ilyas1212 kullanıcısının son içeriği

1. ilyas1212

Çözüldü Redmi note 11 pro açılmıyor

Redmi note 11 pro cihazım çok geç açılıp kapanıyor uzun zamandır bu akşam cihazı kapattım ama bir daha açılmadı sürekli recovery e giriyor içindekileri nasıl kurtarırım cihazın sadece bootlader kilidi açık başka bir işlem yapılmamıştır IMEI twrp vs her şey orijinal lütfen acil yardım
  2. ilyas1212

Rom redmi note 11 pro 4g güncelleme geldikce cihaz ağırlaşıyor

selam aleyküm cihaz redmi note 11 pro 4g oyunlarda kasma oluyor sizce en hızlı sürüm hangisi ona geri döneyim diyorum arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  3. ilyas1212

Yardım Bu cihazda Play Protect sertifikası yok hatası

cihaz miui 13.0.5 ve android 12 güncellemesi sonrası çok kasmaya başladı biz de bootloader kilidi açıp sürümü android 11 e düşürdük cihaz çok seri oldu fakat play store a giriş yapılmıyor hiç bir şekilde daha sonra botloader kilidi kapattım yeniden aynı yazılımı android 11 i yükledim sonuç gene...
  4. ilyas1212

Çözüldü Redmi note 8 kamera sorunu

merhaba arkadaşlar redmi note 8 cihazımızda kamera çalışmıyor sürekli telefonu yeniden başlatın diyor kamera uygulamasına girince cihaz sıfırdan eng rom ve stock romlar denendi sorun devam ediyor cihaz 2 yıldır imei repairli olarak kullanılıyordu bir de şöyle bir durum var kameralar whatsapp da...
  5. ilyas1212

Çözüldü redmi 9 lancelot için nvram yedeği lazım

Başlıkta da belirttiğim gibi redmi 9 lancelot için nvram yedeği lazım cihaz fabrika ayarlarına dönmüş imeiler vs uçmuş yedek var ise biri paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
  6. ilyas1212

Çözüldü merhaba redmi note 9 eng rom sonrası çökme.

redmi note 9 cihazım (bootloader kilidi açık) eng rom sonrası cihaz sustu pc sadece com port 4 olarak görüyor ve sabit değil gidip geliyor ne yapabilirim. fastboot mode vs hiç tepki yok mi flash da görmüyor cihazı. teşekkürler.
  7. ilyas1212

Satış sıfır hiç kullanılmamış mi 8 pro ve mi note 10 kılıfları.

mi note 10 kılıfları sıfır ayarında ve 1. sınıf kalitededir. mi 8 pro olan 1 tanesi kullanılmış diğerleri sıfırdır uygun fiyata verilecektir. mi note 10 kılıfları tanesi 20 tl mi 8 pro da 25 tl ekran koruyucu nano ise 30 tl
  8. ilyas1212

Çözüldü Lenovo z5 pro gt bootloader,IMEI,twrp ve custom ROM sorunları.

Arkadaşlar 3 günlük uğraş sonunda Lenovo z5 pro gt için bootloader kilit, IMEI repair, twrp ve custom ROM sorunlarını çözdüm özellikle bootloader kilit olayı çok sıkıntı Lenovo başvurumu kabul etmiyordu ücret olarak 300 TL fiyat isteniyordu sadece kilit için hepsini 1 lira vermeden kendim 3 gün...
  9. ilyas1212

Çözüldü Poco f2 pro pdf sorunu

Poco f2 pro Android 12.2.4 sonrası hiç bir PDF dosyası açılmıyor üstüne tıklayınca sadece paylaş seçeneği çıkıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu? PDF için gerekli uygulamalar yüklü.
  10. ilyas1212

Rom [6.0.1][PORT]MiuiOS v8.7.6.23 For LeEco Le Pro 3 [x720 x727]

dostum ekran aliexpresde var kalitesine göre 100 ile 150 arası tr 300 tl civarında satıyorlar istersen sen temin et montajı ben yaparım ama diğer sorunlar stok rom dada çözülmediyse donanımsaldır onu da tr de kimse yapamaz letv lerde bazı sorunlar kronik mesela x720 de kamera ve usb bağlantı...
  11. ilyas1212

öncelikle ekran değişecek diğer sorunlar için stock rom yüklenip bakılacak en miui romu denediysen bozabilir lenova da başıma geldi stock rom ile sorunları çözdüm cihaz elinizde ise bana ulaşırsanız kesin bir şey diyebilirim ancak.
  12. ilyas1212

cihaz da hangi rom var ve bu dediklerin hangi işlemden sonra oldu. istanbulda isen yazılımsal yardımcı olurum donanımsal da olmaya çalışırım.
  13. ilyas1212

sorunu nedir ben sana yardımcı olayım.
  14. ilyas1212

teşekkürler tekrar denerim.
  15. ilyas1212

emeklerin için teşekkürler ama rom çalışmıyor sürekli mi logosunda kalıyor .
Üst Alt