Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2g 3g moduna alın wifi olan şebekenin kötü cektigi yerde. bendede aynı problem var evdeyken 3g de kullanıyorum diger şekilde saatte yuzde 2 yada 3 yiyor
yani hocam system harici hepsini tekrardan wipelayım? Stabilden miroom geçerken yapmıştım ama
1571909363
vallahi denedim hocam değişen birşey olmadı :(
9.10. 17 kullanıyorum 4 wipe derken dahili hafıza mı sistemmi?
1571906931
hocam ayni ev ayni bağlantı mi8se redmi note 6 pro bu sene içinde kullandigim cihazlar boyle bir sorun yoktu. ondan bir gariplik var diyerek boyle bir konu açtım
Merhabalar; Cihazımı 10 gün önce aldım yurtdışı imei tamirli kilit açılana kadar stabil romda şimdi ise miui 11 miroom da kullanıyorum.Stabilde de aynı problem vardı şimdide devam ediyor. Turkcell kullanıyorum ve sim kartım 1 yıllık bile değil.
Evde 4.5g çok iyi çekmiyor ortalama ve biraz altı...
ben yükledim çalışmıyor maalesef uzun zamandir arayış icerisindeyim herhangi bir gelisme yok oreo da sorunsuz çalışıyordu ama maalesef suanki miui pie dolby atmosa uyumsuz