İlteriş99 kullanıcısının son içeriği

1. İ

Yardım Redmi note 9s alarm ses sorunu

Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi note 9s telefonumda ne zamandır var bilemiyorum ama rahatsız etme modu devre dışı iken bile alarmın sesi çalmıyor ses tuşuna falan baktım son ses düzeyinde alarm sesini farklı sesler yaptım yine olmadı?
  2. İ

Soru 9S şebeke üzerinden görüntülü konuşma

Arkadaşlar merhaba resmi note 9s ile şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapabiliyorum VOLTE sayesinde (?) Yeter ki şebeke buna izin versin Sorum şu resmi sitede görüntülü konuşma şebekeyle yok diyor ama var? Aranızda deneyen oldu mu ya da başka Xiaomi ile yok denmesine rağmen denk gelen oldu mu...
  3. İ

Soru 9c ile operatör üzerinden görüntülü konuşma

Arkadaşlar merhaba 9c almayı düşünüyorum şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı acaba (VOLTE sayesinde vs.) Halihazırda note 9s kullanıyorum ve şebeke üzerinden görüntülü konuşma yok denilmesine rağmen VOLTE sayesinde görüntülü konuşma yapabiliyorum yine aynı model telefon ile. O yüzden...
  4. İ

Soru Android 11 Easter egg nedir

Android 11 Easter egg nedir arkadaşlar ne işe yarar kimdir necidir
  5. İ

Yardım 2.sim kartı telefonu kapatmadan devre dışı (deaktif) bırakmak

Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar dilerim Sizlerden yardım talebim şu: note9s telefonumda iki sim karttan birini çıkartmadan sim kartı nasıl deaktif edebilirim?
  6. İ

Android 11 gelmedi hala bekle dur bu ne kardeşim

Arkadaşlar MIUI 12.03 geldi kurdum sonra da ne gelen var ne giden nerede bu Türkiye Android 11 Bu root falan anlamam hiç
  7. İ

Yardım Kilit ekranı

Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi note9s 64gb kullanıyorum Kilit ekranında uzaktan kumandayı kilidi açmadan kullanabilmek istiyorum mümkün müdür acaba
  8. İ

Sohbet Ankara demetten selamlar

MIUI merhaba herkese
Üst Alt