil seçeneği var mı?
  7. ilyas1212

netten edl kablo yazıp bakabilirsiniz veya kendiniz yapabilirsiniz ben kendim yaptım basit bir işlem
  8. ilyas1212

bu işlem için kimseye gitmen gerekmiyor pc ve edl kablo var ise uzaktan yaparlar ücreti karşılığında.
  9. ilyas1212

Yardım Uygun fiyatli telefon nerden alınır yurt dışı

size 15e sayarız siteye özel.
  10. ilyas1212

Çözüldü Sizce bu zamanda Sony Xperia 1 IV 12/256 telefonu alınır mı?

tavsiye etmem sebebi yedek parça ile ilgi sıkıntı yaşarsınız ve repair işlemi olumsuz.
  11. ilyas1212

Yardım Uygun fiyatli telefon nerden alınır yurt dışı

var kardeşim 12gb 256gb modeli
  12. ilyas1212

cihaza server kayıt yapılmış ise imeiler hiç bir şekilde gitmez eğer atılan imeiler samsung marka bir cihaza ait ise güncellemeyi direk alırsınız aksi halde yazılımı kendiniz indirip atabilirsiniz büyütecek bir şey yok..
  13. ilyas1212

Soru s23 Xiaomi 14t pro

eğer küçük boyutlu telefon seviyorsanız 14t pro size takoz gibi gelecektir ama s23 kamerası da gayet yeterli takdir sizin
  14. ilyas1212

Soru İnfinix oem Unlock

kilidi açma sebebi nedir çünkü imei işlemi için kilidi açmana gerek yok
Üst Alt