illgTR8 kullanıcısının son içeriği

1. illgTR8

Yardım Mı band 6 şarj hakkında

Merhabalar değerli forum üyeleri bundan bı iki gün önce Trendyol (Trendyoldu satıcı da) üzerinden sipariş vermiş olduğum mı band 6 gelmişti eve geldim ilk heyecanla %20 civarlarına kadar şarj ettim sonra kurdum tekrar şarja taktım yatmadan akşam civarıydı yaptigim işlemler zaten sabaha kadar...
  2. illgTR8

Yardım İnstagram'a girilmiyor

Merhaba saygıdeğer hocalarım yarım saat önce instagram'a giremedim ve mi ye hata raporu gönder ekranı geldi uygulamaya son güncellemelerini yaptım yine düzelmedi silip tkr yükledim girdi ama bir süre sonra attı ve yine aynı hatayı verdi bu çevremdeki xioami kullanıcıları da yaşamış bazıları bu...
  3. illgTR8

Çözüldü Xioami mi 8 SE hâlâ alınır mı?

Merhaba hocalarım bir yakınıma telefon bakarken mi 8 SE rastladım telefoncum bunu yurt dışından 3,4 ay önce getirttim dedi özellikler bakımından ve kalite açısından hoşuma gitti zaten mi serisi hep hoşuma gitmiştir bunun haricinde alırsakta redmi note 8 alabiliriz yani azıcık anlayan biri mi 8...
  4. illgTR8

Resmi note 8 pro MIUI 12.0.5

Merhaba saygıdeğer hocalarım redmi note 8 pro cihazım az önce güncelleme bildirimi verdi MIUI 12.0.5 ben 12.0.4 bekliyodum ama neyse sistem gecikmesi azaltıldı diyor dengede arttırılmış güncelleyen arkadaşlar varmı sistem gecikmesi fln azaltıldı deyince etkilendim açıkçası sabah güncellemeyi...
  5. illgTR8

Redmi note 8 MIUI 12.0.1 nasıl

Merhaba! Saygıdeğer hocalarım; Az önce babamın telefonu redmi note 8 (orjinal yurt içi) global MIUI 12.0.1' e güncelledim zaten güncelleme dosyasını indirmesini merakla bekliyordum nedense güncelleme yapmak hep hoşuma gitmiştir. Siz kullanıyor musunuz nasıl merak ediyorum yorum bırakın ben ilk...
  6. illgTR8

Sohbet merhaba

merhaba saygıdeğer hocalarım ben bu foruma katılalı 1 ay olmuş bugün ilk geldiğimde kendimi tanıtmamayı tercih etmemiştim. ortama bakıp ayak uydurmaya calıştım yeri geldi soru sordum yeri geldi cevapladım ve bu bir ay içerisinde bu insanları çok sevdim gerek hızlı cevaplar gerek tecrübeli...
  7. illgTR8

Yardım Bugreport dosyası

Merhaba saygıdeğer hocalarım telefonum önce gizlilik politikamız onaylayın diyor kabul ettim geri bildirim gönderiyor bugreport diye bir dosya indiriyor birinciyi silmedim durdu ondan 1 hafta sonra aynı şekilde gizlilik politikası fln dedi geri bildirim yolladı aynı dosyayı indirdi kendi bu...
  8. illgTR8

Çözüldü Hiç bakmayın çözüldü

Merhaba hocalarım site yöneticilerim Instagram'da sitenin linkini bıraksam bir şey olurmu bu duruma karsimisiniz ona göre
  9. illgTR8

Yardım Arama arka planını değiştirme

Merhaba hocalarım MIUI 12.0.2 kullanıyorum ve arama arka planını değiştirmek istiyorum yani herkes aradığında aynı duvar kağıdı olmasını istiyorum arama ayarlarında karanlık mod ve normal mod vardı başka duvar kağıdı veya fotoğraf koyamazmıyım
  10. illgTR8

Çözüldü %100 Ken şarjmı oluyor

Merhaba hocalarım telefonu şarja taktım %100 oldu şarj oluyor yazmıyor 39 saat kaldı diyor ama %100 ün yanında şimşek işareti hala var kaç ay oldu alalı hiç dikkatimi çekmedi bir sıkıntı mı var demek bu şeyleri kafaya çok takarım özellikle pil sağlığına çok dikkat ederim %25 in altına dusurmem...
  11. illgTR8

Yardım IMEI islemli telefona mi hesabı açarsam IMEI ucarmi

Merhaba IMEI islemli telefonda mi hesabı açtım arada sim aktivasyon verileri alınıyor ilerde sıkıntı yaratır mı IMEI ucarmi
  12. illgTR8

MIUI 12 Yurt dışı redmi note 8 pro güncellenirmi

Merhaba arkadaşlar sizlere yurt dışı redmi note 8 pro cihazıma güncelle yapmalımıyım aldığım adam güncelle yapma dedi Miui 12.0.2 de 12.0.3 geleli oldu bayaa android güvenlik yaması güncellemekten korkuyorum açıkçası imeil uçar veya telefona bir şey olur diye
  13. illgTR8

İnceleme Redmi note 8 pro MIUI 12 den sonra kamera iyileştim kötülestimi

Öncelikle merhaba kardeşlerim, hocalarım MIUI 11 son sürüm ve MIUI 12 li telefon kameralarini karşılaştırdım izlenimlerime göre 11 li telefon gündüz fotoğraflarında 12 yle karsilastirdigimda 12 deki fotograflar daha gerçekçi 11 deki fotografda gerçeklik 12 kadar olmasa da iyi ama gereksiz...
  14. illgTR8

Yardım Redmi note 8 pro arka camda kırık var

Redmi note 8 pro cihazımda arka camında milim kadar kırıkmı çizikmi anlayamadım ama parmağıma çok azda olsa sürtüyor bu cam nasıl böyle oldu hič düsürmeme rağmen hatta zırhlı kılıf kullanıyorum zarar vermiş olabilir mi bu kırık büyürmü fotoğrafını cekicektim görülmüyor bana sıkıntı yaşatırmı?
Üst Alt