ilter88 kullanıcısının son içeriği

1. I

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

Hocam bu modulleri kullanıyorum ama yapı kredi acıyordu ama sonradan hata vermeye başladı. Ekstra yuklemem gereken bir modül var mı acaba?
  2. I

MIUI 11 Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

hocam merhaba system wipe yapmadan mı kurmamız gerekiyor? Bu zamana kadar kullandığım cihazlarda full herşeyi wipe yaparak rom değiştirmiştim.
  3. I

Rehber Miui 11 3. Parti Tema Yükleme Aracı

oh be çok tşk hocam :)
  4. I

Soru Hücre beklemede çok şarj gitmesi

bende de aynı problem var 8 10 saat sonra sabah kalktığımda yüzde 30 şarj gitmiş oluyor
  5. I

Soru Şarj sorunu

2g 3g moduna alın wifi olan şebekenin kötü cektigi yerde. bendede aynı problem var evdeyken 3g de kullanıyorum diger şekilde saatte yuzde 2 yada 3 yiyor
  6. I

Yardım Bekleme konumunda Aşırı pil tüketimi

evet cihaz imei tamirli peki sizde şebedeke kopma internete girememe sorunları oluyormuydu?
  7. I

eyvallah hocam doğru şimdi eu roma geçtim mi room dan full wipeladım deneyeceğim yoksa dediğiniz gibi yapacağım
  8. I

iste benimde anlamadığım sinyal hep boyleydi diğer cihazlarda sıkıntı yoktu bunda böyle bir problem var
  9. I

evdeki çkim durumu beu şekilde
  10. I

yani hocam system harici hepsini tekrardan wipelayım? Stabilden miroom geçerken yapmıştım ama 1571909363 vallahi denedim hocam değişen birşey olmadı :(
  11. I

9.10. 17 kullanıyorum 4 wipe derken dahili hafıza mı sistemmi? 1571906931 hocam ayni ev ayni bağlantı mi8se redmi note 6 pro bu sene içinde kullandigim cihazlar boyle bir sorun yoktu. ondan bir gariplik var diyerek boyle bir konu açtım
  12. I

Merhabalar; Cihazımı 10 gün önce aldım yurtdışı imei tamirli kilit açılana kadar stabil romda şimdi ise miui 11 miroom da kullanıyorum.Stabilde de aynı problem vardı şimdide devam ediyor. Turkcell kullanıyorum ve sim kartım 1 yıllık bile değil. Evde 4.5g çok iyi çekmiyor ortalama ve biraz altı...
  13. I

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Merhaba miroom da sıkıntı yoktu ama masik roma geçtim yeniden tool ila aktif etmeye çalıştım ama masikde çalışmıyor
  14. I

Yardım Pie için Dolby atmos eklentisi var mı?

evet denedim. açılmıyor belirtilen şekilde yükledim
  15. I

Yardım Pie için Dolby atmos eklentisi var mı?

ben yükledim çalışmıyor maalesef uzun zamandir arayış icerisindeyim herhangi bir gelisme yok oreo da sorunsuz çalışıyordu ama maalesef suanki miui pie dolby atmosa uyumsuz
Üst Alt