Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar webteknodan gcam indirdim kurdum sonra wpde takılıyodum çıktım grubun adı ekranda kaldı hata heralde dedim uygulamayı sildim gcami sonra teli kapat aç yaptım bişey değişmedi sonra yavaş yavaş grubun adı ekrandan gitti ama sd kart okumuyor bu sefer ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Umarım ya :(
1570647665
İndirdim uygulamayı kurdum note 5 6 7 serisi için vardı onu indirdim sonra çalşmayı sürekli durdurdu hatası aldım sonrada sildim
1570647722
Peki ben bunu sıfırlasam kesin çözüm ama sıfırlamak istemiyorum nasıl çözerim onararak sd kart okumuyor
1570648436
Ekleme...
Arkadaşlar merhaba webtekno adlı siteden gcam uygulamasını indirdim durduruldu hatası aldım bende sildim uygulamayı sonra en son konuştuğum grup ismi ekransa kaldı ss alınca görünmüyor ama ben gözle görüyorum teli kapat aç yaptım bu sefer sd kart okumuyor nasıl çözerim acil yardım edin lütfen
Arkadaşlar note 6 pro 4/64 cihazımı saat 21:00 sularında güncelledim güncelleme başarılı oldu sd kart biçimlendirme uyarısı verdi içinde de fotoğraflarım vardı pc ye attım sonra telefondan biçimlendirdim tekrar sd karta attım fotoğrafları taktım inceledi algıladı kartı galeriye gittim fotoğraf...